• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

işte nişanda giymek istediğim model renk bu ama nerdeeee bulacam zorr :26: açıkta değil gayet mutevazi :16: bayılıyorum buna evde olacağından abartıya gerek yok :97:

$47541199.jpg

evet canım isteme söz :97: benim siyah gri ayakkabım var ona göre bi elbise alıcam yeniden ayakkbı almak istemiyorum daha geçen aldım ayakkabıyı :44: evet pudra rengi favorim :16: onu eğer denk gelirde bulabilirsem istediğim modelde bişi nişan da giymek istiyorum o renkte :26: dizlerde saten bi abiye :16: inşallah o günleri görürsem eğer :97:[/QUOTE]

görürsün canım ya. annem bi tanışmaya gelsinler bak gerisi çorap söküğü gibi gelir fazla düşünme diyo bana sen de sözü atlattın mıı nişan hazırlıkları başlarr ohh ne güzel :61:

görürsün canım ya. annem bi tanışmaya gelsinler bak gerisi çorap söküğü gibi gelir fazla düşünme diyo bana sen de sözü atlattın mıı nişan hazırlıkları başlarr ohh ne güzel :61:
inşallah :97: o daha bi heyecanlı :18: düşünmemekte elde deil bilirsin canım bugünleri beklioduk hayalleriyle yaşıoduk :16:
çok güzeeell diktirirsin moda evinde olmaz mı ki:26:

diktirmeyi isterdim de :26: yazık ya çok yüklenmek istemiyorum ben kına abiyesiyle gelinliğimi diktircem onuda diktirtirsem ne düşünürler hakkımda...nişan kıyafetinide bu benzer bulmaya çalışırım napimm :17:

gelinliğimi düşünmedim ama kınada da buna benzer bişi ayy harika olur :16: ama hayallerle gerçek hayat pek uyuşmayabilio :26:

$20258_310423469627_294908259627_3292782_7229180_n.jpg

Son düzenleme:
inşallah :97: o daha bi heyecanlı :18: düşünmemekte elde deil bilirsin canım bugünleri beklioduk hayalleriyle yaşıoduk :16:

diktirmeyi isterdim de :26: yazık ya çok yüklenmek istemiyorum ben kına abiyesiyle gelinliğimi diktircem onuda diktirtirsem ne düşünürler hakkımda...nişan kıyafetinide bu benzer bulmaya çalışırım napimm :17:

nişan elbisen sana ait değil mi ama canımm

Back