- Konu Sahibi desert06rose
-
tekbirde kampanya var diye biliyorum canım bi araştır istersen.normalde ipek eşarplar 80-90 lirAYKEN 30 küsür şimdimaşallah annene
ben eşarp almayı düşünüyorum geçen geldiklerinde küpem takılmıştı baya çekti eşarbı kötü oldu...ona benzer bi eşarp ii olur şimdilik gibime gelio :44:
ee kızlar çeyizlere başladınızmı bari
ay o mevzuyu hıc sorma daha bırde o var degılmıbu devırdede nasıl becerıpde nasıl ev dosıycez bılmem valla işimiz zor hayat pahalılıgının yanında hıcde ole gonlunden geldıgı gıbı dort dortluk ceyız yapamıycaz gıbıme gelıyor ıllakı bı eksık olucak eeeee nede olsa padısah kızı da degılız
tekbirde kampanya var diye biliyorum canım bi araştır istersen.normalde ipek eşarplar 80-90 lirAYKEN 30 küsür şimdi
gerçektenmi çok iii ayy inşallah bulurum ne zmna kdrdırki kampanya :44:
ee kızlar çeyizlere başladınızmı bari
ay o mevzuyu hıc sorma daha bırde o var degılmıbu devırdede nasıl becerıpde nasıl ev dosıycez bılmem valla işimiz zor hayat pahalılıgının yanında hıcde ole gonlunden geldıgı gıbı dort dortluk ceyız yapamıycaz gıbıme gelıyor ıllakı bı eksık olucak eeeee nede olsa padısah kızı da degılız
hiç bilmiyorum canım.bi araştır sen.
araştırayım bakalım :26: ya bütün konu komşu beni verdiler die çalkalanıo ya kaç aydır halbuki biz kimseye bişey sölemeyiz biri uydurdu herkes ciddiye aldı o deilde tamda benimkilerin adım atacağı zmna denk getirmişler nası olduysa :44: daha teyzeme bile tanışmaya geldikten sonra söledik teyzem şaşırdı...huzursuz oldum şimdi... isteme olduktan sonra duyulsaydı ya
iyi sen konu komşu biliyomuş.bütün sülale ben hazranda isticeklerini peşinden nişan olacanı biliyo.sıkma canını.boşver
tamam boşvereyim bari
şey sorucam ablası bu hafta gittikten sonra ben yavaştan isteme elbisesine bakmam gerek istemede ille ayakkabı olmalımı elbisenin altına :44: bu arada ablasını gelmeden gönderiom iimi
öyle apartman topuk olmasında,düz veya msket topuklu bi babet giyebilirsin tatlım
hmm anladım canımyine bi elbiseydi ayakkabıydı bitmez bizim masraflar
yani tatlım sonuçta çalışmayınca böle oluo :26:
merak ettim seninki sana evlenme teklifi ettimi?? yoksa gereksiz bulanlardanmısın??
Bu pazar aileler tanısıcak kısmetse geLicekler =)
Haziran'ın ilk haftası isteme olucak 11'inde de söz-nişan bi arada düşünüyoruz biz bakalım uff cok heycanlıyım =)
düşünsene sen nişanlanıyon ama ortada evlilik teklifi yok hahahaaaa
ayy ben heyecanlandımhadi hakkında hayırlısı güzel güzel geçsin inşallah pazar günün :26: anlatırsın artık nası geçtini bize
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ben nası heycanlıyım varyaa bi yandan sürekli nette araştırmalar yapıyorum söz-nişan için bi yandan pazar gününün heycanı..Pazar akşamı tüm detaylarıyla burdayımmm =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?