• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

günaydınnnnn kızlarrrr,,, ohh pazar geçti tanışma faslı bitti sanki üstümden bi ağırlık kalktı, :66: çok şükür sorunsuz geçti, ben içeri girmedim zzaten bi hoşgeldinize girdim bi de onlar giderken görüştüm o kadar utandım ama napayım:17: havadan sudan konuşuldu, şimdi bundan sonrası nasıl olur bilemem herkesin hakkında hayırlısı olsun,:69:

Günaydın cnm sende de tanışma mı vardıı, benim içinde dün büyük gündüü atlattık allhın izniylee benimde aynı şekilde üstümden büyük bir yük kalktıı :79:
Allah hepimizi utandırmasın çıktığımız yolda utandırmasın daim mutlu etsin inş.:69:

kızlar benim nişanım dernek gibi bi yerde olcaktı.smylemiştim burdada.ama babam çok sade,aile arası bişey istiyo.kına geceni düğün gibi yaparız salon tutarız dedi.bende kırmadım.tamam baba nasıl istiyosan öyle olsun dedim.evde aile arasında 50-60 kişilik sade ve sessiz bi tören olucak.nişan sonrası veya ertesi günde gençler bi canlı müziğe gideriz falan...

bal böcüğü hayırlı olsun canım darısı bize inşallah :69:

şenaycım sende anlatsan kız nası geçt tanışma.tiyo ver bize.ne yaptın ne ikram ettin.

pınarcım kolay gelsin canım bizde badanayı mayısta yaptrcaz :52:

Sağol balımm darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına inş. :16:

Ben ne ikram ettiğimizi yazıym kıslar, çünkü bizde çok düşünmüştük yemek mi versek başka bişeymi diye, tabak menüsü yaptık ikramlarımız;

Kıymalı börek,
Dereotlu peynirli poğaça
Pirinç salatası
Yoğurtlu patates
Zebra kek
Çikolatalı kurabiye

Sağol balımm darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına inş. :16:

Ben ne ikram ettiğimizi yazıym kıslar, çünkü bizde çok düşünmüştük yemek mi versek başka bişeymi diye, tabak menüsü yaptık ikramlarımız;

Kıymalı börek,
Dereotlu peynirli poğaça
Pirinç salatası
Yoğurtlu patates
Zebra kek
Çikolatalı kurabiye

teşekkürler canım çok sağol fikir oldu :69:
şimdi bizimkiler haziranda gelcekler.ama isteme gününden önce yemeğe davet etcez.o zaman normal yemekler yaparız sonra çay meyve vs...
isteme günümde şunları düşünüyorum:
-börek (neyli veya nası olcak bilmiyorum :1: )
-poğaça
-şeker hamurlu kalpli kurabiye (kendim yapıcam )
-lahana sarması
-mercimek köftesi
-1 çeşit şerbetli tatlı ( baklava veya şekerpare )

nişan günüm:
-pasta
-kuru pasta
-hazır meyve suyu
(plastik tabak plastik çatal düşünüyorum 60 kişiye normal tabak çatal çıkaramam.evde bikere o kadar çatal yok :1:)

teşekkürler canım çok sağol fikir oldu :69:
şimdi bizimkiler haziranda gelcekler.ama isteme gününden önce yemeğe davet etcez.o zaman normal yemekler yaparız sonra çay meyve vs...
isteme günümde şunları düşünüyorum:
-börek (neyli veya nası olcak bilmiyorum :1: )
-poğaça
-şeker hamurlu kalpli kurabiye (kendim yapıcam )
-lahana sarması
-mercimek köftesi
-1 çeşit şerbetli tatlı ( baklava veya şekerpare )

nişan günüm:
-pasta
-kuru pasta
-hazır meyve suyu
(plastik tabak plastik çatal düşünüyorum 60 kişiye normal tabak çatal çıkaramam.evde bikere o kadar çatal yok :1:)

Senin menüde sağlam cnm gayet uyumlu, bizde yemek vericektik aslında fakat yemek verilmezmiş öyle dedince menü şekli değişti. Bide ilk geldiklerinde tatlı gelmişti yine tatlı gelir diye tatlı yapmadık, çikolata geldi :) Çok telaşlı oluyo heşeyi kendim bizzat yaptım herşeyi kendim servis ettim. Ve herkes memnun ve tabaklar boş olunca daha da bi mutlu oldum :):)

Merhaba kıslar günaydınn dünn istemem vardı biliyosunuzz, paylaşmak istedim
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/412679-bal-bocununnn-ceyizi-24.html
kendi topiğimde yazdım tekrar buraya yazmak istemedim linkten bakabilirsinizz:16:

Canım benim hayırlısı olsun Allahım herşeyini içine sindirsin :nazar::16:
Hep mutlu ol sevdiğinle bu heyecanlar çok güzel darısı başıma :69::69::69:

günaydınnnnn kızlarrrr,,, ohh pazar geçti tanışma faslı bitti sanki üstümden bi ağırlık kalktı, :66: çok şükür sorunsuz geçti, ben içeri girmedim zzaten bi hoşgeldinize girdim bi de onlar giderken görüştüm o kadar utandım ama napayım:17: havadan sudan konuşuldu, şimdi bundan sonrası nasıl olur bilemem herkesin hakkında hayırlısı olsun,:69:

Ohhh tanışmanız sorunsuz geçmiş çok sevindim bundan sonrası kolaylıkla akar gider inşallah :nazar:

şenaycım sende anlatsan kız nası geçt tanışma.tiyo ver bize.ne yaptın ne ikram ettin.

Çok sağol canım badana işimiz bitti Allaha şükür bizim pek bi işimiz kalmadı artık günümüzü beklemekteyiz :69:

meraba kızlar :42:

oo ooo bal_böceği gözünaydın...3 kezmi isteme maşallah :nazar: hayırlısı olsun canım hakkında..kahve filan hazırlarken tekmişsin ayy ne zor olur o :26: ben ikramlıkları verirken titriodum mutfakta elim ayağım birbirine dolaştı öle zmnlarda yanında birisi olması gerekir bence :29:

pnrkrdnz hadi sizinde gözünüzaydın bitmiş işleriniz Allah hayrılısıyla o günü güzelce atlatmayı nasip etsinn :97:

senaysenay kıs sen nie hiç oturmadın içeri girmedin :9: onlar seni görmeye geldiler ikramları kim verdi :44: ii atlattın sende şükür...konuşuldumu istemedewn nişandan düğünden anlat canım azcık hiç bişi konuşulmadımı tekrar geliceklermi arıcaklarmı ayy ne çok soru sordum :))

Son düzenleme:
Şükür bitti desertcim üstümden yük kalktı aynı zamanda okulda olduğu için çok zor geliyodu tamda vize haftama denk geldi ama atlattım şükür :46:

İnşallah şu 3 hafta su gibi akar gider :nazar:

Son düzenleme:
Şükür bitti desertcim üstümden yük kalktı aynı zamanda okulda olduğu için çok zor geliyodu tamda vize haftama denk geldi ama atlattım şükür :46:

İnşallah şu 3 hafta su gibi akar gider :nazar:

3 hafta dediğin nedirki canım öle bi geçerki anlamazsın :nazar: ayy benimkinin annesi arıcak guya daha arıcak ne zmn isteme olur ne zmn nişan hiçbişi konuşulmadı zaten sinirim bozuldu bak şimdi :47:

3 hafta dediğin nedirki canım öle bi geçerki anlamazsın :nazar: ayy benimkinin annesi arıcak guya daha arıcak ne zmn isteme olur ne zmn nişan hiçbişi konuşulmadı zaten sinirim bozuldu bak şimdi :47:

İnşallah hemen geçer dediğin gibi :nazar:
Arar kuzum sende haklısın sabırsızız bu konuda bi an önce olsun istiyoruz ama buyukler öle değil malesef sabretcez azcık napalım

İnşallah hemen geçer dediğin gibi :nazar:
Arar kuzum sende haklısın sabırsızız bu konuda bi an önce olsun istiyoruz ama buyukler öle değil malesef sabretcez azcık napalım

senin ne güzel beklediğin bi tarih varrr :97: :nazar: valla çok sabırsızım :61: 4 senedir sabretmişim bunumu sabredemicem diorum kendi kendime bu 4 senenin en zoru bence :59: ahhh ahhh :59: :85:

senin ne güzel beklediğin bi tarih varrr :97: :nazar: valla çok sabırsızım :61: 4 senedir sabretmişim bunumu sabredemicem diorum kendi kendime bu 4 senenin en zoru bence :59: ahhh ahhh :59: :85:

Seninde günün belli olcak canım benım 5 yıldır her sene söz yapmaya kalktık biz her sene bi hüsrana uğradık o yuzden bence hiç üzülme sonuçta tanıştılar ve artık bişiler olacak sonra gerıye donup baktığında tebessüm ediceksin :nazar:
Sen yeterki bu gunlerın tadını cıkar :nazar:

Söz mendilini koymak için kutu arıyodum dün bişi gördüm aklıma yattı içindede 2 tane fıncan var onu aldım içinede mendılı koyarım dedım sizce fincanlarla hoş olur mu hem 2 tane var içinde biri sevidiğime biri bana değişik bişi olmuş olur hem fikir verin kızlar bana kutunun resımlerını de koyayım :52:

Fikirlerinizi bekliyorum :71:

$kutu .JPG

$kutu (3).JPG

$kutu (4).JPG

$kutu (1).JPG

$kutu (2).JPG

ayyy çok güzel kutu çok ii düşünmüşsünn...bende damat bohçasını bu tür sandıklarda hazırlamayı düşünüyorum çok şık duruyolar :97:

Evet canım damat bohçasıda bana gelenlerde bu şekilde olucak hem takım olur diye düşündüm bende
Fincanları ıcınden cıkarıp kutuyu koymaya kıyamadım bende bu sekılde verırırm dedım değişik bişi olmuş olur nede olsa gene bızım o kutu sonra da takı kutusu falan yaparım :16:

güzel geçti, korkuodum kötü geçer falan die ama çok şükür öyle olmadı... ıspanaklı kek, poğaca, pasta ve kurabiye ikram ettik çayla,

Günaydın cnm sende de tanışma mı vardıı, benim içinde dün büyük gündüü atlattık allhın izniylee benimde aynı şekilde üstümden büyük bir yük kalktıı :79:
Allah hepimizi utandırmasın çıktığımız yolda utandırmasın daim mutlu etsin inş.:69:

Aminnnnnnnnnnnnnnnn, herkes mutlu olsunnnnn inş....:16:

senaysenay kıs sen nie hiç oturmadın içeri girmedin :9: onlar seni görmeye geldiler ikramları kim verdi :44: ii atlattın sende şükür...konuşuldumu istemedewn nişandan düğünden anlat canım azcık hiç bişi konuşulmadımı tekrar geliceklermi arıcaklarmı ayy ne çok soru sordum :))[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

yok hiç girmedim bi görüşmeye girdim sonrada çıktım dahada giremedim utandım ya ne bilim şimdide kendime kızıom keşke girseydim die :20: ikramları yengemler ve arkadaşım yaptı. havadan sudan konuştular, onlar arıyacaklar tekrar galiba.

Back