• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

canım sıkıldı :44: size gelsin kızlar kopun :21: :62: :66: :37:

[video=dailymotion;xbs8wx]http://www.dailymotion.com/video/xbs8wx_kesha-tyk-tok_music[/video]

Son düzenleme:
Benide 6 mayısta istemeye gelecekler, 7 mayısta nişanım olacak. İstemeye geldiklerinde ne giyeceğime karar veremedim. Bide sevgilime o tuzlu kahveyi içirsemmi yoksa kıymasammı bilemedim:(

slm kızlar nerdesinizzz :59: çok canım sıkkın bugün benimkiyle buluşmam gerekirken evde oturuorum iimi :19: kızdım ona ve buluşmaya gitmedim o kdr aradı açmadım :26: şimdide aramıo :59:

slm kızlar nerdesinizzz :59: çok canım sıkkın bugün benimkiyle buluşmam gerekirken evde oturuorum iimi :19: kızdım ona ve buluşmaya gitmedim o kdr aradı açmadım :26: şimdide aramıo :59:
ay sekerim bn yazmışım gibi hissettim.. bende kızdım sevgilime vee bugün buluşmadım kendisiylee:20::20:

desertcim ne zaman geliyolar seni istemeye belli oldu mu

yok canım ya bu hafta ablası geliyo... annesi o gittikten sonra babsıyla konuşuruz bigün ayarlarız dedi pazar günü gidecek ablası bakalım mayısa kaldı zaten o zmn olur :26: bu arada anneler günü gelio kayınvalideyede bişi almak gerekir demi :44:

Son düzenleme:
yok canım ya bu hafta ablası geliyo... annesi o gittikten sonra babsıyla konuşuruz bigün ayarlarız dedi pazar günü gidecek ablası bakalım mayısa kaldı zaten o zmn olur :26: bu arada anneler günü gelio kayınvalideyede bişi almak gerekir demi :44:

ben almicam valla henüz netleşmedi sonuçta.
ortada resmi bişey yok yani.

ben almicam valla henüz netleşmedi sonuçta.
ortada resmi bişey yok yani.

o kdr tanıştın bide geldiler dio annemle ablam almam gerektiğini söledi :44: bide hemen hemen isteme olmadı ama netleşti sayılır tüm akrabaları artık hayırlı olsun diomuş

Son düzenleme:
o kdr tanıştın bide geldiler dio annemle ablam almam gerektiğini söledi :44: bide hemen hemen isteme olmadı ama netleşti sayılır tüm akrabaları artık hayırlı olsun diomuş

hee annen alman gerekir diyosa al canım büyükler herşeyin doğrusunu bilir vardır bi bildikleri bende anneme sordum geçen gün.dediki bu sene küçük bişey al da seneye yemek takımı alırsın.onunda yemeğe misfirleri gelir kendine özenli masa kurdugun gibi onada kurarsın onunda olsun yıllarca çocukları için uğraşmış onunda hakkı dedi :69: annem çok düşüncelidir kendi yemek takımını bile daha geçen hafta tamamladı ama kendnden başka herkesi düşünür.

hee annen alman gerekir diyosa al canım büyükler herşeyin doğrusunu bilir vardır bi bildikleri bende anneme sordum geçen gün.dediki bu sene küçük bişey al da seneye yemek takımı alırsın.onunda yemeğe misfirleri gelir kendine özenli masa kurdugun gibi onada kurarsın onunda olsun yıllarca çocukları için uğraşmış onunda hakkı dedi :69: annem çok düşüncelidir kendi yemek takımını bile daha geçen hafta tamamladı ama kendnden başka herkesi düşünür.

maşallah annene :nazar:

ben eşarp almayı düşünüyorum geçen geldiklerinde küpem takılmıştı baya çekti eşarbı kötü oldu...ona benzer bi eşarp ii olur şimdilik gibime gelio :44:

Son düzenleme:
Back