- Konu Sahibi desert06rose
zor değil ama herüf odun olunca çok zor çok ![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
aynen benimki ![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekliyoruz mutlakaistemeden nişandan düğünden bahsediceklermi acaba bende 2 hafta önce oldu tanışma bahsetmemişlerdi hiç bizden :26:
![]()
zor değil ama herüf odun olunca çok zor çokaynen benimki
![]()
Bilemiyorum kii :44: Öyle detayları konuşcaklarını sanmıyorum ama Haziran ayında düşündüklerini söylerler heralde bizimkıler de ona göre hazırlansın die :S
inşallah sölerler canım...bizde hiç bişi sölenmedi giderken müsait olunca haber verin dendi şifreli konuşuoz çok gizliiymiş gibi
ne için haber verelim ne dion sen kadın diesim vardı![]()
![]()
=)))) aynen saatlerimizi ayarlayalım derler ya gizli görevlerde öle oLmuss
bakaLım cnm pazar aksamı yazarım ztn neler olup bittigini :)
yok kız o koydurmuştur gülü içine.erkekliğe mok sürdürmemek için öyle demiştir
![]()
Günaydın kızlarrr
Bugun sevdiğimle alışverişe gidiyoruz
Kaç haftadır bitmedi çarşı işimiz valla artık gelse şu gün iyice stres oldum![]()
meraba canımmmgünaydın kızlarrrrr![]()
shadow evet yaa pantolon gömlek olmaz.şık sade bi elbise giymelisin bence
ayy baktım çok güzeller yaaa özellikle yüzük tepsisi harika maşallahGünaydınn kıslarrrr
söz alışverişimm için aldıklarımm
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...679-bal-bocununnn-ceyizi-29.html#post18885520
burdan bakabilirsinizz, bakıpp çeyizz topiğimee yorum yapmayanlarr evdee kalsın inş..![]()
en güzeli bence de elbiseBencede kumaş gömlekten vazgeçtim zaten. Herkesle konuştuktan sonra sade bi elbise giymeye karar verdim.
ya ne güzel valla canım alışveriş yapıonuz nişanınız filan için ayy benimkide belli olsaydı bi hayırlısıylaa :26: yine beni bi sabırsızlık sardııı :97:Günaydın kızlarrr
Bugun sevdiğimle alışverişe gidiyoruz
Kaç haftadır bitmedi çarşı işimiz valla artık gelse şu gün iyice stres oldum![]()
kızlar 23 nisanda geldiler hersey cok yolundaydı yaşım kadar gül istemiştim 24 tane geldi kocamann bir çiçekti hoştu :)) tuzlu kahve yaptım sözlüme kayınvalıdem biraz bozuldu ama yapmasaydım içimde kalırdı walla :)) zaten bir yudum aldı gerısını ıcemedı ben heyecandan 3 kaşık atmısım ve 3 kere istediler beni adetleri öyleymiş bizde 1 kere istenir aslında
yanı sonuç olarak süperdi verdığım hediyeleride çook begendıler erkeklere corap verdım paketin içinde, kadınlara havlu ve buzdolabına yapıstırmak ıcın süs resmini koyucam sizede fikir olur hemm
evettt darısı size kızlar güzel heyecanlar bunlar zamanı gelince hepinizin yaşamasını isterimmm
öpüyorumm hepinizi
zaman daraldıkça mideme kıramp giriyo sanki.bazen sanki herşey zamanında yetişcekmiş gibi relax oluyorum.bazende sitresten manyağa bağlıyorumkızlar delürdümmm
![]()
sakin ol sakinyawrum en azından belli bi günün var ona göre hareket edion ahhh ben nerelere gidemmmm
![]()