• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

canımız saolsun hiç ev olmamasından iidir :34: Rabbim güzel güzel anlaşmayı karşılıklı anlayış nasip etsin :16:

amin canım aminn.
benim kaynanam annem olucak.annemi kendimden 12 saat uzaklıkta bırakıp gidicem ben.benm bütün hayatım onlar olucak.ben annemde ayırt etmicem.sevgim azaltmakta çoğaltmakta onların elinde valla

amin canım aminn.
benim kaynanam annem olucak.annemi kendimden 12 saat uzaklıkta bırakıp gidicem ben.benm bütün hayatım onlar olucak.ben annemde ayırt etmicem.sevgim azaltmakta çoğaltmakta onların elinde valla

seninki çok zor Rabbim yardımcın olsun...kesinlikle onların elinde onlar iyi olursa bende 2 katı iyi olurum kötü olursa muhattab bile olmam..Allah kötü olanlardan etmesin bende gelin kaynana deil ana kız gibi olmayı istiyenlerdenim nasip şans bakalım nası bi kaynana düşmüş bize :44:

seninki çok zor Rabbim yardımcın olsun...kesinlikle onların elinde onlar iyi olursa bende 2 katı iyi olurum kötü olursa muhattab bile olmam..Allah kötü olanlardan etmesin bende gelin kaynana deil ana kız gibi olmayı istiyenlerdenim nasip şans bakalım nası bi kaynana düşmüş bize :44:

evet canım bende onu annem gibi görmek istiyorum.kısmet bakalım.inşallah iyi oluruz ilerde.şimdi .çok iyiyiz.hediyeler gönderiyo.aradıgında seni koluma takıp gezcem diyo.heryeri gezdircem diyo.anne kız olcaz herkes çatlicak diyo :1: bende diyorumki sorarım bak bunları sana diyom.bana kaynanalık yaparsan hatırlatırım diyom :52: yok kızım yok benim kızım yok sen benim kızım oldun diyo sağolsun inşallah değişmez ilerde:69:

Haftaya istemeye geliyorlar benide.Çoookk heycan vaarrr.ama geldiklerinde napıcam nasıl davranıcam hiç bi fikrim yok :(

:9: güzel şeyler bunlar :16: atlatırsın hangi arada bittiğini bile anlamazsın darısı benim başıma :16: :97:

:52::52::52: Azzz Kaldı Galibaaaaaaa :52::52::52:

:69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:
WR3mp3.png

:69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:

Son düzenleme:
Haklısınız valla strese gerek yok tadını çıkarmalıyım her anın :51:Sizde de adet mi gümüş gondol falan ya bizimkiler mutlaka olması gerek diyor ama bin tlden başlıo fiyatları ya yazık olacak benimkine

Haklısınız valla strese gerek yok tadını çıkarmalıyım her anın :51:Sizde de adet mi gümüş gondol falan ya bizimkiler mutlaka olması gerek diyor ama bin tlden başlıo fiyatları ya yazık olacak benimkine

yooo öle bişi yok bizde :44: siz bilirsiniz adetse yapmak istiosan yaparsın :34:

bu arada sizin tanışma ile isteme arası ne kdr zaman olmuş oluyo ?? merak ettim :44: :9:

Tanışma ekimde oldu askerden izne geldiğinde ailesini getirdi bize annem ve onun annesi süper anlaştılarr çok şükür,şubatta askerliği bittii anca geliyorlar haftaya istemeyee işte

Kızlar 23 nisanda geliyolar kadınlara havlu ve o günün hatırası olarak buzdolabına yapıştırmak için kelebekten magnet aldım aslında istemede hediye verilmezmiş ama ben bir hatıra kalsın diye düşündüm en kısa sürede resmini çekip paylaşıcam sizinle

Back