- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
merve bide siz uzakta deilmiydiniz sevgilinle nası gidiodun evlerine ailesi sizin ordamı oturuo biz aynı şehirdeyiz bi kere adam gibi gitmişliğim yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cidden biz aştık yani arıyo beni napıyoon kııııızzzzz diyo arkadaş gibiyiz ya ne bilim allah bozmasınsiz aşmışsınız kızım sevgilimin annesi ha töbee diyemem..yok canım ben başta benimkine dedim kesinlikle ciddi bişeye adım atmadan ailenle görüşmek istemiyorum ne zmn evlenicez diosan o zmn görüşürüz dedim o da bu seneye kısmet oldu :97: bi askere giderken kınası vardı o zmn gittim evlerine baya ilgilendiler sonra arayıp sormadım onlarda aynı şekilde aramadı öle işte
merve bide siz uzakta deilmiydiniz sevgilinle nası gidiodun evlerine ailesi sizin ordamı oturuo biz aynı şehirdeyiz bi kere adam gibi gitmişliğim yok
evet cidden biz aştık yani arıyo beni napıyoon kııııızzzzz diyo arkadaş gibiyiz ya ne bilim allah bozmasın
canım ayrı şehirlerdeyiz.aileside o da memlekette.onlarla biz aynı memleketlyiz.ben senede 1-2 kez gidiyorum zaten memleketim oldugu için.o zamanlarda gitmiştim evlerine.
ayyy en son gittimde ben seviyorum diye bi leğen makarna salatası yapmış tamam seviyomda içimde varil yok benim dedim güle güle öldü kadın
oo ooo maşallah demekki kaynanan seni baya bi sevio daim olur inşallah
benimle konuşurken duygulanıyo bazen.kızları yok.2 oğlu var.kadın bana çeyiz yapıyo iğne oyaları yapmış görmen lazım almaya kalksan dünyanın parası.gelin alıyo gibi değil kız evlendiriyo gibi sağolsun.allah sana da nasip etsin tatlımmmm
amin canım inşallahhh bak kızı gibi sevmeye başlamış şimdiden maşallah benim bi büyük görümce bide küçük görümcemj var inşallah benide kızı gibi sever :97: tek biricik gelini olucam Allah nasip ederse
inşallah canım allahım göstersin o günleri tez zamanda inşallah.bizim küçükken menencit geçirmiş yaşından daha küçük yaştakilerin davranışları olan bi abimiz var.tabiki o da evlenir.ama allah hayırlısını versin.yinede ben ilk ve tek gibi olcam onlar için.canım ben çıkıyorum yi akşamlar
hmm anladım oralarda kız olmak değilde oralardan kız almak daha güzel olur heralde bide akdenizle ege oralarda da beyaz eşyayı alıomuş kız tarafı hatta nerdeyse evi komple döşüo o derece
Kızlar selam :)
Bişey sorucam yaa Bu pazar erkek arkadasımın ailesi tanısmaya gelecekler demıstım ama erkekler olmiicak annesı,teyzesi,yengesı,kuzenı fln bizden de annem,babanem,halam,teyzem olucak yani kadın kadına. aslına bakarsanız 5 senedir ztn ben gidip gelıorum onlara annemle de tanısıolar bi nevi formalite olucak bu isteme gününden önce. Peki benım de böle abartmadan fln elbise mi giymem lazım kot fln giysem özensiz mi olur anlamadım ya :S
canım güzel bi haber veriim kaynanam aradı az önce konuştuk haftaya geliolarmış müsaitseniz dedi..bize buyrun artık konuşma zamanı geldi konuşalım napıcaz filan die dedi ayyy çok heyecanlıyımmm.. ablası dün gelmişti onlada konuştum akşam çıkabilirmisin kardeşlerinle çık dışarda görüşelim seni gitmeden görüüm o bana yeter dedi aman Allah ım benim haftaya şimdi istemem mi var
canım güzel bi haber veriim kaynanam aradı az önce konuştuk haftaya geliolarmış müsaitseniz dedi..bize buyrun artık konuşma zamanı geldi konuşalım napıcaz filan die dedi ayyy çok heyecanlıyımmm.. ablası dün gelmişti onlada konuştum akşam çıkabilirmisin kardeşlerinle çık dışarda görüşelim seni gitmeden görüüm o bana yeter dedi aman Allah ım benim haftaya şimdi istemem mi var
ayyyyyyy çok sevindim çok bak üzüldüğün yanına kar kaldı.hemen elbise bakmaya başla derim.söz de olcak sizin dm ayyyy ayyy çok heycanlı beni isticekler sanki
Günaydın kızlarrrr
Cok sevındım yaaa =)) bak senın ısteme bizden de once olucak =)) panik yapma sakın hersey hallolur Allah'ın izniyle
inşallah canım Rabbime güveniyorum ama panik yapmamakta elimde değil 1 haftada nası yetişemem korkusu sardı :18: