- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
-
Keşke 3 ay olsa ama 6 ay
Hiçbi güzel anımda yanımda olamıcak
aman altın altındır canım o ne demekmş öyle tabak mı bu
hiç fark etmez valla şu anda gümüş takıyorum ve çok seviyorum alyansımı millete ayıp olmasa hiç aldırmam
demi biz mutlu olalım yeterli o simge sadece pahalı olsa nolur ucuz olsa nolur sevdiğin yanında olduktan sonra bide mutlu mesut olduktan sonra neyleyim külçelerle altınırabbim önce sağlık sonra mutluluk huzr sevgi ve saygıyı hiç eksik etmesin
valla çok haklısın kuşum çok dogru söyledn
hiç bişey umrumda değil ne taktıkları ne aldıklarını istemiyorum o benimle olsun yeter
yok canım daha vermedim yarın inşpasta siparişini verdin mi kuşum
Benim patronum da nişanlanıo bu hafta sonu..sözlüsüyle yüzük almıslar getırdıler baktım gayet güzel alyans kalın hemde sarı-beyaz altın ıkı renk. 480 liraya almışlar..
aaa çok uygun yaa ben tek yüzüğe 750-800 gözden çıkarmıştımBenim patronum da nişanlanıo bu hafta sonu..sözlüsüyle yüzük almıslar getırdıler baktım gayet güzel alyans kalın hemde sarı-beyaz altın ıkı renk. 480 liraya almışlar..
ayyhhhhhyok canım daha vermedim yarın inş
tek yüzüğü mü 480 e almışlar ii fena değil
hayır canım ıkısını 480 =)
hayır canım ıkısını 480 =)
çok süper bizde inşallah istediğimiz gibi uygun bi fiyata buluruztgerisinede başka şeyler yaparız
aaa çok uygun yaa ben tek yüzüğe 750-800 gözden çıkarmıştım
ayyhhhhhpastanında resmini istiyorum örnek alcam
yuhhçok ucuza almışlar çok şaşırdım
hemde kalın alyans öyle mi
çok süper bizde inşallah istediğimiz gibi uygun bi fiyata buluruztgerisinede başka şeyler yaparız
evet canımm utanmasam resmını cekebilir miyim diicektim de =)
Hemde bızım ofisin yanındaki kuyumcudan Nişantaşı gibi bi yerden öle ucuza almışlar
Pastanı kaç kişilik ve ne kadara yaptırıyorsun canım? Benim nışanda 40 kişi oluruz gibi, o yüzden çok tutarmı bilemedim:26:
canım çok da ucuz bişey alma bee ömür boyu kullanıcan sonuçta zırt pırt değiştirme olmasın yanibende öle ucuz bişey alıcam ya zaten yüzük benım ıcın simgesel bi olay önemli olan bızım huzurumuz mutlulugumuz..
Ben pasta araştırması yapmıstım gecen hafta sırf meraktan =) 300-500 arası değişio fiyatları ortalama 30-40 kişilik..Ama nişan pastası diince böyle fiyatlar cıkarıolar biraz utanık olmak lazım sanırım =)
Ne aldın anlat yarınn resim de istiooruzzz muaahhhh =)))
tabiki önce huzur mutluluk gerisi fasa fisobende öle ucuz bişey alıcam ya zaten yüzük benım ıcın simgesel bi olay önemli olan bızım huzurumuz mutlulugumuz..
biz 30 35 kişi olucaz hiç bi fikrim yok ya pasta fiyatları konusunda...düz diktörtgen pasta olsun üstünde ismimiz tarih filan yazsın diye düşündüm :44: tabi yaptırabilirsek :44:Pastanı kaç kişilik ve ne kadara yaptırıyorsun canım? Benim nışanda 40 kişi oluruz gibi, o yüzden çok tutarmı bilemedim:26:
canım çok da ucuz bişey alma bee ömür boyu kullanıcan sonuçta zırt pırt değiştirme olmasın yani
300-500 arası mı
yüzükten kısıp pastaya mı vercen
10 kişilik pastalar 20 tl heryerde genelde.50 kişiliği 100-120 arası be gülüm sen güllüoğlundan falan mı sordun
ben bizim evin yakınında bi fırında yaptırcam dgum günü pastalarımı oraya yaptırıyorum.1 gün önceden yapıyolar tazecik.krem şantisini ne kadar koyacagını bile tarif edebiliyosun.
yarın mutlaka ne aldın ne ettin yaz he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?