Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

hoşgeldin canım hazırlıklar ne alemde bakem :123: :126:

benim daha hazırlığım falan yok.. ortada kesinleşmiş bişey olmayınca hazırlık ta olmuyor.. sevgilimle annem hatta babam da tanıştı.. haziranda neyi nasıl yapıcaz bilmiyorum doğrusu :26: kızlar sizce önce kadınlarmı tanışmalı yoksa onun ailesi ailecek gelip mi tanışmalılar

bilmemki sizde nası olur :26: bizde ailecek tanıştılar iyikide öle oldu güzel oldu :97:

hanım hanımcık olması en güzeli kaynana kayınbabaya kötü izlenim yaratmamak lazım evet bende artık bakmaya başlasam ii olucak

Bencede hanım hanımcık olmalı benim eltim var daha 17 yaşında ve benim nişanımdan 1 hafta sonra evleniyolar geçen sene onu istemeye gittiklerinde kot pantolon giymiş ben çok yadırgadım şahsen sonuçta özel bi an biraz özenilmeli diye düşünüyorum ama daha çocuk işte :26::26:

meraba canım nerdesin sen özlettin kendini bizi bıraktın gittin 2012 ye daha bi 2011 i yaşasaydın 2012 ye sonra geçerdin beraber geçerdik hatta

benim canım arkadaşım kızmış mı banaaaaa haklısın canım.ama ne bilim buraya sen gelmeyince pek gelende olmuyo boş kalıyo falan.orası hiç boş kalmıyo ondan takılıyorum.burayıda ihmal etmicem söz.şu anda isteme daha önce geliyo tabisi

17 yaşındaki çocuktanda o beklenir ne bilirki o biz bile yeni yeni anlıoz öğrenioz :26:
tabiki kızdım ya önce isteme gelio ama sen uçtunn evet ya ben gelmeyince gelen olmuyo ..kimse istenmiyomu nerde bu kızlar :44:

Son düzenleme:
kızlaarr 21 mayısta tanışmaya geliyolarr.. kıyafetim tokam ayakkabım herbişeyim hazır heyecanlı bekleyiş vaar bi de o gün yiyecek olarak ne yapılmalı sizcee abartmalı mı abartmamalı mıı :26:

Son düzenleme:
börek,poğaça,kurabiye,mercimek köftesi,yaprak sarma,tatlı yap canım.2-3 çeşitle sınırlı kalma.elinden ne geliyosa göster kendini derim.ben isteme günü öyle yapcam valla.

desertcim canım ne blim doğru dyosun demesinede benim canım sıkılıyo iş yerinde.sadece hafta 2-3 gün işm oluyo diğer günler boşum.nere kalabalıksda ben oraya dalış yapıyorum napim
neyse burayıda ihmal etmicem

kızlaarr 21 mayısta tanışmaya geliyolarr.. kıyafetim tokam ayakkabım herbişeyim hazır heyecanlı bekleyiş vaar bi de o gün yiyecek olarak ne yapılmalı sizcee abartmalı mı abartmamalı mıı :26:

ayyy bende heyecanlandım daha varmış canım o zmna kdr elbise filan halledersin ikramlıkta poğaça
börek
kek
kurabiye
sarma
sigara böreği
mercimek köftesi vs olabilir çok abartmaya gerek yok o kdrda çok yenmiyo zaten elinden geleni yap yeterli

tamam canım nerde olmak istiosan olabilirsin burası özgür bi yer benimki haftaya gelebiliriz belki ama kesin değil dedi heyecan sardı :26: ben daha elbise alıcam ikramlık bu sefer ne yapsam düşünmedim :44: benim bi sürü işim var :96:

ben senin yerinde olsam bu hafta sonu kıyafet şimi hallederdim.hafta içi de ev temizliği ikramlık blmem ne çok zamanın olmayabilir alışverişe

isteme-söz olucak dimii elbise dizlerde pudra rengi seni ışıl ışıl göstercek bi kumaş olabilir off ne güzel ya bizde o aşamaya gelseydik keşkee :2:

ben senin yerinde olsam bu hafta sonu kıyafet şimi hallederdim.hafta içi de ev temizliği ikramlık blmem ne çok zamanın olmayabilir alışverişe
ev temizliğinden yırtacam inşallah canım ya bizim ev küçük onlarda 20 25 kişi gelicek o yzden babannemlerde olacak galiba sorun çıkmazsa eğer :26: cumartesinden bakmaya başlıcam elbiseye haftaiçide ikramlıkları hallederiz :44: tabi daha kesin değil eğer haftaya olursa planım bu şekilde :44:
isteme-söz olucak dimii elbise dizlerde pudra rengi seni ışıl ışıl göstercek bi kumaş olabilir off ne güzel ya bizde o aşamaya gelseydik keşkee :2:

evet canım isteme söz :97: benim siyah gri ayakkabım var ona göre bi elbise alıcam yeniden ayakkbı almak istemiyorum daha geçen aldım ayakkabıyı :44: evet pudra rengi favorim onu eğer denk gelirde bulabilirsem istediğim modelde bişi nişan da giymek istiyorum o renkte :26: dizlerde saten bi abiye inşallah o günleri görürsem eğer :97:

ya kızlar şimdi bunlar 20 filan kişi gelecekler ya hepsinede kahvemi yapılacak ben o kdr kahve fincanını nerden bulucam :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…