• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

dur sana biraz panik yaptırim :52:
anaaaaaaa :53: mayıs başı mıııııııı :53::53: kıııızzzz ne kalmış mayıs başına.hoopp diye geçiverir zaman.ne yapcan ne giycen yüzüğünüzü aldınız mı hazırlıklar ne durumda :60::60::60:

canım şaka yapıyorum.sakin ol.herşey çok çabuk yapılıyo.yeterki kararsız biri olma.sohbetede gel :69:

:emir_bebek: :emir_bebek: :9: :9:

günaydın kızlar :8:

ayy bugün arkadaşımın düğünü var oraya gidiorum :26:
darısı en kısa zmnda bize inş :16:

Günaydınn kızlar :66::62::8:

Bizim telaşlar başladı badana boya işi var bugun her yer kalkmış vaziyette :14::53:
Yardıma gelmek isteyen var mı :27::52::27:

:nazar::69::69::69: 3 Hafta 5 Gün :69::69::69:
:nazar:

Günaydınn kızlar :66::62::8:

Bizim telaşlar başladı badana boya işi var bugun her yer kalkmış vaziyette :14::53:
Yardıma gelmek isteyen var mı :27::52::27:

:nazar::69::69::69: 3 Hafta 5 Gün :69::69::69:
:nazar:

gelelim hemen :37::9: ayy zor valla Allah kolaylık versin geçen haftada ben uğraştım bisürü tadilat vardı evde daha yeni yeni toparlanıom :31:

az kalmış çok az ii ii :8: daha benim tarijhim belli değil :44: :26:

gelelim hemen :37::9: ayy zor valla Allah kolaylık versin geçen haftada ben uğraştım bisürü tadilat vardı evde daha yeni yeni toparlanıom :31:

aynen canım yaa babama söledik mayısın sonu hazirann bası gelicekler diyee tamam dedi cekildi kenara simdi hiçbişe yokmuş gibi davranıyor:27: getir damadı tanısalım demio ya da ailesiyle tanısalım demiyor hersey son dk olsun istemiyorum bende nolck bilmiorum:27:
bi acıklığa kavuşa hazırlıklara temizliğe fln baslasak bizdeee =)) kolay gelsin pnrkrdnz :1:

aynen canım yaa babama söledik mayısın sonu hazirann bası gelicekler diyee tamam dedi cekildi kenara simdi hiçbişe yokmuş gibi davranıyor:27: getir damadı tanısalım demio ya da ailesiyle tanısalım demiyor hersey son dk olsun istemiyorum bende nolck bilmiorum:27:
bi acıklığa kavuşa hazırlıklara temizliğe fln baslasak bizdeee =)) kolay gelsin pnrkrdnz :1:

tamam demiş işte canım daha ne desin demez babalar benim babamda çok sessizdi...tanışmaya geldiklerinde damadın yüzüne bile bakmadı konuşmadı :26: alışır elbet babanda benim babamda :44:

Son düzenleme:
tamam demiş işte canım daha ne desin demez babalar benim babamda çok sessizdi...tanışmaya geldiklerinde damadın yüzüne bile bakmadı konuşmadı :26: alışır elbet babanda benim babamda :44:

öylede şekerim hiç birşey yokmuş gibi yani o konuşma armzda gecmemiş gibi dvrnıyo bnmde aklım karışıo :))) annemde oralı değil zamanı war diyor ne kaldı ki hazirana şurda :/ hem hazirndan önce tanışma da olcak bi gün blirlenmedi ee karsı tarafta bnden haber beklio :))) öyle annem babam bişe desin diye bekliyorum :))

Sorma bizde 2 haftadır bu haldeyiz bide vizelerim var herşey birbirine girdi :27:

Teşekkür ederim canım :42:
Babalar hep böyle anca alışcak sonra damat damat diyip bizi bile unutuyolar :8:

Sorma bizde 2 haftadır bu haldeyiz bide vizelerim var herşey birbirine girdi :27:

Teşekkür ederim canım :42:
Babalar hep böyle anca alışcak sonra damat damat diyip bizi bile unutuyolar :8:

valla babam dmatlara şimdiden sövüyoo :D bir de bana cok düşkündür ama sevgilimle iyi anlaşmasını cok istiyorum inşallah cok sever onu :69:

günaydınnnnn kızlarrrr,,, ohh pazar geçti tanışma faslı bitti sanki üstümden bi ağırlık kalktı, :66: çok şükür sorunsuz geçti, ben içeri girmedim zzaten bi hoşgeldinize girdim bi de onlar giderken görüştüm o kadar utandım ama napayım:17: havadan sudan konuşuldu, şimdi bundan sonrası nasıl olur bilemem herkesin hakkında hayırlısı olsun,:69:

bal böcüğü hayırlı olsun canım darısı bize inşallah :69:

şenaycım sende anlatsan kız nası geçt tanışma.tiyo ver bize.ne yaptın ne ikram ettin.

pınarcım kolay gelsin canım bizde badanayı mayısta yaptrcaz :52:

Back