Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

merve bide siz uzakta deilmiydiniz sevgilinle nası gidiodun evlerine ailesi sizin ordamı oturuo biz aynı şehirdeyiz bi kere adam gibi gitmişliğim yok

evet cidden biz aştık yani arıyo beni napıyoon kııııızzzzz diyo arkadaş gibiyiz ya ne bilim allah bozmasın
merve bide siz uzakta deilmiydiniz sevgilinle nası gidiodun evlerine ailesi sizin ordamı oturuo biz aynı şehirdeyiz bi kere adam gibi gitmişliğim yok

canım ayrı şehirlerdeyiz.aileside o da memlekette.onlarla biz aynı memleketlyiz.ben senede 1-2 kez gidiyorum zaten memleketim oldugu için.o zamanlarda gitmiştim evlerine.
ayyy en son gittimde ben seviyorum diye bi leğen makarna salatası yapmış tamam seviyomda içimde varil yok benim dedim güle güle öldü kadın

oo ooo maşallah demekki kaynanan seni baya bi sevio daim olur inşallah

oo ooo maşallah demekki kaynanan seni baya bi sevio daim olur inşallah

benimle konuşurken duygulanıyo bazen.kızları yok.2 oğlu var.kadın bana çeyiz yapıyo iğne oyaları yapmış görmen lazım almaya kalksan dünyanın parası.gelin alıyo gibi değil kız evlendiriyo gibi sağolsun.allah sana da nasip etsin tatlımmmm

amin canım inşallahhh bak kızı gibi sevmeye başlamış şimdiden maşallah benim bi büyük görümce bide küçük görümcemj var inşallah benide kızı gibi sever :97: tek biricik gelini olucam Allah nasip ederse

inşallah canım allahım göstersin o günleri tez zamanda inşallah.bizim küçükken menencit geçirmiş yaşından daha küçük yaştakilerin davranışları olan bi abimiz var.tabiki o da evlenir.ama allah hayırlısını versin.yinede ben ilk ve tek gibi olcam onlar için.canım ben çıkıyorum yi akşamlar

canım güzel bi haber veriim kaynanam aradı az önce konuştuk haftaya geliolarmış müsaitseniz dedi..bize buyrun artık konuşma zamanı geldi konuşalım napıcaz filan die dedi ayyy çok heyecanlıyımmm.. ablası dün gelmişti onlada konuştum akşam çıkabilirmisin kardeşlerinle çık dışarda görüşelim seni gitmeden görüüm o bana yeter dedi aman Allah ım benim haftaya şimdi istemem mi var

Son düzenleme:
hmm anladım oralarda kız olmak değilde oralardan kız almak daha güzel olur heralde bide akdenizle ege oralarda da beyaz eşyayı alıomuş kız tarafı hatta nerdeyse evi komple döşüo o derece

yok ya almayan almıyo aslında ama biz eşit olarak alıcaz, yapıcaz bişiler ıncık cıncık bütün şeyleri ben alıcam. büyük olarak bulaşık makinası ve yatak odası bana ait olucak.

ben kot ve gömlek giymiştim canım beni de önceden tanıyolardı annemle tanışcaklardı. rahat oldum yani o güne özel bişey almam gereksiz diye düşündüm etek falan.

ohh haadi hayırlı olsunn ne güzeel ya

Bak canım gördun mu olmuyo olmuyo diyodun benden önce olcak istemen ne kadar güzell

ayyyyyyy çok sevindim çok bak üzüldüğün yanına kar kaldı.hemen elbise bakmaya başla derim.söz de olcak sizin dm ayyyy ayyy çok heycanlı beni isticekler sanki

ayyyyyyy çok sevindim çok bak üzüldüğün yanına kar kaldı.hemen elbise bakmaya başla derim.söz de olcak sizin dm ayyyy ayyy çok heycanlı beni isticekler sanki

evet canım ya benim bisürü işim var :26: daha babamdan korkuyorum sabah annem demiş ama hiç ses çıkarmıo bu adam nolacak ya bunun bu hali :44: valla para mara vermez beni ortada bırakır die çok korkuom zaten pek gönüllü değil sırf sevdiğim die daha babannemleri çarıcaz memlekette onlar poofff onların evini ayarlıcaz :44: amcamlarla birlikte oturuolar inşallah amcamgil sorun etmez :44: ayyy stres sardı daha elbisemi almadım ikramlıklar ben kafayı yemezsem o güne kdr iidir zaten benimkide daha aramadı insan teyit eder evet gelioz die annesi dedi ama inanamıo insan acaba gerçekmi değilmi :26:
Günaydın kızlarrrr

günaydın tatlımmm...ayy söz mendillerin harikaa bak önceden bilince insan çeşit çeşit hazırlığı oluo ben zaten düşünmüodum söz mendili ama düşünsemde yetiştiremezdim

Son düzenleme:

Cok sevındım yaaa =)) bak senın ısteme bizden de once olucak =)) panik yapma sakın hersey hallolur Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…