• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

ben daha zamanı bekliyorum cnm beni aşkımın amcası isticek.. o da geçtiğimiz ay ameliyat oldu gırtlak kanserinden dolayı :59: aklımızdaki tarih haziran.. ama iyi olmazsa eğer ertelenebilir :59:

hayırlısı olsun hakkınızda üzülme :70: inşallah gönlünüzden geçen zamanda olur herşey :97: amcası iileşirde...Allah ta ona acil şifalar versin gırtlak kanseri zor gerçi tüm kanserler zor evlerden ırak Yarabbim :96:

Kızlar selam :)
Bişey sorucam yaa :( Bu pazar erkek arkadasımın ailesi tanısmaya gelecekler demıstım ama erkekler olmiicak annesı,teyzesi,yengesı,kuzenı fln bizden de annem,babanem,halam,teyzem olucak yani kadın kadına. aslına bakarsanız 5 senedir ztn ben gidip gelıorum onlara annemle de tanısıolar bi nevi formalite olucak bu isteme gününden önce. Peki benım de böle abartmadan fln elbise mi giymem lazım kot fln giysem özensiz mi olur anlamadım ya :S

Bişey sorucam yaa :( Bu pazar erkek arkadasımın ailesi tanısmaya gelecekler demıstım ama erkekler olmiicak annesı,teyzesi,yengesı,kuzenı fln bizden de annem,babanem,halam,teyzem olucak yani kadın kadına. aslına bakarsanız 5 senedir ztn ben gidip gelıorum onlara annemle de tanısıolar bi nevi formalite olucak bu isteme gününden önce. Peki benım de böle abartmadan fln elbise mi giymem lazım kot fln giysem özensiz mi olur anlamadım ya :S

canım kot olmaz.
ama elbisede olmaz yaa.
şık bi kumaş pantolon ve diz hizasında bi etek gömlek olabilir

:44: formalite olsa bile özen canım ya ben özenirdim yani onlarında akrabası gelicekmiş desinler kız nası güzel bakımlı die :44: yinede sen bilirsin :61:

Geliceklerın hepsini 5 senedir tanıyorum sureklı içlerindeim ya o yüzden mi rahatım böyle acaba =)
Evet haklısınız ya gömlek tarzı bişeyler yada uzun kollu, cok kısa olmayan günlük bi elbise giyerim :S

Geliceklerın hepsini 5 senedir tanıyorum sureklı içlerindeim ya o yüzden mi rahatım böyle acaba =)
Evet haklısınız ya gömlek tarzı bişeyler yada uzun kollu, cok kısa olmayan günlük bi elbise giyerim :S

kesin o yüzdendir...ne güzel...ben henüz kaynana adayımla konuşamıyorum annem aradığın da sana vericem biraz konuşuyum diyo hemen heyecan basıo :17: sürekli içindeymişsin işte raht olursun hep :61:

kesin o yüzdendir...ne güzel...ben henüz kaynana adayımla konuşamıyorum annem aradığın da sana vericem biraz konuşuyum diyo hemen heyecan basıo :17: sürekli içindeymişsin işte raht olursun hep :61:

Biz arkadaş gibiyiz 2 gun aramasam küsüo nie aramadın dıe :) Sende alışırsın inş yaa

ayy aynı bizde arkadaş gibiyiz.sürekli ararız birbirimizi.hatta komik ama mesajlaşıyoruz bile :60::60::60::60:
o bu sene yeni öğrendi msj yazmayı heves ediyo msj atıyo arada :52:

waayyyy süpersiniz ya ben baya bi mesafeli olmuşum 4 senedir anlaşılan :9:

canım hiç mi gidip gelmedin.
ben kaynana adayımın evine gittiğimde kaynata adayım beni yukarı çıkardı.henüz içi yapılmamış evime :69: begenmediğin bi yer varsa kırdıralım yaptıralım dedi.ayy ne bilim hediyeler aldılar ettiler hergün-2 günde bir ararlar.neyse sende zamanla yakın olursun.siz li biz li konuşma çok zorlanırsın sonr abak.ben ne teyze diyorum ne abla ne bişey.hiç hitap şekli kullanmıyorum :60:
nası oluyo diceksin.
arıyorumya.
şakayla karışık söylüyom işte napıyon sevgilimin annesi diyom basıyo kahkahayı :60::60: bu şekilde sürekl geçiştiriyorum.yüzük takılmadan anne demicem :63:

canım hiç mi gidip gelmedin.
ben kaynana adayımın evine gittiğimde kaynata adayım beni yukarı çıkardı.henüz içi yapılmamış evime :69: begenmediğin bi yer varsa kırdıralım yaptıralım dedi.ayy ne bilim hediyeler aldılar ettiler hergün-2 günde bir ararlar.neyse sende zamanla yakın olursun.siz li biz li konuşma çok zorlanırsın sonr abak.ben ne teyze diyorum ne abla ne bişey.hiç hitap şekli kullanmıyorum :60:
nası oluyo diceksin.
arıyorumya.
şakayla karışık söylüyom işte napıyon sevgilimin annesi diyom basıyo kahkahayı :60::60: bu şekilde sürekl geçiştiriyorum.yüzük takılmadan anne demicem :63:

siz aşmışsınız kızım sevgilimin annesi ha :53: :9: töbee diyemem..yok canım ben başta benimkine dedim kesinlikle ciddi bişeye adım atmadan ailenle görüşmek istemiyorum ne zmn evlenicez diosan o zmn görüşürüz dedim o da bu seneye kısmet oldu :97: bi askere giderken kınası vardı o zmn gittim evlerine baya ilgilendiler sonra arayıp sormadım :19: onlarda aynı şekilde aramadı öle işte

Back