• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

kızlar biz karadenizliyiz.bizim adetlerde erkek tarafının bayanlarına yazma,erkeklerine mendil adeti var.ama sözde bu.benim söz olmicak.bohça bile yapmicaz uzak oldgumuz içn.onlar ev yaptırıyo benm ünv.de kardeşim okuyo herkes birbirine karşı anlayışlı olcak.bende böyle bişey dagıtmicam.abiyemi bile begendm.150 tl.çok şık.resmini çekcem mağazada koyarım buraya

aaa haftaya mı senin istemennn. :69: çok az kalmış kızzz :89: benim 18-19 haziran :8:

valla benim çok az kaldı...sanki o kız ben değilmişim gibi geliyor :) burda yorumları öyle dıştan okuyan biriymişim gibi geliyo ama haftaya hem söz hem kız isteme olunca, anlayacagım heralde rüya olmadıgını :)
ohhh senin daha varmış canım....Ama benimde nişan ekime falan kalacak gibi,sizde nişanı erken yapacaktınız galiba dimi ?

iyiyiz canım :) cuma olması daha da keyifleri artıyor :) gelinlik kızlar mı sevdim bu cümleyi :3:

Allah iilik versin..evet ya bugün cuma ve bende çok mutluyummm :8: annem babamla konuşmuş sabah bişey dememiş ben ne deyimki sevmişler napiim demişşş :8: :8: :16:ayyy p.tesi gününden beri yeni yaşıorum mutluluğumu :8: çok şükür Rabbime :97:

valla benim çok az kaldı...sanki o kız ben değilmişim gibi geliyor :) burda yorumları öyle dıştan okuyan biriymişim gibi geliyo ama haftaya hem söz hem kız isteme olunca, anlayacagım heralde rüya olmadıgını :)
ohhh senin daha varmış canım....Ama benimde nişan ekime falan kalacak gibi,sizde nişanı erken yapacaktınız galiba dimi ?
benim istememde nişanımda birer hafta arayla haziranda olcak kuşum :69::69:
günaydın gelinlik kızlar :9: nasılsınız?? hayırlı cumalar bu arada
gelinlik kızlar he :70: ayhhhhh :62:
Allah iilik versin..evet ya bugün cuma ve bende çok mutluyummm :8: annem babamla konuşmuş sabah bişey dememiş ben ne deyimki sevmişler napiim demişşş :8: :8: :16:ayyy p.tesi gününden beri yeni yaşıorum mutluluğumu :8: çok şükür Rabbime :97:

al işte sana iyi haber :69: dedk dimi sana biz.bak herşey yoluna griyo.sevginin karşısında allahtan başka kimse duramaz

Ohhh be canım inan senin adına çok sevindim :) Allah hepimiz için hayırlısını versin :) Zil takip oynarsın valla bu haberin üstüne :):16:

Back