Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

günaydın kızlar

ayy bugün arkadaşımın düğünü var oraya gidiorum :26:
darısı en kısa zmnda bize inş

Günaydınn kızlar

Bizim telaşlar başladı badana boya işi var bugun her yer kalkmış vaziyette
Yardıma gelmek isteyen var mı

3 Hafta 5 Gün

Günaydınn kızlar

Bizim telaşlar başladı badana boya işi var bugun her yer kalkmış vaziyette
Yardıma gelmek isteyen var mı

3 Hafta 5 Gün

gelelim hemen ayy zor valla Allah kolaylık versin geçen haftada ben uğraştım bisürü tadilat vardı evde daha yeni yeni toparlanıom

az kalmış çok az ii ii daha benim tarijhim belli değil :44: :26:

gelelim hemen ayy zor valla Allah kolaylık versin geçen haftada ben uğraştım bisürü tadilat vardı evde daha yeni yeni toparlanıom

aynen canım yaa babama söledik mayısın sonu hazirann bası gelicekler diyee tamam dedi cekildi kenara simdi hiçbişe yokmuş gibi davranıyor getir damadı tanısalım demio ya da ailesiyle tanısalım demiyor hersey son dk olsun istemiyorum bende nolck bilmiorum
bi acıklığa kavuşa hazırlıklara temizliğe fln baslasak bizdeee =)) kolay gelsin pnrkrdnz

tamam demiş işte canım daha ne desin demez babalar benim babamda çok sessizdi...tanışmaya geldiklerinde damadın yüzüne bile bakmadı konuşmadı :26: alışır elbet babanda benim babamda :44:

Son düzenleme:
tamam demiş işte canım daha ne desin demez babalar benim babamda çok sessizdi...tanışmaya geldiklerinde damadın yüzüne bile bakmadı konuşmadı :26: alışır elbet babanda benim babamda :44:

öylede şekerim hiç birşey yokmuş gibi yani o konuşma armzda gecmemiş gibi dvrnıyo bnmde aklım karışıo :))) annemde oralı değil zamanı war diyor ne kaldı ki hazirana şurda :/ hem hazirndan önce tanışma da olcak bi gün blirlenmedi ee karsı tarafta bnden haber beklio :))) öyle annem babam bişe desin diye bekliyorum :))

Sorma bizde 2 haftadır bu haldeyiz bide vizelerim var herşey birbirine girdi

Teşekkür ederim canım
Babalar hep böyle anca alışcak sonra damat damat diyip bizi bile unutuyolar

Sorma bizde 2 haftadır bu haldeyiz bide vizelerim var herşey birbirine girdi

Teşekkür ederim canım
Babalar hep böyle anca alışcak sonra damat damat diyip bizi bile unutuyolar

valla babam dmatlara şimdiden sövüyoo bir de bana cok düşkündür ama sevgilimle iyi anlaşmasını cok istiyorum inşallah cok sever onu

günaydınnnnn kızlarrrr,,, ohh pazar geçti tanışma faslı bitti sanki üstümden bi ağırlık kalktı, çok şükür sorunsuz geçti, ben içeri girmedim zzaten bi hoşgeldinize girdim bi de onlar giderken görüştüm o kadar utandım ama napayım havadan sudan konuşuldu, şimdi bundan sonrası nasıl olur bilemem herkesin hakkında hayırlısı olsun,

bal böcüğü hayırlı olsun canım darısı bize inşallah

şenaycım sende anlatsan kız nası geçt tanışma.tiyo ver bize.ne yaptın ne ikram ettin.

pınarcım kolay gelsin canım bizde badanayı mayısta yaptrcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…