Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Canım hatirlamam mi seni çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Insallah Allahım saglikla kolay bir hamilelik gecirip bebegimize kavusmayi nasip etsin elimden geleni yapcam sakin bir hamis olmak icin
Rabbim sana da bekleyen herkese de saglikla hemeeeen bebisler nasip etsin hep dualarimdasiniz
Sagol canim guzel dualarin icin de

Bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Betan kaç çıktı en son ? Kanama durdu mu ? Şöyle bi kan testi sonucu görelim keyfimiz yerine gelsin

Ayyy bune buneee bu günlerde ne güzel haberler alıyoruzzz cok cok sevindim canım büyük ihtimal hamilesin bukadar yalancı olmaz
Yaaa hadi gözün aydın cnm çok çok sevindim senin adına kan verdinmi cnm
Yok henüz kan vermedim perşembe vermiştim işte 1 çıkmıştı tam normalde o laboratuvarda hep>0.6 çıkardı negatifken. Bugün regle 1 gün kala testim 3 dakika içinde bariz pozitif oldu. Yarın sabah tekrar test yapıp kan vereceğim sağlık ocağında 3 günde nasıl 1 den bu kadar yükselmiş olabilir hala şaşkınım teste göre 25-30 beta olması lazım

Cnm işte 12 günde anca kana HCG yavaş yavaş geçmeye başlıyor oyuzden işte erkenden test yapmamak gerek sanırım sen 10.gund vermiş oldun kan testini

İnşallah

Teşekkür ederim bende bu ay inolac ve magnezyum kullanıyorum bitince gitcem tekrar

Cnm işte 12 günde anca kana HCG yavaş yavaş geçmeye başlıyor oyuzden işte erkenden test yapmamak gerek sanırım sen 10.gund vermiş oldun kan testini
Reglden 4-5 gün önce idrar testiyle gebelik öğrenenler oluyor öyle olunca ben 4 gün önceki kan testi kesindir diye düşünmüştüm ama herkeste yerleşme farklı oluyor demek ki benim ilişki 5 nisan çatlama 7 nisan olmuştu ve 7 nisandan sonra ilişki olmadı o yüzden umudum da yoktu açıkçası

Aşkım çooook sevindim çok mutlu oldum canım benim

İnşallah canım ya Allah razı olsun

Kan sonucum geldi kızlar 11,7 çıktı çok şükür
Ya sizden bişey rica edebilir miyim sanırım prodoctor ile teste yapmıştınız atmadıysanız içini atabilir misiz.Benimde silik çıkardı 4 tane teste silik çizgi.Hiç emin olamıyorum var mı yok mu,daha teyit edemedim başka marka ile.

Ay çok sevindimmmmm sağlıkla kucağına al inşallah canım benim içini ferah tut herşey güzel olucak Allah’ın izniyle bize de dua etmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…