• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

süpermiş.. ben ist dayım.. mecbur düğün salonlarına yada eve sıkışıcaz.. nerde öyle kapı önü bizde.. iki zurna çalsak 2 dk polis biter başımızda.

bileklik olayını çok güzl düşnmüşün bende böle ufak hediyeler düşünüyorm gellenlere bakalm.

bizde 8. yıla girdk ama hala tanıştırmadm ailemle. bu sene en azndn nişanlı çıkıcam inşallah:52:

söz mendilini nerden aldın canım?yada nerden alınıyor bir bilgin varmı?? birde söz mendillerini sadece damadamı verceksn yoksa söze gelenlerin hepsinemi?

Bileklik olayını düşünebilirsin canım 12 tanesi 9 TL ye aldım ben
İnşallah herşey gönlünce olur :69::nazar:
Söz mendilini ben bi tek damada vericem ona özel olmalı bence :16:
Ben saten gibi kumaştan aldım işleniyor şu an isimlerimiz :16::69:

kızlar bu söz mendilini eklemişmiydm bilmiyorm ama herkese veriliyosa bu mendilden bu tarz acayip hoşuma gitti. sade ve şık. mendiln bir kenarına da tarihi ve isimleri işlettirdikmi tamamdır:66: ama mendl nerden alınır hala bir fikrm yok. resmi eklemeyi unuttm yav:

Eki Görüntüle 174583

Canım mendiller öyle hazır satılmıyor. Ben eminönünden kumaşçılardan aldım pamuk saten aldım, 20*20 kestirdim şimdi isimler işleniyor. Sende istediğin kumaşı alabilirsin kumaşçılardan, 1 metre kumaştan 50 adet mendil çıkıyor.

günaydın canım ayy ne güzel :77: :16: darısı biaN önce bize inş :97:

bugün tanışmaya geliolar ama kızlar benim çok moralim bozuk :14:
bugünümü zehir eden ablama sinir oluyorum :47:

Tanışmaa büyük adım bence herşey olur merak etme buraya kadar gelinmiş devamı gelirr:92:

ay geliyolarmııııı:52::52::52:
anlat yaa
ablan hala ne diyo bakayım
neler yaptın hazırlık olarak
akşammı gelecekler bizim topiğe gel kızlara müjdeyi versene kızz anammm ne zamandır istiodun şimdide sesin çıkmıo dövcem heee:52:

Kızlarr günaydınnnn, günn belli olduu benii bu pazarr istemeyee geliyorlarrrr :17:

Çok güzel canım yaaa :16:
Allahım tamına erdirsin :nazar::69:

Demek bugün tanışıyosunuz inşallah çok güzel geçer gününüz:16:
Sen sıkma canını bugunun güzelliğine odaklan canım benim :69::16::nazar:

Merhaba kızlar, Mayıs ayında aileleri tanıştıracağız, muhtemelen en geç Haziran ayındada nışanımız olacak. Şimdiden heyecanı sardı valla, tam tarih belirlenmesede, Mayıs ayı olması bile, hem sevinmeme hemde heyecanıma yetti:16:

Bu arada ben gibi, bu heyecanı paylaşan herkese şimdiden mutluluklar dilerim, hayırlı olsun:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar hepımız ıcın hayırlısı neyse o olsun ya benımde hazıran sonu nişanım var :) hepımız ıcn hayırlısı olsun canlarımmmmmmmmmmmmmmmm :):7:

verirler canım ya sıkma canını :50: turşunu kuracak değiller ya :70:

Verrmedi babam :43: zaman istediler seneye ancak olurmuş dedi iyi tanımıyoruz diye, ama bu şekilde adı konmadan tanıyamıcaklarınıda anlıyolar, bakalım bu hafta da geçsin söz yapmaya ikna etmeye çalışıyoruz..

Amin canım benimm :16:
İnşallah seninde herşey istediğin gibi olur :nazar:
En kısa zamanda inşallah seninde telaşlarını görürüz topikte :nazar:

Amin canım, inşallah söz yaparız da güzel telaşlara başlarız, oof of :50:

az kalmış yaa :16: ağız tadıyla geçsin inş herkesin :97:

ayy bugün ne konuşcaklar ya gün belirlerlermi ki istemeyle ilgili :44: :77:

Nasıl geçti anlat bekliyoruz, hemen istemeyi konuşurlarsa iyi ama bence havadan sudan siyasetten işten güçten konuşmuşlardır :36:
Sonradan da ablan arayıp tarayıp kendince açıklarını bulup senin başının etini yemez umarım, öyle bi tane bende de var :47: Allah sabır versin herkeslere..

Kızlarr günaydınnnn, günn belli olduu benii bu pazarr istemeyee geliyorlarrrr :17:

Ne güzel yazmışsın bastıra bastıra okudum bende, heeyyy yaşasıınn diye bağırasım geldi :64:
Hayırlı olsun hep gülümseyerek hatırlayacağın bi gün olsun innşallah.. :nazar:

Ne güzel yazmışsın bastıra bastıra okudum bende, heeyyy yaşasıınn diye bağırasım geldi :64:
Hayırlı olsun hep gülümseyerek hatırlayacağın bi gün olsun innşallah.. :nazar:

İnşallah cnm sağol, darısı başına, iki tarafında ilk çocuklarıı herkes biraz acemi, biraz heycanlı ve herkes fazlasıyla heveslii inşallah herşeyy yolunda devam ederrr:16:
Sende sıkma canını balımm herşeyde bir hayır vardır, ailen senin herşeyin neticede muhakkak bi bildikleri vardır, onlar herşeyden önce gelmeli, zaman herşeyin ilacı sıkma canını:16:

Back