- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
-
slm canım........
Nbr cnm nasıl gidiyo hazırlıklar.. hoş daha hangi aşamasında olduğundan bihaberim
sen nerde yaşıosun ki ?
isteme aşamasına doğru yol alıyorum ama hiç bi hazırlığım yok :26: sen napıon canım hangi aşamadasın
kocaeli izmit canım
ben daha zamanı bekliyorum cnm beni aşkımın amcası isticek.. o da geçtiğimiz ay ameliyat oldu gırtlak kanserinden dolayıaklımızdaki tarih haziran.. ama iyi olmazsa eğer ertelenebilir
hayırlısı olsun hakkınızda üzülmeinşallah gönlünüzden geçen zamanda olur herşey :97: amcası iileşirde...Allah ta ona acil şifalar versin gırtlak kanseri zor gerçi tüm kanserler zor evlerden ırak Yarabbim :96:
Kızlar selam :)
Bişey sorucam yaaBu pazar erkek arkadasımın ailesi tanısmaya gelecekler demıstım ama erkekler olmiicak annesı,teyzesi,yengesı,kuzenı fln bizden de annem,babanem,halam,teyzem olucak yani kadın kadına. aslına bakarsanız 5 senedir ztn ben gidip gelıorum onlara annemle de tanısıolar bi nevi formalite olucak bu isteme gününden önce. Peki benım de böle abartmadan fln elbise mi giymem lazım kot fln giysem özensiz mi olur anlamadım ya :S
Kızlar selam :)
Bişey sorucam yaaBu pazar erkek arkadasımın ailesi tanısmaya gelecekler demıstım ama erkekler olmiicak annesı,teyzesi,yengesı,kuzenı fln bizden de annem,babanem,halam,teyzem olucak yani kadın kadına. aslına bakarsanız 5 senedir ztn ben gidip gelıorum onlara annemle de tanısıolar bi nevi formalite olucak bu isteme gününden önce. Peki benım de böle abartmadan fln elbise mi giymem lazım kot fln giysem özensiz mi olur anlamadım ya :S
Geliceklerın hepsini 5 senedir tanıyorum sureklı içlerindeim ya o yüzden mi rahatım böyle acaba =)
Evet haklısınız ya gömlek tarzı bişeyler yada uzun kollu, cok kısa olmayan günlük bi elbise giyerim :S
kesin o yüzdendir...ne güzel...ben henüz kaynana adayımla konuşamıyorum annem aradığın da sana vericem biraz konuşuyum diyo hemen heyecan basıosürekli içindeymişsin işte raht olursun hep
ayy aynı bizde arkadaş gibiyiz.sürekli ararız birbirimizi.hatta komik ama mesajlaşıyoruz bile
o bu sene yeni öğrendi msj yazmayı heves ediyo msj atıyo arada
ayy aynı bizde arkadaş gibiyiz.sürekli ararız birbirimizi.hatta komik ama mesajlaşıyoruz bile
o bu sene yeni öğrendi msj yazmayı heves ediyo msj atıyo arada
Biz arkadaş gibiyiz 2 gun aramasam küsüo nie aramadın dıe :) Sende alışırsın inş yaa
waayyyy süpersiniz ya ben baya bi mesafeli olmuşum 4 senedir anlaşılan
canım hiç mi gidip gelmedin.
ben kaynana adayımın evine gittiğimde kaynata adayım beni yukarı çıkardı.henüz içi yapılmamış evimebegenmediğin bi yer varsa kırdıralım yaptıralım dedi.ayy ne bilim hediyeler aldılar ettiler hergün-2 günde bir ararlar.neyse sende zamanla yakın olursun.siz li biz li konuşma çok zorlanırsın sonr abak.ben ne teyze diyorum ne abla ne bişey.hiç hitap şekli kullanmıyorum
nası oluyo diceksin.
arıyorumya.
şakayla karışık söylüyom işte napıyon sevgilimin annesi diyom basıyo kahkahayıbu şekilde sürekl geçiştiriyorum.yüzük takılmadan anne demicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?