Ben hayla toparlanamadim o nedenle sizlere yazmıyorum ama takipteyim sürekli bakıyorum
Canim insallah vardir bebegim Allahım saglikla nasip eder kucagima almayi.. darısı başına olsunAyy ben kaçırdım sağlıkla vardır kucağınıza alırsınız inşallah
Yaa kuzumm cok sagol Allah razı olsun.. inşallah Allahım saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin bebegim tutunur insallah bana ve bizimle kalırAyyyyy inanmıyorum cok güzel haber tatlım içini ferah tut herşey yolunda gidicek cok cok sevindim
Oy kuzum Allah razi olsun dualariniz o kadar yuregime ferahlik veriyor kiYaaa maşallah gözün aydın canımmmm sağlıkla kucağına al inşallahbol bol dinlen moralini bozma inşallah lekelenmen gecer
Yaa canimmCanım senin adına çok sevindim stres yapma oğlumda kanamam olmuştu ama bu gebeliğimde olmadı Allah'ın izniyle bebişin seninle
Kuzummm senin de cok yakinda pozitifin geliyor bence bugunku teste bakilirsa. Allahim insallah nasip etsin sana da hemen arkamdan pozitifle mutluluktan aglamayi
Senin neyin var canim ?Ben hayla toparlanamadim o nedenle sizlere yazmıyorum ama takipteyim sürekli bakıyorum
Cnmm insallah rabbim isteyen bekleyen herkese tez zamanda sağlıkla basıp etsin inşallah senin neyin var geçmiş olsun cnmİnşallah canım Rabb'im sanada isteyen herkese de bu güzel haberi almayı nasip etsin inşallah
İnşallah cnm bugünkü testi kayle almadım ama inşallah yakın zamanda peşinden gelirim bendeKuzummm senin de cok yakinda pozitifin geliyor bence bugunku teste bakilirsa. Allahim insallah nasip etsin sana da hemen arkamdan pozitifle mutluluktan aglamayi
Amin canım benim sen her ihtimale karşı hastaneye gitCanim insallah vardir bebegim Allahım saglikla nasip eder kucagima almayi.. darısı başına olsun
Yaa kuzumm cok sagol Allah razı olsun.. inşallah Allahım saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin bebegim tutunur insallah bana ve bizimle kalırdarısı başına insallah pozitif olursun..
Oy kuzum Allah razi olsun dualariniz o kadar yuregime ferahlik veriyor kiinsallah gecer lekelenme de sağlıkla tutunur bebegim bana. Allahim sana da nasip etsin inşallah
Yaa canimmoyle mi diyorsun olur mu normal mi kalbim pır pır ediyor. Insallah allahim saglikla kucagimiza almayi nasip eder inşallah Allahima emanet sonra bize.. stres yapmamak cok zor..
Canım benim gebelik zor geçiyor 4 ay 1 hafta oldu hayla birşey yiyip içemiyorum solunum yolu enfeksiyonu ve idrar yolu enfeksiyonu var yataktan çıkamıyorumCnmm insallah rabbim isteyen bekleyen herkese tez zamanda sağlıkla basıp etsin inşallah senin neyin var geçmiş olsun cnm
İnşallah cnm bugünkü testi kayle almadım ama inşallah yakın zamanda peşinden gelirim bende
Gittim kuzum hastaneye beta bekliyoruz eve gectik sonuc cikinca tekrar gidicez. Heyecandan elim ayagim titriyor. Drlar malum azar cekiyor anca.. bana diyor ki sana su an gebesin diyemeyiz ki ben sana progestan baslayayayim diyorAmin canım benim sen her ihtimale karşı hastaneye git
Canim ya gecmis olsun Allah yardimcin olsun. Bende de hafif enfeksiyon gördü. Gebelikte monurol kullaniliyor degil mi ? Sen kullandin mi ?Canım benim gebelik zor geçiyor 4 ay 1 hafta oldu hayla birşey yiyip içemiyorum solunum yolu enfeksiyonu ve idrar yolu enfeksiyonu var yataktan çıkamıyorum
Canimm
Aminnnn insallah pes pese hamis oluruz ne kadar guzel olur. Allahim isteyen herkese nasip etsin..Cnmm insallah rabbim isteyen bekleyen herkese tez zamanda sağlıkla basıp etsin inşallah senin neyin var geçmiş olsun cnm
İnşallah cnm bugünkü testi kayle almadım ama inşallah yakın zamanda peşinden gelirim bende
Güzel haber alırsın inşallah beta yükselirse sıkıntı yok demektir. Bana tek kullanımlık toz ilaç veriyorlar bu çok etkili ilaç dedi doktor 5 kez kullandım fayda etmedi ilaç veremem bol su tüket dediGittim kuzum hastaneye beta bekliyoruz eve gectik sonuc cikinca tekrar gidicez. Heyecandan elim ayagim titriyor. Drlar malum azar cekiyor anca.. bana diyor ki sana su an gebesin diyemeyiz ki ben sana progestan baslayayayim diyorvajinal muayene kabul etmedim diye biraz aksi gittiler bana.
Canim ya gecmis olsun Allah yardimcin olsun. Bende de hafif enfeksiyon gördü. Gebelikte monurol kullaniliyor degil mi ? Sen kullandin mi ?
Canım çok geçmiş olsun bu süreçte antibiyotik alamazsın ama sana tut tavsiye ediyorum 1bucuk su bardağı suyu kaynat 1 yemek kaşığı beyaz tut kurusu at bir taşım kaynat iliga yakın iç hiç bir yan tesiri yok hamile iken içiliyor ve çok şifasını bulan oldu.Canım benim gebelik zor geçiyor 4 ay 1 hafta oldu hayla birşey yiyip içemiyorum solunum yolu enfeksiyonu ve idrar yolu enfeksiyonu var yataktan çıkamıyorum
Yaaaa o kadar sevindim ki sağlıkla tutunsunda kucağına al insallahhhhCanimmAllah razı olsun insallah saglikla gelir bebegimiz insallah su an tutunuyordur bana hersey yolunda ilerlesin insallah sonuna kadar
yat ve 12. Haftaya kadar hiç kalkmaKizlarrrsize müjdeli haberle geldim. Idrak edip yazmam zaman aldi.. kizlar ben pozitif gördüm Allahıma şükürler olsun testim pozitif beta da verdim şükür dogruladim yani
Ama sizlerden dua istiyorum çünkü aksam kanamam olduo kadar korktum ki bilenlerini var düşüğüm oldu bir bebegimi kaybettim. Kanama görünce o kadar caresiz kaldim ki. Ama daha cok yeni oldugu icin dr.a da gitmedim. Bugun gidecegiz acile yinede. Su an hala lekelenmem devam ediyor. Dün bayagi kirmizi kanamam oldu. Burada yasayan var mi boyle bir durumu. Nolur beni ferahlatin dualariniza ihtiyacim var kızlar dualariniza katin benide bebegimi de insallah tutunur da saglikla kucagimiza aliriz kanamam Dün yani regl gecikmesinin 4.günü oldu ne diyorsunuz
Biri daha tavsiye etmişti ben korkmuştum birşey olur diye onu da deniyeyim çok teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun bu süreçte antibiyotik alamazsın ama sana tut tavsiye ediyorum 1bucuk su bardağı suyu kaynat 1 yemek kaşığı beyaz tut kurusu at bir taşım kaynat iliga yakın iç hiç bir yan tesiri yok hamile iken içiliyor ve çok şifasını bulan oldu.
Canım naptın çıktı mı sonuçAminnnn insallah pes pese hamis oluruz ne kadar guzel olur. Allahim isteyen herkese nasip etsin..sen yarin mi yaoacaksin tekrar test
Teşekkür ederim canımHayırlı olsınbu ay farklı bir şey denediniz mi takviye vs
Canım bende prodoctor biraz daha geç algılıyor. Başka marka yaparsan daha belirgin görürsün. Ben de bu ay 5 farklı marka denedim en silik olanı prodoctor du. Bence var hayırlı olsun
Canım ben duymadım hiç ama çizgi görünüyor. Bir de erken gebelik mi denesen kasette böyleyse onda nettir.Kızlar sabah test yaptım dıpıll adında bir test ilk defa gördüm ve yaptım minyatür değişik bir test silik çıktı kullanan oldumu bu testi bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?