• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

yok hiç girmedim bi görüşmeye girdim sonrada çıktım dahada giremedim utandım ya ne bilim şimdide kendime kızıom keşke girseydim die :20: ikramları yengemler ve arkadaşım yaptı. havadan sudan konuştular, onlar arıyacaklar tekrar galiba.

benimkilerde arıcak guya beklemedeyim :9: ama sabrım kalmıo artık :47:

Ohhh tanışmanız sorunsuz geçmiş çok sevindim bundan sonrası kolaylıkla akar gider inşallah :nazar:

İnşallah cnmmmm.. tüm herkesinki sorunsuz bi şekilde geçer inş..

Söz mendilini koymak için kutu arıyodum dün bişi gördüm aklıma yattı içindede 2 tane fıncan var onu aldım içinede mendılı koyarım dedım sizce fincanlarla hoş olur mu hem 2 tane var içinde biri sevidiğime biri bana değişik bişi olmuş olur hem fikir verin kızlar bana kutunun resımlerını de koyayım :52:

Fikirlerinizi bekliyorum :71:

Eki Görüntüle 179639

Eki Görüntüle 179640

Eki Görüntüle 179641

Eki Görüntüle 179642

Eki Görüntüle 179643

güzelmiş çok hoş nerde gördün bunu?

Senin menüde sağlam cnm gayet uyumlu, bizde yemek vericektik aslında fakat yemek verilmezmiş öyle dedince menü şekli değişti. Bide ilk geldiklerinde tatlı gelmişti yine tatlı gelir diye tatlı yapmadık, çikolata geldi :) Çok telaşlı oluyo heşeyi kendim bizzat yaptım herşeyi kendim servis ettim. Ve herkes memnun ve tabaklar boş olunca daha da bi mutlu oldum :):)
oohhhh :56: nşallah bizimkilerde beğenirler yaaa :69: ayyy ne güzel duyguar bunlar. :69:
Canım benim hayırlısı olsun Allahım herşeyini içine sindirsin :nazar::16:
Hep mutlu ol sevdiğinle bu heyecanlar çok güzel darısı başıma :69::69::69:

Ohhh tanışmanız sorunsuz geçmiş çok sevindim bundan sonrası kolaylıkla akar gider inşallah :nazar:

Çok sağol canım badana işimiz bitti Allaha şükür bizim pek bi işimiz kalmadı artık günümüzü beklemekteyiz :69:
bizimde bitse bi an önce :8:
Kızlar benim menü hakkında hiçbi düşüncem yok yaa bi el atıverseniz banada :27::62:
canım senin tanışma mı isteme mi.ona göre fikir veriverelm dimi garii :1:
3 hafta dediğin nedirki canım öle bi geçerki anlamazsın :nazar: ayy benimkinin annesi arıcak guya daha arıcak ne zmn isteme olur ne zmn nişan hiçbişi konuşulmadı zaten sinirim bozuldu bak şimdi :47:
ay arasın bi an önce sıkıştır seninkini.
benimkilerde arıcak guya beklemedeyim :9: ama sabrım kalmıo artık :47:
:69::69::69:
İzmir'de çeyizlik eşya satan bi dükkandan aldım 20 TL

çok orjinal bi fikr canım :69: çok da şık yani.ben mendil dağıtmak istiyorum isteme günü bizde şerbet verilir söz anlamına gelir.şerbetten sonra dağıtmak istiyorum.eminönünde varmış forumdan okudugum kadarıyla.bi araştırcam önümüzdeki ay bakalım artık.bulursam istediğim bi model mendl,böyle süslü bi kutu alırım bi yerden heralde :69:

oohhhh :56: nşallah bizimkilerde beğenirler yaaa :69: ayyy ne güzel duyguar bunlar. :69:

bizimde bitse bi an önce :8:

canım senin tanışma mı isteme mi.ona göre fikir veriverelm dimi garii :1:

ay arasın bi an önce sıkıştır seninkini.

:69::69::69:

çok orjinal bi fikr canım :69: çok da şık yani.ben mendil dağıtmak istiyorum isteme günü bizde şerbet verilir söz anlamına gelir.şerbetten sonra dağıtmak istiyorum.eminönünde varmış forumdan okudugum kadarıyla.bi araştırcam önümüzdeki ay bakalım artık.bulursam istediğim bi model mendl,böyle süslü bi kutu alırım bi yerden heralde :69:

İsteme canım benim :16:

Kutu çok aradım gönlüme göre bişi bulamamıştım dün tesadüfen denk geldi çok hoşuma gitti aldım bende inşallah güzel olur...
Sevdiğimin adetlerinde de serbet oluyo bizde iccez :64:

Kutu çok aradım gönlüme göre bişi bulamamıştım dün tesadüfen denk geldi çok hoşuma gitti aldım bende inşallah güzel olur...

ben eğer mendil bulursam senn kutuna benzeyen süslü kutulardan çalıştığım yerde var yürütürüm :60::60::60: şaka kız isterim bitane nolcak :60::60:
demekki seninkide karadenzli.benimle benimki aynı memleketliyiz.sadece aynı köylü değiliz.çok farklı adetlerimiz yok.o akşam bi meyvesuyu dağıtılcak kahve ve steme faSLINDan sonra.aklında olsun adettendir sen boş bardakları toplarken herkes bardağının üzerine 10-20 bahşiş koycak :69:
ben adetlerimizin hepsini yapmak istiyorum.güzel şeyler bunlar :78::77:

Cnm bende aynı dertten muzdaribimm, bir haftadır gezmediğim dükkan kalmadı söz mendili koymak için bi sandık bulamadım. Bende buna benzer daha süslü bişey buldum olurmu olmazmı karar veremedim almadım.
Ama şimdi alıcam galibaaa, :) bence sende bunaa koyy çok hoşş tüllerle süslersinnn çok güzle olurr. :79:

Cnm bende aynı dertten muzdaribimm, bir haftadır gezmediğim dükkan kalmadı söz mendili koymak için bi sandık bulamadım. Bende buna benzer daha süslü bişey buldum olurmu olmazmı karar veremedim almadım.
Ama şimdi alıcam galibaaa, :) bence sende bunaa koyy çok hoşş tüllerle süslersinnn çok güzle olurr. :79:

kuzum sen nerden aldın mendilleri :69:

ben eğer mendil bulursam senn kutuna benzeyen süslü kutulardan çalıştığım yerde var yürütürüm :60::60::60: şaka kız isterim bitane nolcak :60::60:
demekki seninkide karadenzli.benimle benimki aynı memleketliyiz.sadece aynı köylü değiliz.çok farklı adetlerimiz yok.o akşam bi meyvesuyu dağıtılcak kahve ve steme faSLINDan sonra.aklında olsun adettendir sen boş bardakları toplarken herkes bardağının üzerine 10-20 bahşiş koycak :69:
ben adetlerimizin hepsini yapmak istiyorum.güzel şeyler bunlar :78::77:

Karadenizli değil canım benim ama demekki benziyo adetleri onlarda da öle para veriliyomuş :66:

Evet canım çok aradım bende dün aklımda bile yokken arkadaşımı işyerinde görmeye gitmiştim o gösterdi benimde hoşuma gitti :28:
Güzelce tüllede süslerim dedim :nazar:
Gerçekten güzel olur dimi :69:

pöööööööööfffffffffffffffffff :59:
noldu kııızzzz :69:
Karadenizli değil canım benim ama demekki benziyo adetleri onlarda da öle para veriliyomuş :66:

Evet canım çok aradım bende dün aklımda bile yokken arkadaşımı işyerinde görmeye gitmiştim o gösterdi benimde hoşuma gitti :28:
Güzelce tüllede süslerim dedim :nazar:
Gerçekten güzel olur dimi :69:

evet adetler benziyomuş canım cidden.
oohh süsleyin yafrülerrrr :8:

Canım bak buraya ekliyorum normal söz mendilii bu şekil süslenebilir, sadece kanarları şekilli piko geçilmiş kurdele bağlanmış bide üstüne güll bu kadarrr fikir olsun istedim balım...

3091.jpg

Canım bak buraya ekliyorum normal söz mendilii bu şekil süslenebilir, sadece kanarları şekilli piko geçilmiş kurdele bağlanmış bide üstüne güll bu kadarrr fikir olsun istedim balım...

3091.jpg

canım yaaaaaaa :70: çok sevindirik oldum benim için zahmete grmişsin eklemişsin bitanem çok teşekkür ederim.çok çok çok güzel bi fikir oldu.aynen böyle yaptırcam bende.hatta resmi hemen kaydediyorum :69:
üstünede böyle gülle süsleme yapıcam.
çok sağol tatlım ya :69:

canım yaaaaaaa :70: çok sevindirik oldum benim için zahmete grmişsin eklemişsin bitanem çok teşekkür ederim.çok çok çok güzel bi fikir oldu.aynen böyle yaptırcam bende.hatta resmi hemen kaydediyorum :69:
üstünede böyle gülle süsleme yapıcam.
çok sağol tatlım ya :69:

Ne demek balım maksat işin görülsünn, bu topik bugünler içinn:1: Hem senin hem burdaki kızlara fikir olsun.
Bende bu mendilleri örnek aldımm çok hoşuma gitmişti benimkinin tek farkı üstünde isimlerimiz yazıyor bide kenarları annemin el emeğiyle işli o kadar :))

Ne demek balım maksat işin görülsünn, bu topik bugünler içinn:1: Hem senin hem burdaki kızlara fikir olsun.
Bende bu mendilleri örnek aldımm çok hoşuma gitmişti benimkinin tek farkı üstünde isimlerimiz yazıyor bide kenarları annemin el emeğiyle işli o kadar :))

çok teşekkür ederim canım tekrar.emnim burdak kızlara da fkir olcak bu mendilller.alında benim annemde mekik biliyo.ama zamanımız olmaz yapmaya.eve badana yaptırcaz.temizlik yapılcak.cam tül perde derken snmıyorum yetiştrebileceğini.bu şekliyle bile o kadar tatlılarki seninkileri düşünemiyorum yani :69:
resimleri beklıyorum

çok teşekkür ederim canım tekrar.emnim burdak kızlara da fkir olcak bu mendilller.alında benim annemde mekik biliyo.ama zamanımız olmaz yapmaya.eve badana yaptırcaz.temizlik yapılcak.cam tül perde derken snmıyorum yetiştrebileceğini.bu şekliyle bile o kadar tatlılarki seninkileri düşünemiyorum yani :69:
resimleri beklıyorum

Canım bizde de aynı sıkıntı oldu geçen ayy boya ufak tadilat işleri vardı. Aslında geçen ay olcaktı sözümüz biz zaman istedik bizimkilerde yeni öğrenmişti hem. İşler bitince hemen annem başladı sağolsunn şimdi yarısı bitti sayılır 1 haftaya tamamen biter allahın izniylee :) Bunlarda harika bence hiç aklında bişey kalmasın, çok özenirsen üzerine baş haflerinizi küçük bencuklardan yada pullardan alıp yapıştırırsın minik minik :))
Resimleridee söz günümün ertesii söz topiği açıcam orda herşeyi ayrıntılıı olarak paylaşıcam sizlerlee:78:

Canım bizde de aynı sıkıntı oldu geçen ayy boya ufak tadilat işleri vardı. Aslında geçen ay olcaktı sözümüz biz zaman istedik bizimkilerde yeni öğrenmişti hem. İşler bitince hemen annem başladı sağolsunn şimdi yarısı bitti sayılır 1 haftaya tamamen biter allahın izniylee :) Bunlarda harika bence hiç aklında bişey kalmasın, çok özenirsen üzerine baş haflerinizi küçük bencuklardan yada pullardan alıp yapıştırırsın minik minik :))
Resimleridee söz günümün ertesii söz topiği açıcam orda herşeyi ayrıntılıı olarak paylaşıcam sizlerlee:78:

evet boncuullarla dikebilirimde baş harflerimizi :69: ama olsun bu bile çok tatlı.
sağol canım verdiğin fikirler için.
senin söz ne zamandı.
sen benden öncesin yanlış hatırlamıyosam.iyi olcak valla fikir alcam senden ne güzel ya burda sizlerle konuşmak.insan bilmediklerini öğreniyo.bildiklerinin daha güzelni buluyo

evet boncuullarla dikebilirimde baş harflerimizi :69: ama olsun bu bile çok tatlı.
sağol canım verdiğin fikirler için.
senin söz ne zamandı.
sen benden öncesin yanlış hatırlamıyosam.iyi olcak valla fikir alcam senden ne güzel ya burda sizlerle konuşmak.insan bilmediklerini öğreniyo.bildiklerinin daha güzelni buluyo

Evet cnm topikler gerçekten çok iyi bir çok konuda bana yardımcı oldu. Böyle şeyler genelde çevreden öğrenilir ama çevrende yoksaa bilemiyosun.
Bu cumartesi 2. istemem var 3. istemede sözüm olcak yani cumartesi akşamı belli olcak cnm. Sanırım 8 mayıs civarı olabilirr.

Back