- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
-
desertcim canım benim.tatlıbakın tatlıları biraz fazla krem şantili olsada taze oluyo ben begeniyorum.
ve daha geçen hafta 50-60 kişilik pastaya 80 lira dedi.
bence sen en fazla 50-60 tl ye yaptırırsın tatlıbaka sor istersen
bu arada aklıma gelmişken söleyim patronlar bile herşeyin ucuzuna bakıo baksana 2 yüzüğü 480 e almışlar biz patronda değiliz bizim neyimize 1000 liralık yüzükler
ahahahahaha hiç güleceğim yoktu allah iyiliğini versın bebeğim yaaaynen öle valla devir ekonomi devri =)
tatlıbak mı ankarada öle bi yer duymadım kuzum ya :44: bizim yakınımızda pastanemiz var güzel taze oluyo herşeyi uygunada yapar oradan sorucam bu arada iimiş ya keşke tatlıbak burda olsaydı :26:
hay allah canım ben türkiye çapında sanıyodum ama sadece istanbul,izmit,gebze ve darıcada şubeleri varmış.
uyguna yaparlar kız.herhangi bi yerden bile 20 tl lik pasta alınca 10 kişiye yetiyo artıyo bile.sen 40 kişilik yaptır garanti olsun
canım biz istemede ikramlık yapcaz sarma falanda olcak.annem sardı sardı doldurdu difrize.sarma derdimz yok sadece börek çörek yapılcak işteayyy sabahtan beri ev bi kalabalık halamlar teyzemler konu komşu...yaprak sarıolar ben şimdiden kalabalığa gelemiyom napıcaksam böle :26: sürekli odamdayım
Evet ben pasta konusunda fırın değil de bilindik pastanelere sordum beyaz böle süslü 2 katlı falan ondan fiyatlar uçuktu..Yüzükten kısıp tabi ki pastaya vermiicem sadece meraktan sordum öle fiyat öğrenmek için =))
öle yaptırırım yani inşallahcanım pasta çekti aslında o 40 kişilik pastayı önüme koysalar tek kişilik olur bana yetmez
canım biz istemede ikramlık yapcaz sarma falanda olcak.annem sardı sardı doldurdu difrize.sarma derdimz yok sadece börek çörek yapılcak işte
nişan günümdede pasta,kuru pasta,meyve suyu
bende güllüoğlu,karafırın,koskaya sormuştum.
aman kalite pasta yemeyiversin misafirler dedim sonra
kim yapcak ikramları servisi.sonuçta sen nişanlanıyosun millete hizmet edemezsin.genelde nişanlı kızlar paso fotograf çekilir seriye baglarlar
oo oo yaprak işi tamamsa gerisi hallolurbende nişanda aynen seninkiler gibi düşünüyodum nasip olmadı hayırlısı olsun benim ikramlıklar şöle
yaprak sarması
mercimek köftesi
poğaça
ıslak kek
elmalı kurabiye (kaynanam çok beğenmişti)hazır almışlar demişti bida yapıcam hazır almadımı göstercem
ben valla sadece götürürüm getirmeleri yengem halam ve iki arkadaşımı davet ettim onlara kalmışbenim her fotomu kardeşime çektiririm güzel çeker o fotocumuz sürekli eli flaşta olucak çek hiç durmadan dedim bide ben foto manyağımdır düşünemiyorum o gün
bence sennki böyle daha iyi oldu kuşum sevinmelisin
bizdede tahmini menü şöyle
-lahana sarması
-poğaça
-börek(herhangi bi çeşit sanrım patatesli olur)
-elmalı kurabiye
-yaş kek
-mercimek köftesi(olabilirde olmayabilirde)
lahana sarmasımı vayy yaz içinde kışlık sebzzegüzel ..gönlünce olsun herşeyy
Kızlar menüler güzelmiş, ellerinize sağlık. Bizimde şimdi evde yapraklar sarılıyor, pazar gününe hazırlık. Bu yağmurda boya yaptık evi, temiz görsünler diye
Canım pastanın fiyatını öğrenince banada bilgi verebilirmisin? Bir arkadaş 300-400 TL den bahsetmiş, katlı, süslü püslüler o fiyata, ben normal kare pasta alsam yeterli, senin dediğin gibi
canım senin stememiydi pazar gün tam hatırlayamadımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?