- Konu Sahibi desert06rose
çookkkkk aşığım çok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzellll muhabbetler yapılmış burda
sende gel kuzuummmmÇok güzellll muhabbetler yapılmış burda
Senide bekleriz canım
sende gel kuzuummmm
günaydın zozo naberrr
Günaydınnn canım :) valla keyifler yerinde heleki bugün cuma oldugundan....haftaya isteme olacak o zamana kadar heyacan dorukta tabi:)
Günaydınnn kızlarrr
Son 4 Hafta 6 Gün
mayısta mı senin canımm
aaa haftaya mı senin istemennn. çok az kalmış kızzz :89: benim 18-19 haziran
günaydın gelinlik kızlar nasılsınız?? hayırlı cumalar bu arada
iyiyiz canım :) cuma olması daha da keyifleri artıyor :) gelinlik kızlar mı sevdim bu cümleyi
benim istememde nişanımda birer hafta arayla haziranda olcak kuşumvalla benim çok az kaldı...sanki o kız ben değilmişim gibi geliyor :) burda yorumları öyle dıştan okuyan biriymişim gibi geliyo ama haftaya hem söz hem kız isteme olunca, anlayacagım heralde rüya olmadıgını :)
ohhh senin daha varmış canım....Ama benimde nişan ekime falan kalacak gibi,sizde nişanı erken yapacaktınız galiba dimi ?
gelinlik kızlar he ayhhhhhgünaydın gelinlik kızlar nasılsınız?? hayırlı cumalar bu arada
Allah iilik versin..evet ya bugün cuma ve bende çok mutluyummm annem babamla konuşmuş sabah bişey dememiş ben ne deyimki sevmişler napiim demişşş ayyy p.tesi gününden beri yeni yaşıorum mutluluğumu çok şükür Rabbime :97:
Allah iilik versin..evet ya bugün cuma ve bende çok mutluyummm annem babamla konuşmuş sabah bişey dememiş ben ne deyimki sevmişler napiim demişşş ayyy p.tesi gününden beri yeni yaşıorum mutluluğumu çok şükür Rabbime :97:
benim istememde nişanımda birer hafta arayla haziranda olcak kuşum
o zaman senin üç farklı elbise düşünmen gerek...kız isteme, söz ve nişan... buldun mu şimdiden şekerim ?