• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

desert bu arada elbiseni nerden aldın? sözde ben de abartısız sade şık birşey giymek istiyorm. kollarım göğsm kapalı olsun etek diz boyunda olsn istiyorm aynen böyle senin elbiseni tarf ettim dimi:1: nişanda bol bol abartıcam zaten. :92:

:9::9: olsun canım beğenmene gerçekten çok sevindim...ben başka bi elbise almayı düşünüyodum bunuda gezerken buldum ankara metro çarşısından..sen nerde oturuosun ankaradamı??

:9::9: olsun canım beğenmene gerçekten çok sevindim...ben başka bi elbise almayı düşünüyodum bunuda gezerken buldum ankara metro çarşısından..sen nerde oturuosun ankaradamı??

maalesef ist. avrp yakasındayım... gezmek lazm.. sitede bakıyorm kıyafetlere hep böle abiye tarzı... bulamadm dengime göre bişyler gerçi daha çok erken ama..

evet çok şükür bir tarih konuldu 14 mayıs günü olcak alaynslarımızı alcas paşama bana cicler aldık pek kıyafet eksiğimiz kalmadı ama heyecanda başladı burdurlu kayınvalidemler bende çanakkaleliyim :3:arada baya mesafe var ama daha evlenince nerede oturacağımız belli değil çünkü tayinciyiz doğuda bir yere gidices tek belirli olan bu bide eş götürelemeyen bir yer çıkarsa 2 yıl ben naparım hiç bilmiyorum:52::58:

birden kendimi gördüm canım sende :) benim de mayısın 15 inde nişan ve nikahım var.düğünü ekim diyoruz ama sizinki gibi nerede oturacağımız belirsiz :44: gerçi allahtan bizim doğu görevimiz bitiyor bu benim tek tesellim :nazar: inşallah ayrı ayrı olmak zorunda kalmazsınız canm :69: :nazar:

gerçekten sen herşey güzel olsun istemişsin durumunuz varsa aklına ne geliosa bence herşeyi yap :34: içinde kalmasın..bizde söz mendili filan olmaz bana gerekli bişi olarakta gelmio..sözde bohçada verilmez..isteme ve söz aynı olacağından erkek evi çikolatasını çiçeğini alır gelir...bide ben o istemede söz olucak ya pasta yaptırmak istiyorum onu erkek evimi yapar kız evimi fikri olan beni aydınlatsın lütfen :26: kız evi poğaça börek çörek yapar kahveler verilir istenir sonra çikolata dağıtılır..söz kesilecekse kesilir pastada kesilir :56: sonra başlanır ikramlara böle olsun istiyorum :97: inşallah istediğim olur :44:

saol teşekkür ederim tatlım :71:

yapmak istiyorum ama annem toplu alırız dio ufak tefek gördükçe baharat takımıydı tahta kaşıklarıydı filan elimden geldiğince almaya çalışıyorum :50:

canım demişsin ya sözde pasta yaptırmak istiyorum diye.ben açıkçası nişan da yapılır biliyorum ve bunu da kız tarafı yaptırır.zaten nişan masrafları kıza ait olur.gerçi bu yöreden yöreye değişir ama bizim ege taraflarında böyle.:44: ama tabi illaki yapılmıcak diye birşey yok,erkek tarafı almazsa kız tarafı alır sözde :69: o kadarlık da oluversin artık :61: inşallah istediğin gibi çok güzel olur her şey:69:

arkadaşlar nişan ve söz ne oluyo ikisi bi arada olmuyormu ben seneye evlenicem ama hiç bişey bilmiyorum bu koularla ilgili napıcam bilmiyorum :(:5:

Elifcim gönderdiğin örneklere baktım, inan bende de hepsi kayıtlıı:1: Google dan söz mendili çıkan tüm resimleri kaydettim. Tülümü mendilimi havlumu herşeyimi aldım, işlemeye verdim işneniyolarr bizde kenarlarına işlemem yapıp vereceğizz. Bi tek sandık bulamadım işte bu hafta onuda arıyıp bulucamm. Herşey bitincee paylaşıcam sizlerlee:17:
Bide sözde pasta demişsinn senle aynı şeyleri istiyoruz galibaa bende müstakbel sözlümee özel pasta modellerini yolladım bilee:1: Bizde damat gelirken çiçek çikolata bir de tatlı tarzı bişi getiri bu ya baklava olur ya lokum olur ya pasta olurr maddi duruma isteklere bağlı. Ben resim çekilirken hoş görünsün diyee bu şekilli pastalardan istedim bakalım inş. telaşa gelmezde herşey istediğmiz gibi olurr. Yani pastayı damatt tarafıı alır...

maalesef ist. avrp yakasındayım... gezmek lazm.. sitede bakıyorm kıyafetlere hep böle abiye tarzı... bulamadm dengime göre bişyler gerçi daha çok erken ama..
internette öle çok çeşit yok canım...bence gezmen daha ii olur heleki istanbul gibi bi yerde ohoo neler bulursun neler hangisini alacağını şaşırırsın..daha erken deme canım işte fikir edinirsin nerelerde sana göre elbiseler var bakarsın sonra sıkışıklığa getirme :70:
canım demişsin ya sözde pasta yaptırmak istiyorum diye.ben açıkçası nişan da yapılır biliyorum ve bunu da kız tarafı yaptırır.zaten nişan masrafları kıza ait olur.gerçi bu yöreden yöreye değişir ama bizim ege taraflarında böyle.:44: ama tabi illaki yapılmıcak diye birşey yok,erkek tarafı almazsa kız tarafı alır sözde :69: o kadarlık da oluversin artık :61: inşallah istediğin gibi çok güzel olur her şey:69:
hmm hakkatten her yerin adeti geleneği göreneği farklı..bizde nişan sadece mekan kıza aittir yiyeceğini içeceğini erkek tarafı getirir..yani kısaca iç anadolu bölgesinde kız tarafına çok masraf düşmez erkek üstlenir çoğu şeyi :34: ailelere bağlılarsa böledir.değilse kız çalışıo erkek ailesine bağlıu deil başka yerde çalışıosa kızla erkek kendisi yapar
Elifcim gönderdiğin örneklere baktım, inan bende de hepsi kayıtlıı:1: Google dan söz mendili çıkan tüm resimleri kaydettim. Tülümü mendilimi havlumu herşeyimi aldım, işlemeye verdim işneniyolarr bizde kenarlarına işlemem yapıp vereceğizz. Bi tek sandık bulamadım işte bu hafta onuda arıyıp bulucamm. Herşey bitincee paylaşıcam sizlerlee:17:
Bide sözde pasta demişsinn senle aynı şeyleri istiyoruz galibaa bende müstakbel sözlümee özel pasta modellerini yolladım bilee:1: Bizde damat gelirken çiçek çikolata bir de tatlı tarzı bişi getiri bu ya baklava olur ya lokum olur ya pasta olurr maddi duruma isteklere bağlı. Ben resim çekilirken hoş görünsün diyee bu şekilli pastalardan istedim bakalım inş. telaşa gelmezde herşey istediğmiz gibi olurr. Yani pastayı damatt tarafıı alır...

aynen bizde de genelde böle olur..ama işte burda okuyorum kız tarafı yapıo o yzden kafam karıştı :44:

arkadaşlar nişan ve söz ne oluyo ikisi bi arada olmuyormu ben seneye evlenicem ama hiç bişey bilmiyorum bu koularla ilgili napıcam bilmiyorum :(:5:

yöredene yöreye değişir bu canım..kimisi isteme olur bi kaç hafta sonra sözünü yapar baya bi sözlü kalırlar nişan aylar sonra olur..kimide istemede söz olur...bizim içanadoluda istemeyle söz aynı gün olur kız istenir sözü verilir tatlısı yenir o hafta nişan alışverişine çıkılır 1 2 hafta sonrada nişan yapılır...

kızlar terliğimide aldım bakın bakalım :26:

pek güzel deil ama bi gün giyicem nasıl olsa :8: bide giyince şık duruo

Eki Görüntüle 172806

Eki Görüntüle 172807

çok güzel olmuşsun :nazar:
benimde buna benzer sade siyah bi elbisem var giymeyi planladığım ama ama ama :43:
yine bi bahane çıktı ya, kuzenin sözü olcakmış pazar günü diye babam bu hafta olmaz gelmesinler demiş..
niye herkesin işi önemli de bizimki önemsiz, niye ya niyeee......... :43:

çok güzel olmuşsun :nazar:
benimde buna benzer sade siyah bi elbisem var giymeyi planladığım ama ama ama :43:
yine bi bahane çıktı ya, kuzenin sözü olcakmış pazar günü diye babam bu hafta olmaz gelmesinler demiş..
niye herkesin işi önemli de bizimki önemsiz, niye ya niyeee......... :43:

valla aynen öle canım herkesin işi önemli bizimki deil..:50:aslında bizde pazar günü gelsinler tanışmaya istedik bizimkilerininde kuzeninin sözü varmış :44: onlarda cuma gelelim dedi biz p.tesi gelmelerini istioruz bi orta yolu bulamadık iimi :9: pazartesi gelirler heralde.. kız evi ne derse o :37:

iyi akşamlar istenecek kızlar nerdesiniz :44: çeyiz telaşınamı düştünüz :9:

Son düzenleme:

tül mendil havlu vs yi nerelerden aldn cnm? işlemeyi nereye yaptırıyosn?? mendili herkes içinmi yaptırıyosn yoksa sadece kayınvalideyemi? ne çok sordm idare et:64:

tül mendil havlu vs yi nerelerden aldn cnm? işlemeyi nereye yaptırıyosn?? mendili herkes içinmi yaptırıyosn yoksa sadece kayınvalideyemi? ne çok sordm idare et:64:

Eminönünden aldım cnm, işlemeyi bi arkadaşım yaptırıyo sağolsun. Mendilleri herkes için yaptırıyorum bizimkiler ve onlardan gelenlere. Kadınalr için ayrı erkekler için ayrı. Erkeklere düz erkek mendili aldım süsliycem, kadınalrınki işlemeli olcak. Sözlümede havlu işletiyorum onu vericem tüllerle süsliycem.

ben burdaymmm...:D nasılsnz bugn bakalm.

desertrose terliğine elbisene ve fiziğine bayıldıımm!! boy ve kilo nedir acaba

iiz canım nası olalım temizlik iş güç uğraşıoz :9:

t.ederim canım :78:

boy 1,68 kilo 50 :26: tatlım :70:

Son düzenleme:
Eminönünden aldım cnm, işlemeyi bi arkadaşım yaptırıyo sağolsun. Mendilleri herkes için yaptırıyorum bizimkiler ve onlardan gelenlere. Kadınalr için ayrı erkekler için ayrı. Erkeklere düz erkek mendili aldım süsliycem, kadınalrınki işlemeli olcak. Sözlümede havlu işletiyorum onu vericem tüllerle süsliycem.

maşllah :nazar: :nazar: :nazar: canım ne kdr çok özenerek hazırlanıosun :97:

arkadaşlar bende mayısın ilk haftası sözlenyorum sözmendili bizdede adet değil ama çok hoşuma gitti yakın akraba arkadaşlar gelecek hepsine hatıra olur diye düşündüm ancak evde kendi işleyenler nasıl yaptılar mıdel gösterebilirlermi ben elişi yaparımda dizayn konusunda çok hünerli dğilim fikir almak istiyorum evde işleyenler resim koyabilrmi acaba

istenecek kızlar istemede söz mendillerimde olsun istiyorsanız buyrun size bikaç örnekler :8:

$kopyas-img-0870-1238278412.jpg

$imagesCAC8QT20.jpg

$2q23ede.jpg

$imagesCAQ3IMM1.jpg

$sz-303.png

$resim258f.jpg

$u10009719-large.jpg

$567.jpg

Back