• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

senin karşı tarafın biraz bastırması lazım ya neden geride kalıyolar böyle.

ablası geliyo yarın o yüzden yoğunlar börek açıolar mantı açıolar :19: benlenmi uğraşacaklar :9: ne bileyim canım zaten ablası gittikten sonra dediler ondan ses çıkarmıolar heralde :26:
zaten benimkinin ailesinde bi yavaşlık var geçen seneden beri market açacaklardı daha yeni açtılar kıştan beri taşınacaklar daha taşınamadılar ablası gidince bide taşınmayı sokarlarmış araya aaaaaaaaaa bak görüonmu yeni aklıma geldi inşallah öle bişi yapmazlar

Son düzenleme:
Canım senin söz olmuştu değilmi ??
nişan alışverişinemi çıkıyorsunuzz

Yok canım söze 2 hafta kaldı Allah nasip ederse söz için ufak tefek şeyler vardı onları aldık :nazar:
Bide nişan için fotoğrafçıya karar kılmıştık çok önceden onu ayarladık bugun :16:

meraba canımmm :70:
ayy baktım çok güzeller yaaa özellikle yüzük tepsisi harika maşallah :nazar:
en güzeli bence de elbise :34:
ya ne güzel valla canım alışveriş yapıonuz nişanınız filan için ayy benimkide belli olsaydı bi hayırlısıylaa :26: yine beni bi sabırsızlık sardııı :97:

aman Allah ım işte bende benimkinden yşım kadar gül istedim ne dion sen ya dediii :9: ayyy çok süper yaaaa :nazar: :nazar: :nazar: bana kimse getirmez :50: hadi gözünaydın kurtulmuşsun büyük stresten canım drısı bize inşalllaahhhh :16:

Sende yapcan canım benım böyle umutsuz umutsuz konuşma:50:
Hepbirlikte sevinçlerimizi paylaşcaz:16:
Bi ablası gitsin gelcekler :nazar:

Yok canım söze 2 hafta kaldı Allah nasip ederse söz için ufak tefek şeyler vardı onları aldık :nazar:
Bide nişan için fotoğrafçıya karar kılmıştık çok önceden onu ayarladık bugun :16:

Sende yapcan canım benım böyle umutsuz umutsuz konuşma:50:
Hepbirlikte sevinçlerimizi paylaşcaz:16:
Bi ablası gitsin gelcekler :nazar:

hayırlısı inşallah canım :70: benimkiyle konuştum annesi 3 4 hafta sonra gidelim diomuş babası ablası gitsin hemen söz yapalım diomuş :44: bakalım ne olacak :26:

Son düzenleme:
O zaman Allah nasip ederse 1 aya kadar sözleneceksin canım benim bak sıkma artık kendini olcak nede olsa :nazar::nazar::nazar::16:

O zaman Allah nasip ederse 1 aya kadar sözleneceksin canım benim bak sıkma artık kendini olcak nede olsa :nazar::nazar::nazar::16:

inşallah canım sıkmak istemiyorum ama bilmiyorum :26: inşallah babalarının dediği olurda çok fazla uzamaz... hayırlı iş uzamaya gelmiyo malesef onlar uzattıkça ailem bişi sölüo

Sende haklısın canım benim işin içine aileler girince böle oluyo bi orta yol bulmaya çalış her iki taraf içinde azcık idare etmek bizlere düşüyo malesef

evet tatlım malesef bize düşüo senin 2 hafta sonra şimdi ölemi sözün azcık kalmış...sözün için ne güzel herşeyi hazırlamışsındır ben hazırlık yapamıyorum belirlenmeden emri vakilerden hep nefret etmişimdir gelip beni bulacak :19:

Evet canım 5 yıldır bekledıgımız gune sadece 2 hafta kaldı
Söz için kıyafetım hazır
Alyanslar tamam
Takı tamam
Kuaför tamam
Fotoğrafçı tamam
Pastaya karar verdim
Hediyeliklerim hazır

Başka eksik bişi var mı diye düşünüyorum :26:

1 aya kadar sende bu hazırlıklara başlıcaksın bizde burda sana fikir vericez :nazar:

Son düzenleme:
Kızlar isteme gecesi giyeceğim elbisem ve ayakkabım nasıllar :26:
Babet bulmakta çok zorlandım azcık ayaklarım büyük oldugu için ama hiç bu kadar rahat bi babet giymemiştim :24:

$Babetlerim (1).jpg

$Babetlerim (2).jpg

$Babetlerim.jpg

$İsteme Elbisem.jpg

$İsteme Elbisem (1).jpg

canım babetin çok cici :nazar: elbisenide üstünde görmek daha bi güzel olurdu :70: elbisenle babetin çok uyumlu :nazar: güzel güzel geçirmeyi nasip etsin rabbim o gününü :16: herşeyin tamammış çok güzelll gerisi keyfini çıkarmaya kaldı :8:

Çok sağol canım benim babeti bulmak için dolaşmadıgım yer kalmadıı artık bunu buldum aldım :26:
İnşallah güzellikle geçer canım benim :nazar:
Elbiseyide böle bişi istiyodum denk geldı fazla acık olmasın dıodum kahve falan verırken rahatsız olmayayım diye

Çok sağol canım benim babeti bulmak için dolaşmadıgım yer kalmadıı artık bunu buldum aldım :26:
İnşallah güzellikle geçer canım benim :nazar:
Elbiseyide böle bişi istiyodum denk geldı fazla acık olmasın dıodum kahve falan verırken rahatsız olmayayım diye

güzel seçim :34: benimde elbise bakmam lazım isteme için bian önce :44: nası bişi alıcamı bilmiyorum :50: tanışmadaki elbisem kısaydı ve ben onu o gün farkettimm :9: sonrada bisürü laf yedim :26: benimki kesinlikle elbise giyme pantolon giy dio istemede manyakmı ne oldu olacak eşofmanla çıkıyım :19: akrabaları gelecek ya pinpirikli davranıo laf etmesinler die :25: şöle tam dizde kısa kollu bi elbise olsa hemen alırım

güzel seçim :34: benimde elbise bakmam lazım isteme için bian önce :44: nası bişi alıcamı bilmiyorum :50: tanışmadaki elbisem kısaydı ve ben onu o gün farkettimm :9: sonrada bisürü laf yedim :26: benimki kesinlikle elbise giyme pantolon giy dio istemede manyakmı ne oldu olacak eşofmanla çıkıyım :19: akrabaları gelecek ya pinpirikli davranıo laf etmesinler die :25: şöle tam dizde kısa kollu bi elbise olsa hemen alırım

Evet canım bende kısa düşünmüyodum işte rahat etmek için hemde hanım hanımcık olsun istedim :16:
Sende ufaktan bakmaya başla bence canım buldugun zaman alırsın hemen :nazar:

hanım hanımcık olması en güzeli kaynana kayınbabaya kötü izlenim yaratmamak lazım :34: evet bende artık bakmaya başlasam ii olucak :68:

Back