Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

aman altın altındır canım o ne demekmş öyle tabak mı bu :60:
hiç fark etmez valla şu anda gümüş takıyorum ve çok seviyorum alyansımı millete ayıp olmasa hiç aldırmam :60:

demi biz mutlu olalım yeterli o simge sadece pahalı olsa nolur ucuz olsa nolur sevdiğin yanında olduktan sonra bide mutlu mesut olduktan sonra neyleyim külçelerle altını :16: rabbim önce sağlık sonra mutluluk huzr sevgi ve saygıyı hiç eksik etmesin :16:

demi biz mutlu olalım yeterli o simge sadece pahalı olsa nolur ucuz olsa nolur sevdiğin yanında olduktan sonra bide mutlu mesut olduktan sonra neyleyim külçelerle altını :16: rabbim önce sağlık sonra mutluluk huzr sevgi ve saygıyı hiç eksik etmesin :16:

valla çok haklısın kuşum çok dogru söyledn :71::71::71:
hiç bişey umrumda değil ne taktıkları ne aldıklarını istemiyorum o benimle olsun yeter :69:

Benim patronum da nişanlanıo bu hafta sonu..sözlüsüyle yüzük almıslar getırdıler baktım gayet güzel alyans kalın hemde sarı-beyaz altın ıkı renk. 480 liraya almışlar..

Benim patronum da nişanlanıo bu hafta sonu..sözlüsüyle yüzük almıslar getırdıler baktım gayet güzel alyans kalın hemde sarı-beyaz altın ıkı renk. 480 liraya almışlar..
aaa çok uygun yaa ben tek yüzüğe 750-800 gözden çıkarmıştım :74:
yok canım daha vermedim yarın inş

tek yüzüğü mü 480 e almışlar ii fena değil :8:
ayyhhhhh :69: pastanında resmini istiyorum örnek alcam :12:
hayır canım ıkısını 480 =)

:53::53::53::53::53::53::53::53:
yuhh :53::53::53::53: çok ucuza almışlar çok şaşırdım :53::53::53::53::53:
hemde kalın alyans öyle mi :53::53::53:

aaa çok uygun yaa ben tek yüzüğe 750-800 gözden çıkarmıştım :74:

ayyhhhhh :69: pastanında resmini istiyorum örnek alcam :12:

:53::53::53::53::53::53::53::53:
yuhh :53::53::53::53: çok ucuza almışlar çok şaşırdım :53::53::53::53::53:
hemde kalın alyans öyle mi :53::53::53:

evet canımm utanmasam resmını cekebilir miyim diicektim de =)
Hemde bızım ofisin yanındaki kuyumcudan Nişantaşı gibi bi yerden öle ucuza almışlar

bende öle ucuz bişey alıcam ya zaten yüzük benım ıcın simgesel bi olay önemli olan bızım huzurumuz mutlulugumuz..

Pastanı kaç kişilik ve ne kadara yaptırıyorsun canım? Benim nışanda 40 kişi oluruz gibi, o yüzden çok tutarmı bilemedim:26:

Pastanı kaç kişilik ve ne kadara yaptırıyorsun canım? Benim nışanda 40 kişi oluruz gibi, o yüzden çok tutarmı bilemedim:26:

Ben pasta araştırması yapmıstım gecen hafta sırf meraktan =) 300-500 arası değişio fiyatları ortalama 30-40 kişilik..Ama nişan pastası diince böyle fiyatlar cıkarıolar biraz utanık olmak lazım sanırım =)

bende öle ucuz bişey alıcam ya zaten yüzük benım ıcın simgesel bi olay önemli olan bızım huzurumuz mutlulugumuz..
canım çok da ucuz bişey alma bee ömür boyu kullanıcan sonuçta zırt pırt değiştirme olmasın yani :31::12:
Ben pasta araştırması yapmıstım gecen hafta sırf meraktan =) 300-500 arası değişio fiyatları ortalama 30-40 kişilik..Ama nişan pastası diince böyle fiyatlar cıkarıolar biraz utanık olmak lazım sanırım =)

300-500 arası mı :53::53:
yüzükten kısıp pastaya mı vercen :60:
10 kişilik pastalar 20 tl heryerde genelde.50 kişiliği 100-120 arası be gülüm sen güllüoğlundan falan mı sordun :27:
ben bizim evin yakınında bi fırında yaptırcam dgum günü pastalarımı oraya yaptırıyorum.1 gün önceden yapıyolar tazecik.krem şantisini ne kadar koyacagını bile tarif edebiliyosun.:56:

Ne aldın anlat yarınn resim de istiooruzzz muaahhhh =)))

tamam canım inşallah alınca hemen koyarım... :97:
tabiki önce huzur mutluluk gerisi fasa fiso
biz 30 35 kişi olucaz hiç bi fikrim yok ya pasta fiyatları konusunda...düz diktörtgen pasta olsun üstünde ismimiz tarih filan yazsın diye düşündüm :44: tabi yaptırabilirsek :44:
canım çok da ucuz bişey alma bee ömür boyu kullanıcan sonuçta zırt pırt değiştirme olmasın yani :31::12:

300-500 arası mı :53::53:
yüzükten kısıp pastaya mı vercen :60:
10 kişilik pastalar 20 tl heryerde genelde.50 kişiliği 100-120 arası be gülüm sen güllüoğlundan falan mı sordun :27:
ben bizim evin yakınında bi fırında yaptırcam dgum günü pastalarımı oraya yaptırıyorum.1 gün önceden yapıyolar tazecik.krem şantisini ne kadar koyacagını bile tarif edebiliyosun.:56:

hakkatten o ne ya 300 500 arası pastamı olur altın bile pastadan ucuz olacak şeymi :9: en fazla 100 liralık bişi yeter :25: bence :26:

Back