- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
-
dur sana biraz panik yaptırim
anaaaaaaamayıs başı mıııııııı kıııızzzz ne kalmış mayıs başına.hoopp diye geçiverir zaman.ne yapcan ne giycen yüzüğünüzü aldınız mı hazırlıklar ne durumda
canım şaka yapıyorum.sakin ol.herşey çok çabuk yapılıyo.yeterki kararsız biri olma.sohbetede gel
Günaydınn kızlar
Bizim telaşlar başladı badana boya işi var bugun her yer kalkmış vaziyette
Yardıma gelmek isteyen var mı
3 Hafta 5 Gün
gelelim hemenayy zor valla Allah kolaylık versin geçen haftada ben uğraştım bisürü tadilat vardı evde daha yeni yeni toparlanıom
az kalmış çok az ii iidaha benim tarijhim belli değil :44: :26:
aynen canım yaa babama söledik mayısın sonu hazirann bası gelicekler diyee tamam dedi cekildi kenara simdi hiçbişe yokmuş gibi davranıyorgetir damadı tanısalım demio ya da ailesiyle tanısalım demiyor hersey son dk olsun istemiyorum bende nolck bilmiorum
bi acıklığa kavuşa hazırlıklara temizliğe fln baslasak bizdeee =)) kolay gelsin pnrkrdnz
tamam demiş işte canım daha ne desin demez babalar benim babamda çok sessizdi...tanışmaya geldiklerinde damadın yüzüne bile bakmadı konuşmadı :26: alışır elbet babanda benim babamda :44:
gelelim hemenayy zor valla Allah kolaylık versin geçen haftada ben uğraştım bisürü tadilat vardı evde daha yeni yeni toparlanıom
az kalmış çok az ii iidaha benim tarijhim belli değil :44: :26:
aynen canım yaa babama söledik mayısın sonu hazirann bası gelicekler diyee tamam dedi cekildi kenara simdi hiçbişe yokmuş gibi davranıyorgetir damadı tanısalım demio ya da ailesiyle tanısalım demiyor hersey son dk olsun istemiyorum bende nolck bilmiorum
bi acıklığa kavuşa hazırlıklara temizliğe fln baslasak bizdeee =)) kolay gelsin pnrkrdnz
Sorma bizde 2 haftadır bu haldeyiz bide vizelerim var herşey birbirine girdi
Teşekkür ederim canım
Babalar hep böyle anca alışcak sonra damat damat diyip bizi bile unutuyolar
valla babam dmatlara şimdiden sövüyoobir de bana cok düşkündür ama sevgilimle iyi anlaşmasını cok istiyorum inşallah cok sever onu
inşallaahhh cnm cok sağol :))Emin ol sever canım babamda aynı seninki gibi ama alışıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?