- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
-
desert bu arada elbiseni nerden aldın? sözde ben de abartısız sade şık birşey giymek istiyorm. kollarım göğsm kapalı olsun etek diz boyunda olsn istiyorm aynen böyle senin elbiseni tarf ettim diminişanda bol bol abartıcam zaten. :92:
olsun canım beğenmene gerçekten çok sevindim...ben başka bi elbise almayı düşünüyodum bunuda gezerken buldum ankara metro çarşısından..sen nerde oturuosun ankaradamı??
evet çok şükür bir tarih konuldu 14 mayıs günü olcak alaynslarımızı alcas paşama bana cicler aldık pek kıyafet eksiğimiz kalmadı ama heyecanda başladı burdurlu kayınvalidemler bende çanakkaleliyimarada baya mesafe var ama daha evlenince nerede oturacağımız belli değil çünkü tayinciyiz doğuda bir yere gidices tek belirli olan bu bide eş götürelemeyen bir yer çıkarsa 2 yıl ben naparım hiç bilmiyorum
gerçekten sen herşey güzel olsun istemişsin durumunuz varsa aklına ne geliosa bence herşeyi yapiçinde kalmasın..bizde söz mendili filan olmaz bana gerekli bişi olarakta gelmio..sözde bohçada verilmez..isteme ve söz aynı olacağından erkek evi çikolatasını çiçeğini alır gelir...bide ben o istemede söz olucak ya pasta yaptırmak istiyorum onu erkek evimi yapar kız evimi fikri olan beni aydınlatsın lütfen :26: kız evi poğaça börek çörek yapar kahveler verilir istenir sonra çikolata dağıtılır..söz kesilecekse kesilir pastada kesilir sonra başlanır ikramlara böle olsun istiyorum :97: inşallah istediğim olur :44:
saol teşekkür ederim tatlım
yapmak istiyorum ama annem toplu alırız dio ufak tefek gördükçe baharat takımıydı tahta kaşıklarıydı filan elimden geldiğince almaya çalışıyorum
internette öle çok çeşit yok canım...bence gezmen daha ii olur heleki istanbul gibi bi yerde ohoo neler bulursun neler hangisini alacağını şaşırırsın..daha erken deme canım işte fikir edinirsin nerelerde sana göre elbiseler var bakarsın sonra sıkışıklığa getirmemaalesef ist. avrp yakasındayım... gezmek lazm.. sitede bakıyorm kıyafetlere hep böle abiye tarzı... bulamadm dengime göre bişyler gerçi daha çok erken ama..
hmm hakkatten her yerin adeti geleneği göreneği farklı..bizde nişan sadece mekan kıza aittir yiyeceğini içeceğini erkek tarafı getirir..yani kısaca iç anadolu bölgesinde kız tarafına çok masraf düşmez erkek üstlenir çoğu şeyicanım demişsin ya sözde pasta yaptırmak istiyorum diye.ben açıkçası nişan da yapılır biliyorum ve bunu da kız tarafı yaptırır.zaten nişan masrafları kıza ait olur.gerçi bu yöreden yöreye değişir ama bizim ege taraflarında böyle.:44: ama tabi illaki yapılmıcak diye birşey yok,erkek tarafı almazsa kız tarafı alır sözdeo kadarlık da oluversin artık inşallah istediğin gibi çok güzel olur her şey
Elifcim gönderdiğin örneklere baktım, inan bende de hepsi kayıtlııGoogle dan söz mendili çıkan tüm resimleri kaydettim. Tülümü mendilimi havlumu herşeyimi aldım, işlemeye verdim işneniyolarr bizde kenarlarına işlemem yapıp vereceğizz. Bi tek sandık bulamadım işte bu hafta onuda arıyıp bulucamm. Herşey bitincee paylaşıcam sizlerlee
Bide sözde pasta demişsinn senle aynı şeyleri istiyoruz galibaa bende müstakbel sözlümee özel pasta modellerini yolladım bileeBizde damat gelirken çiçek çikolata bir de tatlı tarzı bişi getiri bu ya baklava olur ya lokum olur ya pasta olurr maddi duruma isteklere bağlı. Ben resim çekilirken hoş görünsün diyee bu şekilli pastalardan istedim bakalım inş. telaşa gelmezde herşey istediğmiz gibi olurr. Yani pastayı damatt tarafıı alır...
arkadaşlar nişan ve söz ne oluyo ikisi bi arada olmuyormu ben seneye evlenicem ama hiç bişey bilmiyorum bu koularla ilgili napıcam bilmiyorum
kızlar terliğimide aldım bakın bakalım :26:
pek güzel deil ama bi gün giyicem nasıl olsabide giyince şık duruo
Eki Görüntüle 172806
Eki Görüntüle 172807
çok güzel olmuşsun
benimde buna benzer sade siyah bi elbisem var giymeyi planladığım ama ama ama
yine bi bahane çıktı ya, kuzenin sözü olcakmış pazar günü diye babam bu hafta olmaz gelmesinler demiş..
niye herkesin işi önemli de bizimki önemsiz, niye ya niyeee.........
iyi akşamlar istenecek kızlar nerdesiniz :44: çeyiz telaşınamı düştünüz
Elifcim gönderdiğin örneklere baktım, inan bende de hepsi kayıtlııGoogle dan söz mendili çıkan tüm resimleri kaydettim. Tülümü mendilimi havlumu herşeyimi aldım, işlemeye verdim işneniyolarr bizde kenarlarına işlemem yapıp vereceğizz. Bi tek sandık bulamadım işte bu hafta onuda arıyıp bulucamm. Herşey bitincee paylaşıcam sizlerlee
Bide sözde pasta demişsinn senle aynı şeyleri istiyoruz galibaa bende müstakbel sözlümee özel pasta modellerini yolladım bileeBizde damat gelirken çiçek çikolata bir de tatlı tarzı bişi getiri bu ya baklava olur ya lokum olur ya pasta olurr maddi duruma isteklere bağlı. Ben resim çekilirken hoş görünsün diyee bu şekilli pastalardan istedim bakalım inş. telaşa gelmezde herşey istediğmiz gibi olurr. Yani pastayı damatt tarafıı alır...
tül mendil havlu vs yi nerelerden aldn cnm? işlemeyi nereye yaptırıyosn?? mendili herkes içinmi yaptırıyosn yoksa sadece kayınvalideyemi? ne çok sordm idare et
ben burdaymmm...nasılsnz bugn bakalm.
desertrose terliğine elbisene ve fiziğine bayıldıımm!! boy ve kilo nedir acaba
Eminönünden aldım cnm, işlemeyi bi arkadaşım yaptırıyo sağolsun. Mendilleri herkes için yaptırıyorum bizimkiler ve onlardan gelenlere. Kadınalr için ayrı erkekler için ayrı. Erkeklere düz erkek mendili aldım süsliycem, kadınalrınki işlemeli olcak. Sözlümede havlu işletiyorum onu vericem tüllerle süsliycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?