Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

canım yaaaaaaaaa çok sevindim inanki.
olsun üzülme bu şin sonunda ikinizde rahat edersiniz birazcık özleyin birbirinizi :70:

Evet canım nede olsa bizim içinn :58:

Oyy kıyamam yaa :( Bi an sevgiLimi askere yoLLadığım gün akLıma geLdi..üstünü başını ütüLemesinden tut da bavuLuna ayakkabıların boyasına kdr ben yapmıştım :(

Evet canım sabah gittim ütüledim yerleştirdim bavuluna hiç kimseye dokundurtmadım kendi ellerimle hazırladım :59::58:

ayy çok süper....olsun canım sizin geleceğiniz için rahat etmeniz için katlanıcan gurbete 2 3 ay :16: nevşehir benim memleket :16:

Evet canım çok rahat etcez inşallah bi an önce bitsin gelsin

Aşkımı yolcu ettim babam götürdü otogara tutamadım kendimi ağladım durdum:14::14::14::14::14:
Ama haftaya sözümüz için gelcek Allah nasip ederse artık tek günde olcak bitcek hayırlısıyla

herkese meraba... :42: yüzük tepsimi aldım umarım beğenirsiniz benim içime çok sindi :16:

$Fotoğraf0395.jpg

hmm..ben bi araştırayım benimkinin eniştesinden alıcaz alyansları bakalım ne kadar fiyat biçecek :44:

ya kızlar ben 30 kişiye nası ikramlıkları ve kahverleri dağıtıcam hele kahveleri pişirt pişirt dağıt ayyy ne zor :26: napıcam ben ya şimdiden heyecanlandım bütün günüm hizmetle geçicek :44: gerçi dağıtırım sadece çayları bitene yengem halam baksın :19: öyle olur demi ben mutfakta dururum çay bitene içerden yengem filan getirir..sadece dağıtmayı yapsam bişi olmaz demi :44: o kdr kişiye çay koyacak yerleri nası ayarlıcaz sehbamı bulmamız lazım ki ayy ne kdr ince düşünür oldum :44:

Son düzenleme:
hmm..ben bi araştırayım benimkinin eniştesinden alıcaz alyansları bakalım ne kadar fiyat biçecek :44:

ya kızlar ben 30 kişiye nası ikramlıkları ve kahverleri dağıtıcam hele kahveleri pişirt pişirt dağıt ayyy ne zor :26: napıcam ben ya şimdiden heyecanlandım bütün günüm hizmetle geçicek :44: gerçi dağıtırım sadece çayları bitene yengem halam baksın :19: öyle olur demi ben mutfakta dururum çay bitene içerden yengem filan getirir..sadece dağıtmayı yapsam bişi olmaz demi :44: o kdr kişiye çay koyacak yerleri nası ayarlıcaz sehbamı bulmamız lazım ki ayy ne kdr ince düşünür oldum :44:

canım düşünme bunlarııııı herşey olur biter sen kafanı yordugunla kalırsın.bardak tabak çatal herşeyi 1 gün önceden ayalarsan sıkıtya girmezsin

düşünmemeye çalışıyorum ama başımı yastığa koyduğumda sürekli aklıma gelio :78: tabak çanağın sözünü komşulardan almaya başladık :9: kapı kapı tabak çanak topluoz :1:

bugün yine abiye elbiselere baktım ya hiç istediğim gibi bi elbise yok heleki kısa kollularda iğrenç modeller var..mecbur kısa kollu giymek zorundayım :50: ben galiba o dediğim siyah beyaz elbiseyi alıcam..hem isteme için hem söz için şık hoşuma gidiyo kısa kolda bi elbisede bu kdr güzel durur önü biraz abartı ama yapıcam bişi yok :50:..pudra pembesini çok istiodum hiç bulamadım :50: kınaya artık :44: yaptırırsam öle bi renkte olur galiba :9: aklıma koydum :8: cuma günü çıkıcaz kayın validem ben müstakbel nişanlım :1: annem çok heycanlıyım :18:

Son düzenleme:
Back