• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

geldim mervecim :) elbisemi aynı seninle konuştugumuz gibi süsleyerek giydim :) süslü çikolatam ve güzel çiçeğim geldi :) tuzlu kahvemi de yapıcam diyordum yaptım, herşey çok güzeldi...
Darısı tüm isteyenlerin, bekleyenlerin başına...sonrasında nasıl rahatlanıyor bilemezsiniz, sonuçta sadece 2-3 saatlik bi kasış oluyor...ha bide tabi bi gün önce iyi dinlenin, çok iş yapılıyor...bugün ben yorgunum ve erken kalktim :(

Ohh çok güzel geçmiş canımm darısı bizim başımıza :16::16::16::nazar:

var olmamı ama bende yok :9: ev numarası var die cebi almadım :44: ne biliim bu kdr gezdiğini :9:

öğrendim cenazeye gitmiş akşama kdrda gelmezmiş yarın ararız acelemiz yok..bu arada bizden çaya gelmemiz için deil isteme için cvp bekliolarmış onuda öğrendim

O zaman yakın zamanda senden bi isteme haberi duycaz gibi :nazar:

ayyy arayında haftaya geliversinler kız :6:

gelin nan çabuk deyimmm :9: bilmiomki onlar ne derler ne zmn uygun olurlar haftaya çarşamba büyük görümce gelio pazar günü gidecek bence haftaya olmaz ondan sonraki haftaya ancakk olursa...büyük görümce geldiğimde mutlaka görüşelim gelinimiz olucan Allahın izin verirse dio :78: haftaya onla görüşürüz belki

gelin nan çabuk deyimmm :9: bilmiomki onlar ne derler ne zmn uygun olurlar haftaya çarşamba büyük görümce gelio pazar günü gidecek bence haftaya olmaz ondan sonraki haftaya ancakk olursa...büyük görümce geldiğimde mutlaka görüşelim gelinimiz olucan Allahın izin verirse dio :78: haftaya onla görüşürüz belki

kızz o varken isterler belki.çocugun ablasıda yanında olmuş olur

Bence görümce varken gelmek isteyebilirler sonuçta kardeşi görmek ister :16:

Bence görümce varken gelmek isteyebilirler sonuçta kardeşi görmek ister :16:

kızz o varken isterler belki.çocugun ablasıda yanında olmuş olur

ben hep öle düşünüodum ama onların demesi gerekmezmiydi ablasıda geldi müsaitseniz filan die bizmi sölücez hiç sesleri çıkmadı..hatta ben benimkinin ağzından laf alıım dedim ablan gelince büyük istemeyi yaparsınız hem o da olmuş olur dedim benimkide yok canım o varken olmaz o kargaşada ne gerek var ondan sonra olur dedi o yüzden bizle alakalı deil bence kendileriyle alakalı :34: bizim yapabileceğimiz bişi yok kendileri istemio demekki ya da benim salak bişi bilmio

Son düzenleme:
ben hep öle düşünüodum ama onların demesi gerekmezmiydi ablasıda geldi müsaitseniz filan die bizmi sölücez hiç sesleri çıkmadı..hatta ben benimkinin ağzından laf alıım dedim ablan gelince büyük istemeyi yaparsınız hem o da olmuş olur dedim benimkide yok canım o varken olmaz o kargaşada ne gerek var ondan sonra olur dedi o yüzden bizle alakalı deil bence kendileriyle alakalı :34: bizim yapabileceğimiz bişi yok kendileri istemio demekki ya da benim salak bişi bilmio

bence siz erkenden haber verinde ne zaman gelceklerini onlar haber verir zaten size

vericez artık zaten canım yarın sabah arıcaz topu onlara atıcaz gerisini kendileri bilir ne zmn geleceklerini düşünsünler gelsinler :68:

Back