- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
kafamda bi plan oluşturmaya başladım onları yapabilirsem zamanında yetişirim inşallah ![KK8 :8: :8:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk8.gif)
![KK8 :8: :8:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk8.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım ya benim bisürü işim var :26: daha babamdan korkuyorum sabah annem demiş ama hiç ses çıkarmıo bu adam nolacak ya bunun bu hali :44: valla para mara vermez beni ortada bırakır die çok korkuomzaten pek gönüllü değil sırf sevdiğim die
daha babannemleri çarıcaz memlekette onlar poofff
onların evini ayarlıcaz :44: amcamlarla birlikte oturuolar inşallah amcamgil sorun etmez :44: ayyy stres sardı
daha elbisemi almadım ikramlıklar
ben kafayı yemezsem o güne kdr iidir
zaten benimkide daha aramadı insan teyit eder evet gelioz die annesi dedi ama inanamıo insan
acaba gerçekmi değilmi :26:
günaydın tatlımmm...ayy söz mendillerin harikaa![]()
![]()
bak önceden bilince insan çeşit çeşit hazırlığı oluo ben zaten düşünmüodum söz mendili ama düşünsemde yetiştiremezdim
![]()
Çok begendim yaaaaaaaaa süperr oLmuşşş cidden
inşallah canım Rabbime güveniyorum ama panik yapmamakta elimde değil 1 haftada nası yetişemem korkusu sardı :18:
Annen alıştırır artık babanı sen bunları takma kafana
Hazırlıklarını yapmaya başla ama telaş yapma yetiştirirsin
Benim bi yandan da okul var hiç bişiyle doğru düzgün ilgilenemiyorum ama yetişcek inşallahhh
Çok teşekkür ederim canım benim fikirleriniz önemli benim için
Çok sağol canım benim
Evdemisin canım çalışmıyorsan yetiştirirsin merak etme sadece güzel bi plan yap
pınarcım mendilin süper valla çok begendim
Desertcim siz o gün söz de yapcaksınız dimi.e baban ses çıkarmıyosa nası olcak.ya yüzük takılmasına izin vermezse.yada isteme günü biz biraz düşünelim derse.
evdeyim canım evet çalışmıyorumahh ahh keşke çalışsaydım kendime ait param olurdu ona göre yapardım herşeyimi :97: uyduk benimkine ille çalışmıcan dedi bende cesaret pek edemedim zaten başvurduğum yerlerde beni almadı
nasip böleymiş :26: inşallah yetiştiririm :26:
Gerçektenn olmuş dimi yaaa :26:
O kadar güzel olsun istiyorum ki herşey![]()
pınarcım mendilin süper valla çok begendim
Desertcim siz o gün söz de yapcaksınız dimi.e baban ses çıkarmıyosa nası olcak.ya yüzük takılmasına izin vermezse.yada isteme günü biz biraz düşünelim derse.
yok canım yüzük takılmıcak isteme olucak tüm yakın akrabaları gelicek o yani nişanda takılacak yüzük babam sürekli siz almışsınız vermişsiniz ben ne deyim dio o günde ses çıkarmaz yani öle düşünüyorum :44: misafir gibi izler :26:
canım cdden çok süper olmuş.sen bunlardan herkese mi yoksa sadece damada mı vercen
yok canım yüzük takılmıcak isteme olucak tüm yakın akrabaları gelicek o yani nişanda takılacak yüzük babam sürekli siz almışsınız vermişsiniz ben ne deyim dio o günde ses çıkarmaz yani öle düşünüyorum :44: misafir gibi izler :26:
Sadece damada canım
Kızlara bileklik vercem
Büyüklerede mıknatıslı lavanta keseleri vercem
İstemede de ses çıkarmadan olmaz canım yaaa merak etmee oda alışcak o gün verdim gittiii dicek
baban neden böyle isteksiz yaçok kötü bi durum insan kendini suçlu hisseder valla
![]()
nişanı ne zaman düşünüyosunuz canım
Sadece damada canım
Kızlara bileklik vercem
Büyüklerede mıknatıslı lavanta keseleri vercem
İstemede de ses çıkarmadan olmaz canım yaaa merak etmee oda alışcak o gün verdim gittiii dicek
inşallah çok uzatmazlar.erkek arkadaşına söyle ailesini sıkıştırsın en geç hziranda yapın
bileklik olayını bende çok sevdim ama bizde genç kimse olmicak.bi olursa benim 1 arkadaşım olcak o kadar
evet desertcim babanda alışcak zamanla.merak etme kız babası o.çok normal bunlarçöldürürüm yinede seni ona vermem diyipde damadıyla can ciğer olanları çok biliyorum bne
ne bileyim canım ya evlenioz die bi halleralışacak başka yolu yok heralde :44: nişanı bilmiyorum erkek evi ne dicek ona göre :26:
alışır inşallah canım :97:
Evet canım benim bi arkadaşım vardı babası öldürürüm yinede vermem diodu kızı işe o götürüp getiriyodu oğlanla görüşmesin diye
Ama şimdi damadı biricikkkk kızından bile çok seviyoo
Alışacak canım benımmm senin mutlu oldugunu görunce seviğini daha yakından tanıdıkça bunlar geçecek
kız bakarsın sen benden önce nişanlanırsın.bakarsın değil büyük ihtmalle öyle olcak gbi görünüyo.ben aralarını çok uzatacaklarını düşünmüyorum tatlım 1 yada 2 hafta sonra yaparlar bizim burda aylar sonra olmaz nişanbizim adetlerde isteme olur sonra o hafta alışverişe çıkılır hemen ardından nişan yapılır yinede bilmiyorum onlarda çok değişirmi adet ama sonuçta bizimkiyle aynı anlattına göre
Evet canım benim bi arkadaşım vardı babası öldürürüm yinede vermem diodu kızı işe o götürüp getiriyodu oğlanla görüşmesin diye
Ama şimdi damadı biricikkkk kızından bile çok seviyoo
Alışacak canım benımmm senin mutlu oldugunu görunce seviğini daha yakından tanıdıkça bunlar geçecek
kız bakarsın sen benden önce nişanlanırsın.bakarsın değil büyük ihtmalle öyle olcak gbi görünüyo.
zaman herşeyin ilacı![]()
![]()
![]()
inşallah gönlümüze göre olur herşey Rabbim bu cuma gününde dualarımızı gönlümüzden geçenleri kabul eyle yarabbim
![]()
![]()
![]()
inşallah gönlümüze göre olur herşey Rabbim bu cuma gününde dualarımızı gönlümüzden geçenleri kabul eyle yarabbim
![]()