Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

anne demeye basladın mı kız :78::78::78::78::78:

evet zehra anne diyorumm.geçen haftadan beri hemen nişanlıma sölemiş anne dedi bana die şimdilik adıyla hitap ediyorum evlenince sadece anne derim..kendi annem yanımda olmucak ya o zmn daha rahat derim..şimdi kendi anneme sölüomuşum gibi karışsın istemiorum :26: annemin yanında heralde anne demem ya ona :44: bilmiyorumda adıyla birlikte sölerim :44:

bende severim sakin insanları yerine göre davranmasını bilenleri
bende öyleyim

aynen aynenn..her ortama dalan sanki 40 yıllık ahbapmış gibi olanlardan haz etmiyorum..beni gören buz dolabı kendini beğenmiş sanar herkesle konuşmadığım için..ben önce gözlemlerim..sonra kendime yakın hissettiğime yanaşırım onla konuşurum sürekli..diğer insanlar olsada olmasada sorun değildir benim için benimkide böle bi huy

en iyisini yapmışsın baştam söylemeyince zor geliyomuş insana.

evet zor geliomuş..benim çok teyze demeye vaktim olmadı görüşmüoduk çünkü..hemen hemen anne demeyle başladım sayılıcak..şurda en fazla bi aydır teyze demişimdir o da nadir.ortaya konuşurdum

ben yaklaşık 3 senedir görüşüyorum telde ve hiç bi şekilde hitapda bulunmadım anaaammm nası yapmışım şimdi zor geliyo bi şekilde seslenmek falan gerekince ne halt yicem bakalım şimdi uzaktayızda rahatım

KızLarr nasıLsınızz 2 gundur ızınLıydım dun sewgiLimLe super bi gun gecırdık nete gıremedım bugun de bnm kayınvaLide bi sürpriz yaptı hadi yüzük bakmaya gıdıoruz dedı..Manisaya babaneyi almaya gıdıcekmıs yarın gıtmısken kalıcakmıs mayısın sonuna kdr telaşa düşmeyelım alalım hazır para varken dedı..dedım bilseydık hazırlıklı olurduk erkegın yuzugunu bız alıcaz ya dedım sacmalama yaa sizi bizi mi var dedı sen gel cabuk dedı iyi dedım gidelim =) gittik aLdık yüzükLeri biLezik aLdı bana kıyafet aLaLım dedı yok dedım onu ben aLırım sonra bakıcagım yerLer var tmm dedi bakarsınız beraber o zaman ben para bırakırım..bana bi de hırka tarzı bşy aLmıs onu verdi annemLere bi kaç bişey almıs dun eyüp'e gitmiş içinden geldi demekki =) Böle yanii kızLarrr ama ben yüzükLeri takmak istioorum yaaa off =)))))

Kızlarrrrrrrrrrrrr
Ben geldimmmmm
Süperrrrrr ötesiydiii herşeyyy mükemmel geçtiiiiiiiiiiiiiiii
Tuzlu kahvemide içirdim
Herkess çok güzel eğlendiiii
Deli gibi oynadıkkkkkk
Nişan gibi olduuuuuuuu
Yarın fotolarla tüm ayrıntılarla burdayım inşallah
Artık sözlüyümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canımm cok sevindimmm..ALLah tamamına erdirsin inş. fotoLarı bekLiorus sabırsızlıkLa

kızlar bende 3 gündür nişanlıyım çok mutluyummm herşey mükemmeldi çok eğlendik tuzlu kahvedende bir yudumda olsa içirdim
kayınvalidemi fln çok sevdim çok ii insanlar
sıra düğünde şimdi düğünü bekliyoruz:103::123: darısı herkezin başınaaa

Arkadaşlar söz isteme durumlarını henüz atlatmış olanlar yardımcı olabilir miiiii? :26:
Bizimkiler istemeye geldiklerinde söz yüzüğü de takılsın diyo ayrı ayrı günlerde mi olur beraber mi olur??? Bence ayrı olsa güzel olurdu ama fikriniz nedir siz ne yaptınızz?

canım eğer büyük nişan yapcaksanız istemeye geldikleri aksam söz yüzüğü takılsın bencede.
ama büyük nişan yapmicaksanız istemeden bikaç gün sonra aile arasında nişan takılır.

canım eğer büyük nişan yapcaksanız istemeye geldikleri aksam söz yüzüğü takılsın bencede.
ama büyük nişan yapmicaksanız istemeden bikaç gün sonra aile arasında nişan takılır.

nişan bizim evin bahçesinde olucak ama büyük bişi olucak tabiki, o zaman uygun olur diyosun yani hmmm? ayyyy ne biliyim çok pimpirikliyim uykularım kaçıyo resmen söz möz fena olaylar :)

canım nişan evin bahçesinde olcaksa isteme günü söz takılması en mantıklısı.sözü ayrı yaptıgını düşünsene ayrı ayrı telaşe.

canım nişan evin bahçesinde olcaksa isteme günü söz takılması en mantıklısı.sözü ayrı yaptıgını düşünsene ayrı ayrı telaşe.

bizimkiler de öyle dedi, hani karşı taraf da iki kere hazırlanmasın çiçek çikolata vs. diye peki söz bohçası geliyo mu öyle bişi de varmış ama ne konur o bohçaya bilen yok :)

Ne güzel .... istemeler olmuş, nışanlar olmuş. Darısı bizlere artık. Ben bu hafta kayınvalidemlere gideceğim.(daha kayınvalidem olmadı ama, alıştırıyorum kendimi) İlk kez göreceğim oraları.Biraz heyecan var. Nişanımda muhtemelen 19 Haziran gibi olacak
Bir gün önce isteme olur, ertesi gün nışan. Malum uzak yerden gelecekler

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…