Oncelikle çok geçmiş olsun.Sol tüpün alındı sağ tüpün mü açık canım. Benimde sol açık sağ kapalı. Tavsiyem vitaminlere başla. İnositol içerikli olan. D3 B12 folik asit kullan. Ovulasyon testi kullan. Daha tecrübeli arkadaşlar da yazacaktir inşallah rabbim doğal yoldan nasip etsin hepimize sağlıkla ve kolaylıkla öncelikli olarakKızlar merhaba. Kadınlar kulübüne yeni üye oldum..
1,5 yıl önce dış gebelikten sol tüpüm patladı ve alındı. Korunmasız ilişkiye 1 yıl ara verdim ve bu yıl ocak ayında korunmasız ilişkiyi bıraktım. Yani 4 aydır deniyorum. Genetik tarama testlerimi yaptırdım hem eşime hem kendime, 21 Nisan'da hsg çektirdim sol tüpün açık dediler. Hsg Çekeli daha 8 gün oldu...
Şimdi nasıl ilerlemeliyim, neler önerirsiniz..
Benim bu ay kürtaj sonrası 2. Ayım normalde 30 u gösteriyor takvim ama yumurtlamam geç oldu baya ovülasyonla takip ettim 17sinde pik yumurtlama 18 inde çatlama gördüm o yüzden 2 si kabul ediyorum sen ne zaman görmüştün pik kaç gün olduBenimde 2 si görünüyor takvimde 2 yada 3 diyorum bende test yaptınız mı? Ovulasyonda ne zaman pik gördünüz kullandıysaniz negatif görmekten bıktım yapasım gelmiyor hiç
Yarın sabah deneyeceğim yine pozitif görürsem kan vereceğimmPardon yapmışsınız başka bir marka ilede deneyin bence
Bende 17 sinde pik gördüm catlamada 18 yada 19 18 dede biraz koyuydu emin olamamıştım aynıyız o zaman hemen hemenBenim bu ay kürtaj sonrası 2. Ayım normalde 30 u gösteriyor takvim ama yumurtlamam geç oldu baya ovülasyonla takip ettim 17sinde pik yumurtlama 18 inde çatlama gördüm o yüzden 2 si kabul ediyorum sen ne zaman görmüştün pik kaç gün oldu
Yukarıdaki arkadaşta aynı marka yapmış pozitif çıkmışKızlar softec erken gebelik testi kullana oldu mu? Yalancı pozitif falan çıkarıyor mu? Bugğn yaptım 2 dk içinde pozitif çıktı da pek güvenemedim
Ben de bu sabah softec yaptım 5 dk içince silik pozitif çıktı ama ben de çok güvenemedim yarın awoxla tekrarlayacağım sizin silik mi pozitif net mi çıktıKızlar softec erken gebelik testi kullana oldu mu? Yalancı pozitif falan çıkarıyor mu? Bugğn yaptım 2 dk içinde pozitif çıktı da pek güvenemedim
Hemen hemen aynı günler o zaman bizim yarın 12. Gün oluyor varsa çıkar diye düşünüyorum canım ama istersen 13. Ya da 14.Gün yap daha garanti olur silik çizgi aramak ayrı strese sokuyor malesefBende 17 sinde pik gördüm catlamada 18 yada 19 18 dede biraz koyuydu emin olamamıştım aynıyız o zaman hemen hemeninşallah sabah başka marka ile yapin pozitif çıkarsa kan verin direk bence inşallah vardır canım benimde 1 sene oldu 1 çocuğum var rahim filmi çektirdim 1 regl gördüm 2. Ayım film sonrası ama nedense pek ümidim yok hiç varmış gibi hissetmiyorum
Evet bende hiç silik bile çıkmıyorHemen hemen aynı günler o zaman bizim yarın 12. Gün oluyor varsa çıkar diye düşünüyorum canım ama istersen 13. Ya da 14.Gün yap daha garanti olur silik çizgi aramak ayrı strese sokuyor malesef
İnşallah bu defa görürsün pozitifleriEvet bende hiç silik bile çıkmıyortest bile almadim bilerek yapmayayım diye Perşembe belki dayanamazsam yaparım
Benim de silik pozitife çıktı :) geçen de awox yapmıştım o da biraz pembe gölge var gibiydi bakalımBen de bu sabah softec yaptım 5 dk içince silik pozitif çıktı ama ben de çok güvenemedim yarın awoxla tekrarlayacağım sizin silik mi pozitif net mi çıktı
İnşallah canım bekleyen kim varsa Allah nasip etsin tez zamanda hepimizeİnşallah bu defa görürsün pozitifleri
Ay awox değilmiş testim yanlış hatırlıyormuşum albi markası yaptım sabah bu da silik çıktıİnşallah canım bekleyen kim varsa Allah nasip etsin tez zamanda hepimizeyarın haber bekliyorum sizden
Ben sizi etiketleyemedim buraya yeni yeni alışmaya çalışıyorum nasıl etiketliyoruz acabagünaydın kızlar
Hangi marka testinizGünaydın. Ben de tekrar yaptım yine silik çıktı. Bakalım hayırlısı olsun inşallah
ben ekledim sizi listeye merak etmeyiiin, etiketlemek için kullanıcı adının başına @ işareti yapmalısınızBen sizi etiketleyemedim buraya yeni yeni alışmaya çalışıyorum nasıl etiketliyoruz acaba
Softec marka şu an ikisi de pozitif oldu düne göre daha belirgin gibiHangi marka testiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?