Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

evet canım ya benim bisürü işim var :26: daha babamdan korkuyorum sabah annem demiş ama hiç ses çıkarmıo bu adam nolacak ya bunun bu hali :44: valla para mara vermez beni ortada bırakır die çok korkuom :50: zaten pek gönüllü değil sırf sevdiğim die :19: daha babannemleri çarıcaz memlekette onlar poofff :30: onların evini ayarlıcaz :44: amcamlarla birlikte oturuolar inşallah amcamgil sorun etmez :44: ayyy stres sardı :30: daha elbisemi almadım ikramlıklar :27: ben kafayı yemezsem o güne kdr iidir :59: zaten benimkide daha aramadı insan teyit eder evet gelioz die annesi dedi ama inanamıo insan :9: acaba gerçekmi değilmi :26:

günaydın tatlımmm...ayy söz mendillerin harikaa :nazar: :nazar: :nazar: bak önceden bilince insan çeşit çeşit hazırlığı oluo ben zaten düşünmüodum söz mendili ama düşünsemde yetiştiremezdim :61:

Annen alıştırır artık babanı sen bunları takma kafana
Hazırlıklarını yapmaya başla ama telaş yapma yetiştirirsin
Benim bi yandan da okul var hiç bişiyle doğru düzgün ilgilenemiyorum ama yetişcek inşallahhh :66:

Çok teşekkür ederim canım benim fikirleriniz önemli benim için :16:

Çok begendim yaaaaaaaaa süperr oLmuşşş cidden

Çok sağol canım benim :16:

inşallah canım Rabbime güveniyorum ama panik yapmamakta elimde değil 1 haftada nası yetişemem korkusu sardı :18:

Evdemisin canım çalışmıyorsan yetiştirirsin merak etme sadece güzel bi plan yap

pınarcım mendilin süper valla çok begendim :69:

Desertcim siz o gün söz de yapcaksınız dimi.e baban ses çıkarmıyosa nası olcak.ya yüzük takılmasına izin vermezse.yada isteme günü biz biraz düşünelim derse.

Annen alıştırır artık babanı sen bunları takma kafana
Hazırlıklarını yapmaya başla ama telaş yapma yetiştirirsin
Benim bi yandan da okul var hiç bişiyle doğru düzgün ilgilenemiyorum ama yetişcek inşallahhh :66:

Çok teşekkür ederim canım benim fikirleriniz önemli benim için :16:

Çok sağol canım benim :16:

Evdemisin canım çalışmıyorsan yetiştirirsin merak etme sadece güzel bi plan yap

evdeyim canım evet çalışmıyorum :25: ahh ahh keşke çalışsaydım kendime ait param olurdu ona göre yapardım herşeyimi :97: uyduk benimkine ille çalışmıcan dedi bende cesaret pek edemedim zaten başvurduğum yerlerde beni almadı :19: nasip böleymiş :26: inşallah yetiştiririm :26:

Desertcim siz o gün söz de yapcaksınız dimi.e baban ses çıkarmıyosa nası olcak.ya yüzük takılmasına izin vermezse.yada isteme günü biz biraz düşünelim derse.

Gerçektenn olmuş dimi yaaa :26:
O kadar güzel olsun istiyorum ki herşey :16:

evdeyim canım evet çalışmıyorum :25: ahh ahh keşke çalışsaydım kendime ait param olurdu ona göre yapardım herşeyimi :97: uyduk benimkine ille çalışmıcan dedi bende cesaret pek edemedim zaten başvurduğum yerlerde beni almadı :19: nasip böleymiş :26: inşallah yetiştiririm :26:

Şu an çalışmaman avantaj süre az çünkü vakit lazım
Emin ol 1 haftada herşeyi yetiştirebilirsin :66:
Biri bence babanla konuşsun bu iş böle kaçarak olmaz insanlar gelcez demiş sonuçta yüzük takılcak baban bi pürüz çıkarıp canınızı sıkabilir o yüzden bi aile büyüğünden yardım alın

yok canım yüzük takılmıcak isteme olucak tüm yakın akrabaları gelicek o yani nişanda takılacak yüzük babam sürekli siz almışsınız vermişsiniz ben ne deyim dio o günde ses çıkarmaz yani öle düşünüyorum :44: misafir gibi izler :26:

yok canım yüzük takılmıcak isteme olucak tüm yakın akrabaları gelicek o yani nişanda takılacak yüzük babam sürekli siz almışsınız vermişsiniz ben ne deyim dio o günde ses çıkarmaz yani öle düşünüyorum :44: misafir gibi izler :26:

baban neden böyle isteksiz ya :5: çok kötü bi durum insan kendini suçlu hisseder valla :50:
nişanı ne zaman düşünüyosunuz canım

canım cdden çok süper olmuş.sen bunlardan herkese mi yoksa sadece damada mı vercen

Sadece damada canım
Kızlara bileklik vercem
Büyüklerede mıknatıslı lavanta keseleri vercem

İstemede de ses çıkarmadan olmaz canım yaaa merak etmee oda alışcak o gün verdim gittiii dicek :16:

Sadece damada canım
Kızlara bileklik vercem

İstemede de ses çıkarmadan olmaz canım yaaa merak etmee oda alışcak o gün verdim gittiii dicek :16:

bileklik olayını bende çok sevdim ama bizde genç kimse olmicak.bi olursa benim 1 arkadaşım olcak o kadar :25::5:
evet desertcim babanda alışcak zamanla.merak etme kız babası o.çok normal bunlarçöldürürüm yinede seni ona vermem diyipde damadıyla can ciğer olanları çok biliyorum bne

baban neden böyle isteksiz ya :5: çok kötü bi durum insan kendini suçlu hisseder valla :50:
nişanı ne zaman düşünüyosunuz canım

ne bileyim canım ya evlenioz die bi haller :50: alışacak başka yolu yok heralde :44: nişanı bilmiyorum erkek evi ne dicek ona göre :26:
Sadece damada canım
Kızlara bileklik vercem

alışır inşallah canım :97:

inşallah çok uzatmazlar.erkek arkadaşına söyle ailesini sıkıştırsın en geç hziranda yapın

ben aralarını çok uzatacaklarını düşünmüyorum tatlım 1 yada 2 hafta sonra yaparlar bizim burda aylar sonra olmaz nişan :61: bizim adetlerde isteme olur sonra o hafta alışverişe çıkılır hemen ardından nişan yapılır yinede bilmiyorum onlarda çok değişirmi adet ama sonuçta bizimkiyle aynı anlattına göre

Son düzenleme:
bileklik olayını bende çok sevdim ama bizde genç kimse olmicak.bi olursa benim 1 arkadaşım olcak o kadar :25::5:
evet desertcim babanda alışcak zamanla.merak etme kız babası o.çok normal bunlarçöldürürüm yinede seni ona vermem diyipde damadıyla can ciğer olanları çok biliyorum bne

Evet canım benim bi arkadaşım vardı babası öldürürüm yinede vermem diodu kızı işe o götürüp getiriyodu oğlanla görüşmesin diye
Ama şimdi damadı biricikkkk kızından bile çok seviyoo

ne bileyim canım ya evlenioz die bi haller :50: alışacak başka yolu yok heralde :44: nişanı bilmiyorum erkek evi ne dicek ona göre :26:

alışır inşallah canım :97:

Alışacak canım benımmm senin mutlu oldugunu görunce seviğini daha yakından tanıdıkça bunlar geçecek

Evet canım benim bi arkadaşım vardı babası öldürürüm yinede vermem diodu kızı işe o götürüp getiriyodu oğlanla görüşmesin diye

Alışacak canım benımmm senin mutlu oldugunu görunce seviğini daha yakından tanıdıkça bunlar geçecek

ay maşallah çok güzel ya :nazar: :nazar:

Allahım yüzümü kara çıkartmasın mutlu oluruzda babamda bak sevdiklerine vardılar ama mutlular işte die sevinsin o da hepimiz için öle olur inşallah :97:

ben aralarını çok uzatacaklarını düşünmüyorum tatlım 1 yada 2 hafta sonra yaparlar bizim burda aylar sonra olmaz nişan :61: bizim adetlerde isteme olur sonra o hafta alışverişe çıkılır hemen ardından nişan yapılır yinede bilmiyorum onlarda çok değişirmi adet ama sonuçta bizimkiyle aynı anlattına göre
kız bakarsın sen benden önce nişanlanırsın.bakarsın değil büyük ihtmalle öyle olcak gbi görünüyo.

zaman herşeyin ilacı :31::31:

Back