Canım hatirlamam mi seniCanım öyle cok sevındımki konuşmuştuk senle dualaşmıştık rabbim sana meleğini yolladı şükürler olsun darısı tüm kalanların başınaiçini her daim ferah tut cok güzel cok tatlı bol keyfini cıkaracağım bir hamiş olucam de gerçektende öyle olursun alllahın izniyle kanamalar önemsiz olabılır ancak sen yinede dkktora git belki progwstwron başlarlar o kanamayı keser kullan zararı yok veriyolar gebelere zaten çoğu hamilede görülen bi durum nelki yerleşme kanaması yasıyosun
Bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Betan kaç çıktı en son ? Kanama durdu mu ? Şöyle bi kan testi sonucu görelim keyfimiz yerine gelsinCanım hatirlamam mi seniçok teşekkür ederim Allah razı olsun. Insallah Allahım saglikla kolay bir hamilelik gecirip bebegimize kavusmayi nasip etsin elimden geleni yapcam sakin bir hamis olmak icin
Rabbim sana da bekleyen herkese de saglikla hemeeeen bebisler nasip etsin hep dualarimdasiniz
Sagol canim guzel dualarin icin de
Yaaa hadi gözün aydın cnm çok çok sevindim senin adına kan verdinmi cnm
Henüz çıkmaz sanırım bugün 11.gun regl ağrılarımda ara ara başladı yok sanırım ateşim 36.5 36.4 arası gidiyorYa niye yapmiyorsunnn. Ates durumlari nasil peki ?
Amin cnm inşallahAmin sağol canım benim sende hayırlısıyla güzel haber alırsın inşallah
Ayyy bune buneee bu günlerde ne güzel haberler alıyoruzzz cok cok sevindim canım büyük ihtimal hamilesin bukadar yalancı olmaz
Ayyy bune buneee bu günlerde ne güzel haberler alıyoruzzz cok cok sevindim canım büyük ihtimal hamilesin bukadar yalancı olmaz
Yok henüz kan vermedim perşembe vermiştim işte 1 çıkmıştı tam normalde o laboratuvarda hep>0.6 çıkardı negatifken. Bugün regle 1 gün kala testim 3 dakika içinde bariz pozitif oldu. Yarın sabah tekrar test yapıp kan vereceğim sağlık ocağındaYaaa hadi gözün aydın cnm çok çok sevindim senin adına kan verdinmi cnm
Cnm işte 12 günde anca kana HCG yavaş yavaş geçmeye başlıyor oyuzden işte erkenden test yapmamak gerek sanırım sen 10.gund vermiş oldun kan testiniYok henüz kan vermedim perşembe vermiştim işte 1 çıkmıştı tam normalde o laboratuvarda hep>0.6 çıkardı negatifken. Bugün regle 1 gün kala testim 3 dakika içinde bariz pozitif oldu. Yarın sabah tekrar test yapıp kan vereceğim sağlık ocağında3 günde nasıl 1 den bu kadar yükselmiş olabilir hala şaşkınım teste göre 25-30 beta olması lazım
İnşallahAyy cnm benim ya nasıl bir enfeksiyonmus geçmek bilmedi Rabbim şifanı versin inşallah biran önce sağlığına kavusursun
İnşallah cnm sağlıkla gelsinler inşallah tek isteğim bu bilmyorum ki yapmiycam sanırım ateşten zaten takip ediyorum bakım düşmezse adet günü tekrsr yapcam sanırım ama yine var gibide hissediyorum hayırlısı olsun bakalım
Bende hic duymadım oyuzden dikkate almadım testi bir heves yapmak istedim sadce erkenle hiçbir farki yok cnm ikiside aynı algılıyor pek var gibide gelmyor regl bekliycem bakalım hayırlısı
Yaa cnm benm insllah tez zmanda bizlerde güzel haberi alicaz inşallahbende Kasım'da denemeye başladım sadce aralık ayında deneme olmadı beklyorum bakalim hala
Kasmdan kalma 3 kişiyiz sanırım rabbim bilir onu bakarsın hemencecik olmuş nasip işleri bu zamanı gelen geliyor sırayla
Teşekkür ederim bende bu ay inolac ve magnezyum kullanıyorum bitince gitcem tekrarCanim cok sagol duygulandim sen boyle yazinca simdiAllahım sen dahil isteyen herkese hele de bu topiclerin basindan beri buralarda olan tüm güzel kizkardeslerime saglikla,saglikli evlatlar versin. Her zaman duamdaydiniz simdi daha com edicem
Insallah Allahım bize de saglikla bebegimize kavusmayi nasip etsin bende sizden dua istiyorum bebegim tutunsun saglikla ilerlesin gebeligim ve saglikla kucagimiza alalim inşallah
Senin sorunla birlikte gruptaki herkese kullandigim takviyeleri de soylemis olayim. Ben 2 aydir INOLAC kullaniyordum. Omega3 , d vitamini damla multivitamin seklinde seyler de kullanmakta fayda var ben onu da kullandim hep.
Ama pcosta en onemlisi inositol yüksek takviye kullanmak. Ben inolac kullandigimi dr.a soyledigimde kullan icerik cok güzel yumurta kaliteni destekler demisti. Bana picassos markasini da onerdi ve kendi dedi sonra icerik ayniymis sen istedigini kullan diye.
O sevinci bir pcolar anlar hamilelikle eş değer bir sevinçAyyy kızlar ben sonunda regli oldum aylar sonraailk defa regli olduğuma sevindim regli yeni başlangıç yeni umutlar demek umarım önümüzdeki ayyy bende güzel haberler alırım
Reglden 4-5 gün önce idrar testiyle gebelik öğrenenler oluyor öyle olunca ben 4 gün önceki kan testi kesindir diye düşünmüştüm ama herkeste yerleşme farklı oluyor demek ki benim ilişki 5 nisan çatlama 7 nisan olmuştu ve 7 nisandan sonra ilişki olmadı o yüzden umudum da yoktu açıkçasıCnm işte 12 günde anca kana HCG yavaş yavaş geçmeye başlıyor oyuzden işte erkenden test yapmamak gerek sanırım sen 10.gund vermiş oldun kan testini
Kan sonucum geldi kızlar 11,7 çıktı çok şükürİnşallah vardır
Aşkım çooook sevindim çok mutlu oldum canım benimKizlarrrsize müjdeli haberle geldim. Idrak edip yazmam zaman aldi.. kizlar ben pozitif gördüm Allahıma şükürler olsun testim pozitif beta da verdim şükür dogruladim yani
Ama sizlerden dua istiyorum çünkü aksam kanamam olduo kadar korktum ki bilenlerini var düşüğüm oldu bir bebegimi kaybettim. Kanama görünce o kadar caresiz kaldim ki. Ama daha cok yeni oldugu icin dr.a da gitmedim. Bugun gidecegiz acile yinede. Su an hala lekelenmem devam ediyor. Dün bayagi kirmizi kanamam oldu. Burada yasayan var mi boyle bir durumu. Nolur beni ferahlatin dualariniza ihtiyacim var kızlar dualariniza katin benide bebegimi de insallah tutunur da saglikla kucagimiza aliriz kanamam Dün yani regl gecikmesinin 4.günü oldu ne diyorsunuz
Ay çok şükür hayırlısı olsun inşallahKan sonucum geldi kızlar 11,7 çıktı çok şükür
İnşallah canım ya Allah razı olsunKuzucum benim çok çok teşekkür ederimo kadar duygusalim ki anlatamam... amin kuzum aminnn. Allahım insallah saglikla bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsin vakti geldiginde
İnşallah darısı senin başına. En kisa zamanda sende hemen peşimden hamile kalırsın
Ya sizden bişey rica edebilir miyim sanırım prodoctor ile teste yapmıştınız atmadıysanız içini atabilir misiz.Benimde silik çıkardı 4 tane teste silik çizgi.Hiç emin olamıyorum var mı yok mu,daha teyit edemedim başka marka ile.Kan sonucum geldi kızlar 11,7 çıktı çok şükür
BalımmmmAşkım çooook sevindim çok mutlu oldum canım benim
Ay çok sevindimmmmm sağlıkla kucağına al inşallah canım benim içini ferah tut herşey güzel olucak Allah’ın izniyle bize de dua etmeyi unutmaKizlarrrsize müjdeli haberle geldim. Idrak edip yazmam zaman aldi.. kizlar ben pozitif gördüm Allahıma şükürler olsun testim pozitif beta da verdim şükür dogruladim yani
Ama sizlerden dua istiyorum çünkü aksam kanamam olduo kadar korktum ki bilenlerini var düşüğüm oldu bir bebegimi kaybettim. Kanama görünce o kadar caresiz kaldim ki. Ama daha cok yeni oldugu icin dr.a da gitmedim. Bugun gidecegiz acile yinede. Su an hala lekelenmem devam ediyor. Dün bayagi kirmizi kanamam oldu. Burada yasayan var mi boyle bir durumu. Nolur beni ferahlatin dualariniza ihtiyacim var kızlar dualariniza katin benide bebegimi de insallah tutunur da saglikla kucagimiza aliriz kanamam Dün yani regl gecikmesinin 4.günü oldu ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?