• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

Benide aranıza alırmısınız kızlar :16:
İstemeye 12 Mayısta gelcekler
15 Mayısta Sözüm
14 Temmuzda da nişanım var Allah nasip ederse:nazar:

15 Mayısta Sözüm

hoşgeldn arkadaşım. inşallah hayırlısı olsun. ben daha söz olmadan nişan mekanı bakıyorm:1: arada çok zaman olmucak çünkü.. nişan evdemi olcak senin? nerde oturuyorsun..?

hoşgeldn arkadaşım. inşallah hayırlısı olsun. ben daha söz olmadan nişan mekanı bakıyorm:1: arada çok zaman olmucak çünkü.. nişan evdemi olcak senin? nerde oturuyorsun..?

Çok sağol canım benim..:16:
Nişanım evde değil canım büyük nişan olucak kapımızın önünde fotoğrafçım hazır orkestram hazır..
İzmirde otuyorum. Sen nerdesin canım benim.
Tepsi için alışverişe de başladım..
Daha söz olmadan nişanı ayarlamaya çalışıyorum :)
Ama bizim durum biraz farklı biz 5 yıldır beraberiz ve ailelerimiz de çoktan tanıştı aslında bizim söz biraz formalite annem çok istedi diye yapıyoruz :21:
Söz kıyafetimi de geçen hafta aldım..
Kızlara dağıtmak için bileklikler aldım çok şirin oldu:69:
Bi tek kutu alıcam söz mendili için damada :21:

15 Mayısta Sözüm

hoşgeldin canım aramıza :70: Allah tamamına erdirsin inşşş..en yakın zamanda darısı bize :16:

tecrübelerini bizle mutlaka paylaş olur mu??:78:
Nişanım evde değil canım büyük nişan olucak kapımızın önünde fotoğrafçım hazır orkestram hazır..
Ama bizim durum biraz farklı biz 5 yıldır beraberiz ve ailelerimiz de çoktan tanıştı aslında bizim söz biraz formalite annem çok istedi diye yapıyoruz :21:

maşallah :nazar: :nazar: bileklik değişik fikir :44: hayırlısı canım hakkında..düğün ne zmn canım

hoşgeldin canım aramıza :70: Allah tamamına erdirsin inşşş..en yakın zamanda darısı bize :16:

tecrübelerini bizle mutlaka paylaş olur mu??:78:

Hoşbuldum canımmm :16:
Darısı hepimize :nazar:

maşallah :nazar: :nazar: bileklik değişik fikir :44: hayırlısı canım hakkında..düğün ne zmn canım

Bileklikler çok şirin oldu tavsiye ederim :21:
Gidip toptan yerinden aldım çokta uyguna geldi :34:
Fotolarınıda eklerim paketlendiler bile :27:
Düğün inşallah seneye ama bakalım nasip:69:

Siz neler yapıyosunuz paylaşalım fikirlerimizi hepimizin sözü nişanı daha bi güzel olsun :69::nazar:

Hoşbuldum canımmm :16:
Darısı hepimize :nazar:

inşallah inşallah..

Bileklikler çok şirin oldu tavsiye ederim :21:
Gidip toptan yerinden aldım çokta uyguna geldi :34:
Fotolarınıda eklerim paketlendiler bile :27:
Düğün inşallah seneye ama bakalım nasip:69:

Siz neler yapıyosunuz paylaşalım fikirlerimizi hepimizin sözü nişanı daha bi güzel olsun :69::nazar:

ben birşey yapmıyorum şuanda :26: bu pazartesi tanışmaya geliolar eylül gibide düğünümüz olacak Allah nasip ederse..bi tanışalımda ne konuşulacak ona göre planlarımı yaparım :34:

ben birşey yapmıyorum şuanda :26: bu pazartesi tanışmaya geliolar eylül gibide düğünümüz olacak Allah nasip ederse..bi tanışalımda ne konuşulacak ona göre planlarımı yaparım :34:

Süper canım yaa bu sene evleniyosunuz yanii :nazar:
Ahhhhh darısı benim başımaa :69:
Tanışmanızda su gibi güzel geçsin inşallahh herkes sevsin birbirini :69::71:

Süper canım yaa bu sene evleniyosunuz yanii :nazar:
Ahhhhh darısı benim başımaa :69:
Tanışmanızda su gibi güzel geçsin inşallahh herkes sevsin birbirini :69::71:

düşünceleri öyle bakalım Allah nasip ederse :97:

inşallah canım inşallah :16:

amin t.ederim güzel dileklerin için inşallah birbirlerini çok severler ayy ne güzel olur :97:

bakalım istemeyi nişanı ne zmn yapalım dicekler yoksa hiç konuşmadan tanışıp gideceklermi :44: çok merak ediyorum :26:

düşünceleri öyle bakalım Allah nasip ederse :97:

inşallah canım inşallah :16:

amin t.ederim güzel dileklerin için inşallah birbirlerini çok severler ayy ne güzel olur :97:

bakalım istemeyi nişanı ne zmn yapalım dicekler yoksa hiç konuşmadan tanışıp gideceklermi :44: çok merak ediyorum :26:

Valla canım birbirlerini sevdiler mi herşey o kadar çabuk gelişir ki :21:
İnşallah herşey gönlünün istediği gibi olur :69:

$DSCN2963.jpg

$DSCN2958.jpg

$DSCN2965.jpg

Bunlar Sözümde Kızlara Verceğim Bileklikler :21::nazar:

Son düzenleme:

Ohh ne güzel keyfini çıkarıyosunuz, Allah daim etsin keyfinizi, hayırlısıyla tamamına erdirsin..
Ben yarın akşam için ikna ettim gelecekler isteyecekler ama ne olcak ne bitcek verilip verilmiceğimi bile bilmiyorum.. :84: İnşallah bi karışıklık çıkmaz, dua edin bana kızlaar, şu telaşların tadını hiç yaşayamadım.. :43:

Ohh ne güzel keyfini çıkarıyosunuz, Allah daim etsin keyfinizi, hayırlısıyla tamamına erdirsin..
Ben yarın akşam için ikna ettim gelecekler isteyecekler ama ne olcak ne bitcek verilip verilmiceğimi bile bilmiyorum.. :84: İnşallah bi karışıklık çıkmaz, dua edin bana kızlaar, şu telaşların tadını hiç yaşayamadım.. :43:

verirler canım ya sıkma canını :50: turşunu kuracak değiller ya :70:

Amin canım benimm :16:
İnşallah seninde herşey istediğin gibi olur :nazar:
En kısa zamanda inşallah seninde telaşlarını görürüz topikte :nazar:

ayy ne güzel özenle hazırlanmış süper ya :nazar: :nazar: :nazar: :16:

Çok teşekkür ederim canım benim daha 1 ay var ama aldığım gün paketledim kaldırdım o kadar hevesliyim bi an önce bi gelse :69::69:

Amin canım benimm :16:
İnşallah seninde herşey istediğin gibi olur :nazar:
En kısa zamanda inşallah seninde telaşlarını görürüz topikte :nazar:

Çok teşekkür ederim canım benim daha 1 ay var ama aldığım gün paketledim kaldırdım o kadar hevesliyim bi an önce bi gelse :69::69:

gelir gelir o günlerde gelirde geçer bile hiç anlamazsın nası geçtiğini :97:

süpermiş.. ben ist dayım.. mecbur düğün salonlarına yada eve sıkışıcaz.. nerde öyle kapı önü bizde.. iki zurna çalsak 2 dk polis biter başımızda.

bileklik olayını çok güzl düşnmüşün bende böle ufak hediyeler düşünüyorm gellenlere bakalm.

bizde 8. yıla girdk ama hala tanıştırmadm ailemle. bu sene en azndn nişanlı çıkıcam inşallah:52:

söz mendilini nerden aldın canım?yada nerden alınıyor bir bilgin varmı?? birde söz mendillerini sadece damadamı verceksn yoksa söze gelenlerin hepsinemi?

kızlar bu söz mendilini eklemişmiydm bilmiyorm ama herkese veriliyosa bu mendilden bu tarz acayip hoşuma gitti. sade ve şık. mendiln bir kenarına da tarihi ve isimleri işlettirdikmi tamamdır:66: ama mendl nerden alınır hala bir fikrm yok. resmi eklemeyi unuttm yav:

$32645020.jpg

Son düzenleme:
Back