• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

[FONT="Comic Sans MS]yok canım nerde bi yemek takımı çeyiz setimı aldım içinde herşey var bornoz takımım var battaniyem var tencere setim 1 nevresim takımı 4 yorgan danteller mantaller o kadar :44: senin çeyizin ne alemde[/FONT]

aldınmı canım bişeylerrr senin tarih belli oldu ozaman ayy negüzel:16:

napıyosun peki aldın mı hiç çeyizlik bişey? ben iki nevresim aldım bi tek..

işte dediğim gibi para oldumu alması kolay.. 1 haftada bile halledilir sıkşsan.. yeterki para olsun. para biriktiriyorm şuan. ailemde topluca bir miktar vericek o şeklde sözden sonra yavaş yavaş başlarım diye düşünüyorm canm. hatta ev almayı düşünüyor sevglm. evi alablrse o da dedi yavaştan mobilyalarımızı fln almaya başlarız diye.. çeyiz yapmaktan ziyade ortaya para koyrk sevglmle bütçeleri birleştirp beraber alışveriş yapmak daha güzl geliyor bana.

canım noldu belli oldumu yaaaa:52:
bak sennnnn bizim kavuşamayanlar topiğinden sıyrıldın haa hadi gözün aydın:69:

yok tatlım ne belli olması bildiğin gibi herşey hatta karıştı biraz :44: sadece tahmin...hazirana kdr nişanlanırım die düşündüm :44:

bende daha hiiiç birşey yapmadm. para olursa herşey halledilir.. para biriktiriyorm kendmce ailemde toptan vericek bi miktar. nişanlılık dönemnde hallederim gibi geliyo:26:
bu ay evlenecek arkadaşım bi anlattı düğün masrafını moralimi bozdu ay sadece kız tarafı neler neler masraf edilio :26: ayy hallederiz inş Allah yardım eder :70:
yaa ben de tarihim belli olsa heyecanlanacağım ama daha belli değil maalesef, yaza tanıştırırız diyip duruyoruz,o yaz ne kadar uzun bir zaman düşünen yok:53: bitek ağustosta nişan yapıcaktık, o da ramanzandan dolayı eylüle kalır gibime geliyo.. üff...

canım benimde belli değil daha..bakmayın böle topik açtıma heran olabilir umuduyla açtım :9: dilerim bi an önce olur arzuladıklarımız :87:

işte dediğim gibi para oldumu alması kolay.. 1 haftada bile halledilir sıkşsan.. yeterki para olsun. para biriktiriyorm şuan. ailemde topluca bir miktar vericek o şeklde sözden sonra yavaş yavaş başlarım diye düşünüyorm canm. hatta ev almayı düşünüyor sevglm. evi alablrse o da dedi yavaştan mobilyalarımızı fln almaya başlarız diye.. çeyiz yapmaktan ziyade ortaya para koyrk sevglmle bütçeleri birleştirp beraber alışveriş yapmak daha güzl geliyor bana.

evet haklısın en iyisi para biriktirmek. ev almak çok iyi olur ya maşallah, ne güzel kendi evinize geçiceksiniz hemen.eve göre de mobilya alırsınız yavaş yavaş. bakalım biz ne yapıcaz. benimkisinin yeni fikri araba almak, gerçi bana danıştı ne dersin dedi. ben de çok hevesli gördüm alabilirsin bence iyi olur dedim..ama ev almaya girişsek daha iyi olurdu..işallah o da olur birkaç senede.

evet haklısın en iyisi para biriktirmek. ev almak çok iyi olur ya maşallah, ne güzel kendi evinize geçiceksiniz hemen.eve göre de mobilya alırsınız yavaş yavaş. bakalım biz ne yapıcaz. benimkisinin yeni fikri araba almak, gerçi bana danıştı ne dersin dedi. ben de çok hevesli gördüm alabilirsin bence iyi olur dedim..ama ev almaya girişsek daha iyi olurdu..işallah o da olur birkaç senede.

valla araba olayı tam bir işkence aslında.. araba alması onun giderlerini karşılamaktan daha kolay hale geldi resmn... eve biranönce birikm yapmaya başlasa keşke.. sen onun kanına gir:47: inşallah allh nasip eder arkadşım..

valla araba olayı tam bir işkence aslında.. araba alması onun giderlerini karşılamaktan daha kolay hale geldi resmn... eve biranönce birikm yapmaya başlasa keşke.. sen onun kanına gir:47: inşallah allh nasip eder arkadşım..

ailesinin de masraflarını karşılıyor, çok bişey demek istemiyorum, yanlış anlamasın die. haklısın ama araba çok para yiyo gerçekten de..

4,5 sene. niye sordun canım?

4 bçk sene gayet uzun bir süre. bizmde 7 sene oldu gayeet açk biçimde belli ediyorm ev istediğimi:1: ee sonuçta benm üstümemi olsun diyorum. alamazsa da sorun olmaz ama şartları zorlaması açısından sende açılablrsn hani.. yanlış anlayacağını düşünmüyorum. ama maddi olanaklar izin vermiyorsa orda birşey denmez işte. o zaman üstüne gidilirsede ayıp olur karşı tarafa... ahh zor işler bunlar..:44:

sağol canım darısı herkesin başına benimde tarih belli değildi tabi ilkten bahar gelince filan diyoduk bizde zaman cok çabuk geçiyo ama anlatamam ya nişanımada çok az kaldı oda 21 mayısta hersey olup bitivercek yakında cok heycanlı ..:9:

Ne kadar güzel:nazar: Tarihlerimiz birbirine çok yakın benim nişanım da mayısın 15 inde.Şimdiden mutluluklar dilerim..Darısı herkesin başına inş..:69:

inşallah canım.. daha ne tanışma var ne bişy :D ama böyle planlamalarına bile çok sevndm.. umrm herşey herkes için yolunda gider.:69:

Zaten en önemlisi bunun planını yapabilmek :34: O yüzden en güzel adım sizin tarafınızdan atılmış bile :nazar: Aslında herşey az çok planlandıktan sonra tanışma oluyor,yani en azından bizde böyle olmuştu :) Her şey belliydi,nişan tarihini ortada daha hiçbişey yokken biz ikimiz belirlemiştik.Ailesi tanışmaya geldiklerinde de bizim belirlediğimiz tarihi söyleyerek nişanımızı yapmak istiyoruz dediler :65:

herşey zamanla olur canım bi bakmışsın inşallah evinizde arabanızda olmuş :16:
kızlar annemle konuştum bugün temmuz gibi sözlenir eylül gibi nişan yaparız para biriktiriyorz dedi:66::66:
ayy ne güzel inşallah dilediğin gibi olur..anam ben hayal kurdukça plan yaptıkça aksisi oluo artık akışına bırakıyorum :26: ben para mara düşünmüom sanki herşeyi halledicekmişiz gibi çok basit sanıyorum heralde :9: halbuki babam sıkışık yani doğrudüzgün parada harcamaz :44: neyse hayırlısı
inşallah canım.. daha ne tanışma var ne bişy :D ama böyle planlamalarına bile çok sevndm.. umrm herşey herkes için yolunda gider.:69:
ayy benim bu cuma cumartesi yada pazartesi tanışmaya geliyolar...ben pazartesi gelsinler istiyorum hiçbişeye başlamadım evi dip bucak temizlicem daha :44: ne zmna yapıcam :59: bide çok korkuyorum bişi konuşmucaklar öle boş sohbet edip gidecekler diye :50: çünkü aldırmıolar gibime gelio yada benimki odun kendisini ifade edemio anlayamıyorum :59:
Ne kadar güzel:nazar: Tarihlerimiz birbirine çok yakın benim nişanım da mayısın 15 inde.Şimdiden mutluluklar dilerim..Darısı herkesin başına inş..:69:
ayy ne güzel bi tarihiniz var :nazar: darısı bana inş..

Zaten en önemlisi bunun planını yapabilmek :34: O yüzden en güzel adım sizin tarafınızdan atılmış bile :nazar: Aslında herşey az çok planlandıktan sonra tanışma oluyor,yani en azından bizde böyle olmuştu :) Her şey belliydi,nişan tarihini ortada daha hiçbişey yokken biz ikimiz belirlemiştik.Ailesi tanışmaya geldiklerinde de bizim belirlediğimiz tarihi söyleyerek nişanımızı yapmak istiyoruz dediler :65:

:nazar::nazar::16::16: süper ya tek dilediğim tanışmanın böle geçmesi nişan isteme konuşulması ama ses çıkarmazlarsa bide :44::50: bana çıkarmıcaklarmış boşboş konuşup gideceklermiş gibime geliyo hayırlısı inş.. :97:

Son düzenleme:
kızlar bende 6yıldır üniversiteden beri devam eden ilişkim sonucu kasım ayında kurban bayramı ziyaretişeklinde aileleri tanıştrdık.il farkı var il dışındna geldikleri için daha sonra onlar bizi davet ettiama annem istemedi gerek yok sözolmadan dedi. şimdi mayısta gelelim söz olsun diyorlar . mayıs söz olursa eylüldede nişan olur diyorz ama süreç benikorkutuyor sanki uzun olunca bozulacakmış gibi korku sarıyor beni sizce bu süeç uzunmu düğün seneye yaza

kızlar bende 6yıldır üniversiteden beri devam eden ilişkim sonucu kasım ayında kurban bayramı ziyaretişeklinde aileleri tanıştrdık.il farkı var il dışındna geldikleri için daha sonra onlar bizi davet ettiama annem istemedi gerek yok sözolmadan dedi. şimdi mayısta gelelim söz olsun diyorlar . mayıs söz olursa eylüldede nişan olur diyorz ama süreç benikorkutuyor sanki uzun olunca bozulacakmış gibi korku sarıyor beni sizce bu süeç uzunmu düğün seneye yaza

canım bence mayısla eylül arsında uzun bi süre yok...4 ay çokmu :44: aileler kasımda tanıştı mayıs söz olucak işte bu bana çok geldi :26: benimde aileler tanışacak bu hafta ramazandan sonrada düğün düşünüolar..nişan söz yok ortada :44: umarım tanışmadan sonra isteme arasını çok açmazlar :59: aynen benimde korkularıım var Allah yardımcımız olsun :29:

Back