Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

düşünmemeye çalışıyorum ama başımı yastığa koyduğumda sürekli aklıma gelio :78: tabak çanağın sözünü komşulardan almaya başladık :9: kapı kapı tabak çanak topluoz :1:

bugün yine abiye elbiselere baktım ya hiç istediğim gibi bi elbise yok heleki kısa kollularda iğrenç modeller var..mecbur kısa kollu giymek zorundayım :50: ben galiba o dediğim siyah beyaz elbiseyi alıcam..hem isteme için hem söz için şık hoşuma gidiyo kısa kolda bi elbisede bu kdr güzel durur önü biraz abartı ama yapıcam bişi yok :50:..pudra pembesini çok istiodum hiç bulamadım :50: kınaya artık :44: yaptırırsam öle bi renkte olur galiba :9: aklıma koydum :8: cuma günü çıkıcaz kayın validem ben müstakbel nişanlım :1: annem çok heycanlıyım :18:

canım senin bahsettiğin modelleri biliyorum.
bizim burda bi mağazada üstünde beyaz gömlek olan yerde pudra pembesi gömleği var bayıldım çok şeker duruyodu.ben isteme için onu almayı düşünüyorum.
yarın alışveriş he :23: hadi hayırlısı :69:

tabak çanagıda ayn en komşulardan topla gitsin.50 tabagın hepsinin aynı olcak hali yokya :1:
ben istemde hallederimde nişanda ya konu komşudan alırım yada plastik tabak bilmiyorum.

canım senin bahsettiğin modelleri biliyorum.
bizim burda bi mağazada üstünde beyaz gömlek olan yerde pudra pembesi gömleği var bayıldım çok şeker duruyodu.ben isteme için onu almayı düşünüyorum.
yarın alışveriş he :23: hadi hayırlısı :69:

tabak çanagıda ayn en komşulardan topla gitsin.50 tabagın hepsinin aynı olcak hali yokya :1:
ben istemde hallederimde nişanda ya konu komşudan alırım yada plastik tabak bilmiyorum.
evet yarın alışveriş var :62: kayınvalidem aradı az önce beğendiğin elbise varmış onu gidip alırız dedi :97: al canım beğendiğin ne varsa durma :9: içinde kalmasın :97:
Yaa benimde alışveriş yapasım hazırlık yapasım varrr :66:

yapacan inşallah sende en kısa zamanda :16:

Merhaba canım, elbise için İzmir cd baktınmı? orada Taç mağaasında çeşit çoktu. Geçen gün göz gezdirdim şöyle bi. Senin nışan evdemi olacaktı? Alyans fiyatlarına gelince, eğerki şu osmanlı tarzı felan düşünüyorsan 500 TL başlıyormuş fiyatlar. Gerçi ben hiç sevmiyorum onları:19: alyans dediğin adı üstünde alyans gibi durmalı, gümüş hacı yüzükleri gibi duruyor:1:

Ben iki renkli alyanslardan düşünüyorum, taşsız sade modellere bakacağım. Bizde almadan önce bir fiyat araştırsammı ki, damadın parmağı kocaman, benimki gibi incecikmi sanki:1:

Merhaba canım, elbise için İzmir cd baktınmı? orada Taç mağaasında çeşit çoktu. Geçen gün göz gezdirdim şöyle bi. Senin nışan evdemi olacaktı? Alyans fiyatlarına gelince, eğerki şu osmanlı tarzı felan düşünüyorsan 500 TL başlıyormuş fiyatlar. Gerçi ben hiç sevmiyorum onları:19: alyans dediğin adı üstünde alyans gibi durmalı, gümüş hacı yüzükleri gibi duruyor:1:

Ben iki renkli alyanslardan düşünüyorum, taşsız sade modellere bakacağım. Bizde almadan önce bir fiyat araştırsammı ki, damadın parmağı kocaman, benimki gibi incecikmi sanki:1:

meraba tatlım bakmaz olurmuyum zaten ordan almayı düşünüyodum taç mağazalarından çıkamadım :9: evde olacağı için kendi aramızda abartı bişi almıcam gittiğinde görürsün belki hatta vitrinlerinde mankende de var üstü beyaz tülden kısa kollu altı saten kırışık model siyah dize kdr bi elbise onu düşünüyorum :97:

aynen bende 2 renkli almayı düşünüyorum alyansları bakıcam yarın gönlüme göre seçerim birini Allahın izniyle annem dün kuyumcuya sordu 2 yere..birinde 150 ile 500 arası alyanslarımız var demiş diğeride 150 ile 800 arasında var demiş.bende galiba 500 lük bi bütçe ayırıyorum bide akrabalarından alıcaz uygun bi fiyata buluruz Allah izin verirse..aşırı pahalıya hiç gerek yok şık olsun içime sinsin yeterli :26:

Ne güzel canım benım yarın alışverişe gidiyomuşun bak olmucak dıyıp duruyodun :52:

Ben çok keyifsizim kızlar ne hazırlık yapasım var ne bişi içimdeki bütün heves gitti :58::58::58:

Vitrininde güzel elbiseler vardı, gidince dikkatlice bakarım bi daha:34: Bizimde evde aile arasında olacak, şatavata gerek yok. Zaten uzun yoldan gelecekler, çok fazla kişi ile gelemeyeceklerinden az ve öz kişi olur. Sen al bakalım alyansını, bende fikir edinmiş olurum. Bende 500 TL ayırdım, ama daha saat almam gerek:78:

Vitrininde güzel elbiseler vardı, gidince dikkatlice bakarım bi daha:34: Bizimde evde aile arasında olacak, şatavata gerek yok. Zaten uzun yoldan gelecekler, çok fazla kişi ile gelemeyeceklerinden az ve öz kişi olur. Sen al bakalım alyansını, bende fikir edinmiş olurum. Bende 500 TL ayırdım, ama daha saat almam gerek:78:

sonra bohça için alışverişe çıkarız saati o zmn alırız galiba şimdi alamıcam kusura bakmasınlar :9: zaten aceleye geldi nasip işte :26:

ben nişan istiodum ama şimdi düşünüyorum da gerçekten en güzeli sade az ve öz kişi olması..tamam canım fotosunu çeker koyarım inşallah..

Ne güzel canım benım yarın alışverişe gidiyomuşun bak olmucak dıyıp duruyodun :52:

Ben çok keyifsizim kızlar ne hazırlık yapasım var ne bişi içimdeki bütün heves gitti :58::58::58:

Yorumlardan okuduğuma göre, 3 aylığına kursa gitmiş. Bence kısa bir süre, moralini bozma. Allah kötü dert vermesin canım:29:

bilezik fiyatlrını da sormuş annem yapmak isteyen bi köşeye atarız diyenler bilginiz olsun :9: 21 gr bilezik 1450 22 gr ise1650 pzarlık yapıolar :9:
bu fiyatlar ankara için böle gerçi altın fiyatı sürekli değişio da neyse :61:

Son düzenleme:
sonra bohça için alışverişe çıkarız saati o zmn alırız galiba şimdi alamıcam kusura bakmasınlar :9: zaten aceleye geldi nasip işte :26:

ben nişan istiodum ama şimdi düşünüyorum da gerçekten en güzeli sade az ve öz kişi olması..tamam canım fotosunu çeker koyarım inşallah..

Ben salon nışanı felan sevmiyorum, zaten kınaydı, düğündü o kalabalığı çekeceksin, önceden ne gerek varki. Takıydı dersen, zaten düğünde takılıyor. O yüzden hiç gerek yok canım. Anneme dedimki '' soranlara,bizim kız nışanlandı de, adı nışan olsun dedim.'' yani söz dersek, şimdi nışan ne zaman demesinler diye:1:
Tamam canım, yüzüğünü alınca ekle, fikir edinmiş oluruz:16:

canım niye keyifsizsin gitti diemii ama gelecek 3 ay dediğin nedirki nie canını sıkıon güzel bacım :50:

Ben salon nışanı felan sevmiyorum, zaten kınaydı, düğündü o kalabalığı çekeceksin, önceden ne gerek varki. Takıydı dersen, zaten düğünde takılıyor. O yüzden hiç gerek yok canım. Anneme dedimki '' soranlara,bizim kız nışanlandı de, adı nışan olsun dedim.'' yani söz dersek, şimdi nışan ne zaman demesinler diye:1:
Tamam canım, yüzüğünü alınca ekle, fikir edinmiş oluruz:16:

tamam canım eklerim inşallah

enli alyans alcan dimi :26: ayy cidden uygunmuş.ben 2 yüzüğe 1500-1600 diye hesap yaptım ona göre ayarladık kendimizi.neyse olsun o bütçeye görr alırık.

tabi canım geniş düşünüyorum ince alyansı napimmm ille altınbaş ariş filan olsun diosanız o kdr bütçe ve üzeri ayırman gerekir ama kuyumcudan alırız diosanız gerçekten uygun fiyatta yüzükler

Son düzenleme:
tabi canım geniş düşünüyorum ince alyansı napimmm ille altınbaş ariş filan olsun diosanız o kdr bütçe ve üzeri ayırman gerekir ama kuyumcudan alırız diosanız gerçekten uygun fiyatta yüzükler

aman altın altındır canım o ne demekmş öyle tabak mı bu :60:
hiç fark etmez valla şu anda gümüş takıyorum ve çok seviyorum alyansımı millete ayıp olmasa hiç aldırmam :60:

Back