Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

ee kızlar çeyizlere başladınızmı bari

ay o mevzuyu hıc sorma daha bırde o var degılmıbu devırdede nasıl becerıpde nasıl ev dosıycez bılmem valla işimiz zor hayat pahalılıgının yanında hıcde ole gonlunden geldıgı gıbı dort dortluk ceyız yapamıycaz gıbıme gelıyor ıllakı bı eksık olucak eeeee nede olsa padısah kızı da degılız

maşallah annene

ben eşarp almayı düşünüyorum geçen geldiklerinde küpem takılmıştı baya çekti eşarbı kötü oldu...ona benzer bi eşarp ii olur şimdilik gibime gelio :44:
tekbirde kampanya var diye biliyorum canım bi araştır istersen.normalde ipek eşarplar 80-90 lirAYKEN 30 küsür şimdi

nişandan sonra tam gaz başlicaz canım.4-4lük olmasada oldugu kadar artık

başladık da bitmez eksik....napalım canım huzurumuz mutluluğumuz eksik olmasında çeyizimiz eksik olursa olsun :97: evlenince tamamlarız eksiklerimizi inş hayırlısı olsun

hiç bilmiyorum canım.bi araştır sen.

araştırayım bakalım :26: ya bütün konu komşu beni verdiler die çalkalanıo ya kaç aydır halbuki biz kimseye bişey sölemeyiz biri uydurdu herkes ciddiye aldı o deilde tamda benimkilerin adım atacağı zmna denk getirmişler nası olduysa :44: daha teyzeme bile tanışmaya geldikten sonra söledik teyzem şaşırdı...huzursuz oldum şimdi... isteme olduktan sonra duyulsaydı ya

iyi sen konu komşu biliyomuş.bütün sülale ben hazranda isticeklerini peşinden nişan olacanı biliyo.sıkma canını.boşver

iyi sen konu komşu biliyomuş.bütün sülale ben hazranda isticeklerini peşinden nişan olacanı biliyo.sıkma canını.boşver

tamam boşvereyim bari

şey sorucam ablası bu hafta gittikten sonra ben yavaştan isteme elbisesine bakmam gerek istemede ille ayakkabı olmalımı elbisenin altına :44: bu arada ablasını gelmeden gönderiom iimi

yani tatlım sonuçta çalışmayınca böle oluo :26:

merak ettim seninki sana evlenme teklifi ettimi?? yoksa gereksiz bulanlardanmısın??

yani tatlım sonuçta çalışmayınca böle oluo :26:

merak ettim seninki sana evlenme teklifi ettimi?? yoksa gereksiz bulanlardanmısın??

etmedi.gereksizde bulmuyorum olsa da fena olmaz.ama biz en başından beri ciddi düşündüğümüz için evlenme teklifine gerek kalmadı.şu anda evlenme teklifi etse dalga geçerim

dünden beri takıldm kaldım diz çök evlenme teklifi et diyorum zorla ettircem aynen o da bana senin dediğin gibi gülüo çok canım çekti ama napiimm

Bu pazar aileler tanısıcak kısmetse geLicekler =)
Haziran'ın ilk haftası isteme olucak 11'inde de söz-nişan bi arada düşünüyoruz biz bakalım uff cok heycanlıyım =)

Bu pazar aileler tanısıcak kısmetse geLicekler =)
Haziran'ın ilk haftası isteme olucak 11'inde de söz-nişan bi arada düşünüyoruz biz bakalım uff cok heycanlıyım =)

ayy ben heyecanlandım hadi hakkında hayırlısı güzel güzel geçsin inşallah pazar günün :26: anlatırsın artık nası geçtini bize

düşünsene sen nişanlanıyon ama ortada evlilik teklifi yok hahahaaaa

yaaa işte bende o yzden istiom teklif olmadan patt die atlamak hiçte olmaz yarın bigün çocuklara ne anlatcam biz sevioduk ama teklifsiz evlendik düşüncelerime bakk şaka bi yana gerçekten öle tek taşı alsın romantik bi ortam olsun ille demiyorum elinde bi gül olabilir hatta olmasada olur geçsin tutsun elimi gözlerimin içine baksın etsin teklifi :78: çok zormu

ayy ben heyecanlandım hadi hakkında hayırlısı güzel güzel geçsin inşallah pazar günün :26: anlatırsın artık nası geçtini bize

Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ben nası heycanlıyım varyaa bi yandan sürekli nette araştırmalar yapıyorum söz-nişan için bi yandan pazar gününün heycanı..Pazar akşamı tüm detaylarıyla burdayımmm =)))

bekliyoruz mutlaka istemeden nişandan düğünden bahsediceklermi acaba bende 2 hafta önce oldu tanışma bahsetmemişlerdi hiç bizden :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…