- Konu Sahibi desert06rose
-
- #1.181
yok canım ya ne eşyasıama ben kıştan beri bakıodum kafamda birşeyler var tabi dilediğim gibi olursa :26: pc me hep beğendiğim mobilya tarzlarını indirdimmm bembeyaz döşemek istiyorum evimi :26: salon beyaz...oturma odası mor lila eflatun o tonlarda...yatak odam mobilyalar beyaz yatak örtü perdeler halılar mor :26: bakalım gönlüme göre olacakmı :44: bu arada canım arka sayfaya bişiler yazdım görmedin heralde :26:
canım görmemişim kusura bbakma
bende altlı üstlü olcam malesef
babası beni çok sık arıyo diye rahatsız oldum.babamlada arada telleşiyolar.merveye ulaşamadım demiş.
babamda bana söledi.bilerek açmadım sıkılıyorum dedim.
babam dediki saçmalama onblar senin annen baban olcak orda biz olmicaz onlar olcak dedi.sen o evin kızı olcan gelini değil.adamlar çok hevesli çok heyecanlı görmüyo musun dedi.
dedimki anne babam derim ama teyze amca der gibi olur bi anlam ifade etmez baba dedim.
olmaz öyle yanlış düşünüyosun.
bak seninde kardeşin var evlenince gelin bize kötü davransa hoşuna gidermi dedi.
ne bilim haklı
ama nolursa olsun ben mesafemi korurum her zaman.
hergün uğramam kız ben.ilk başlarda samimiyet olur evet ama zamanla oturur herşey
bu arada bende yatak odamın mobilyasını beyaz,örtüsü halısı perdesini mor istiyorum
oturma odamı yinede kahveli falan olur sürekli gir çık beyaz kullanamam gelenim gidenimde çok olur benim.hemde amerikan mutfak benim.o yüzden beyaz çok zor.
yemek odasına gelince.evim çatı kat.
1 odaya hem yemek odası mobilyası hem koltuk takımı üst üste koysan yine sıgmaz
bende yemek masası,2li gümüşlüğün birini,ve küçük bi köşem alcam.
bi odam kalıyo.onada yatak yüklüğümü koyarım ıvır zıvırlarımı koyarım.
kardeşim bi süre sonra yanımda KALCAK ORDA ÜNV OKUYgelince ona baza koyarım olar biter
açıkçası çok içli dışlı olmak istemiyorum o yüzden şimdiden mesafeli davranıyorumyanlış düşünüosun canım başlarda samimiyet olur demişsin başta nasıl olursan hep senden onu beklerler..değişme sonradan.. nası olmak istiosan kendini onlara öle göster yoksa çok zorluk yaşarsınızbaban haklı amca teyze gibi olurmu canım sevdiğinin annesi babası onlar sende onların gelinleri değil kızısın bu mantıkla yaklaşman gerekir..
ohhhhh herşey tamam... bebek odası nerde bebeğimevinizi gördün demek daha ben görücem :26: bak görerewk daha bi net bişiler oluşuo kafanda :26:
açıkçası çok içli dışlı olmak istemiyorum o yüzden şimdiden mesafeli davranıyorum
gördüm tabi kıs görmez olur muyum.daha içi yapılmadı ama nişandan sonra ben begencem herşeyini ona göre yaptırcaklarevet odaların eni boy falan ona göre fikir yürütüyorum bende..
bebek odasııı ıımmmm kardeşim ünv bitirene kadar yapmicam bebek.2-3 sene kadar falan yani.
sonra zaten o olmicak.
bebekte büyüyüp ayrı odada kalcak yaşa gelince o bahsettiğim yüklük odasını bebek odası yapcam
bi bakarsınki içli dışlı olmuşsunççbelki sen çıkmak istemicen evlerinden
oo oo kafana göre yaptırırsın ne güzelbaya bi süre bebek yapmıcan desene :26: gönlümüzce olsun herşey inşallah
ya herşey aslında onlara baglı.
ben kim olursa olsun böyle vıcık vıcık samimiyeti sevmem herkesle aramda mutlaka mesafe vardır.2 gün üst üst aynı kişiyle görüşmem evine gitmem.biri beni dün aradı diyelim bugünde arıysa acil bişey olmadıgını biliyosam açmam.öyle biriyim.
ama onla beni bunaltmazsa herşey güzel olur.
ama benimki dediki canımızı çok sıkarlarsa evimizi kiraya verir başka yerde otururuz bunu mu takıyon kafaya dedi
sen hemen yapcanmı bebiş
oooo senin çok sert kuralların oluşmuş şimdiden kafanda... vede deişik bi huyun var.. hakkında hayırlısı.. kafandaki olumsuzlukları at derim bi an önce yoksa kafandakiler gün gelir karşına çıkar.. bunaltırlarsa kiraya verir başka yere giderim filan desede sevgilin bunu kafana yerleştirme :26: sevdiğin sana sahip çıkarsa ne mutlu..ne sen ailesini problem edersin ne de başka problemler çıkar..ama direk olumsuz tarafını düşünürseniz olumsuz olur herşey..akışına bırakman en iisi bence...ben kendimi karşı tarafın yerine koyuyorum renkli kişiliklere sahipler..onlarda üzülmesin bende..kayınvalidem herşeyi bilen biri belki onla çok şey öğrenicem aynı yerdeyiz yazık ya mutlaka uğrarım öcü deilki annem ondan mı esirgicem herşeyimi sınırlı bi şekilde hizmetinide yaparım yardımınada koşarım ama hergün isterse beklerse gelsin işimi yapsın die orda bi dur derim..Rabbim gönlümüze göre versin valla bilmiomki
bebişi bilmem böle bi 6 ay sonra tam ideal gibime gelio :26: en fazla 1 sene ..
Bayanlar benide istemeye gelicekler kısmetse haziran ortası gibi inşallah şimdiden evlenicek yada nişanlanıcak olan herkese hayırlı uğurlu olsun
dinlemeseydin keşke herkesin aynı şekilde olacak die bi kaide yok..bu işler şans işi...nasip işi...kısmet işi...en güzeli akışına bırakmak...
ayy ben kaynanama gidicem akşam heyecan bastı :26: daha evi toplamadımbisürü işim var tembellik çöktü iimi :44:
şimdi ben onlara gidince hizmeti benmi yapıcam akşam çayları filan :26:
Bayanlar benide istemeye gelicekler kısmetse haziran ortası gibi inşallah şimdiden evlenicek yada nişanlanıcak olan herkese hayırlı uğurlu olsun
ewet canım sen yapcaksınnn
ben misafirim ama lise 2 ye giden kardeşi var o yapsın daha ilk kez gidioz ailecek oturmaya
canım o da yapar ama senin yardım etmememn ayıp olur kız
ben oturmaya gidiom bi kerem yaparım tabi canım..ayyy kayınbabamı görücem özledim onu soğuk nadir gülen sevimli insanlara bayılırım tam benim huyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?