Sagol canim benimHayırlı olsun canım benim darısı bizlerin başına inşallah
Ayy hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin çok sevindim bendeSagol canim beniminşallah darısı sizin başınıza olsun. Saglikla kavuşsun herkes bebeklerine
Canim cok teşekkür ederim insallah saglikla gelsin bebegimAyy hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin çok sevindim bende
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlarrrsize müjdeli haberle geldim. Idrak edip yazmam zaman aldi.. kizlar ben pozitif gördüm Allahıma şükürler olsun testim pozitif beta da verdim şükür dogruladim yani
Ama sizlerden dua istiyorum çünkü aksam kanamam olduo kadar korktum ki bilenlerini var düşüğüm oldu bir bebegimi kaybettim. Kanama görünce o kadar caresiz kaldim ki. Ama daha cok yeni oldugu icin dr.a da gitmedim. Bugun gidecegiz acile yinede. Su an hala lekelenmem devam ediyor. Dün bayagi kirmizi kanamam oldu. Burada yasayan var mi boyle bir durumu. Nolur beni ferahlatin dualariniza ihtiyacim var kızlar dualariniza katin benide bebegimi de insallah tutunur da saglikla kucagimiza aliriz kanamam Dün yani regl gecikmesinin 4.günü oldu ne diyorsunuz
Amin canim benjm çok sagol Allahım insallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsinCanım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ne güzel olurAy evde üç oğlak çok tertipli düzenli bir ev olcağı gibi hiç dagılmaz gibi duruyo düşününce herkesin görevini bildiği sorumluluk aldığı bir ev
Bence ovulasyon testiyle inositol kullan canım ben bu ay ve geçtiğimiz ay kullanmıştım hormonlarım iyi çıkmıştıCanım duphaston ile cok uzun süre sonra olabildim 2,5 ay kadar oldu son regli inositole başlamadım bu ay sadece ek olarak folbiotic adında folik asid kullanmaya başladım bakalım içerisinde b12 d vit folat hepsi var belki faydası olur ama bakalım
Babylove kız kaç gündür bakmıyordum dur girip bakayım belki pozitif olmuştur konuşmalara üç gün öncesinden başladım okumaya :)) ay hissetmişim çok sevindim daha konuşmalara ileri gitmedim umarım sıkıntı yok gebelik devam etmiştir. İnan kendimmiş gibi çok sevindim. Allahım inşallah tutunmuşturKizlarrrsize müjdeli haberle geldim. Idrak edip yazmam zaman aldi.. kizlar ben pozitif gördüm Allahıma şükürler olsun testim pozitif beta da verdim şükür dogruladim yani
Ama sizlerden dua istiyorum çünkü aksam kanamam olduo kadar korktum ki bilenlerini var düşüğüm oldu bir bebegimi kaybettim. Kanama görünce o kadar caresiz kaldim ki. Ama daha cok yeni oldugu icin dr.a da gitmedim. Bugun gidecegiz acile yinede. Su an hala lekelenmem devam ediyor. Dün bayagi kirmizi kanamam oldu. Burada yasayan var mi boyle bir durumu. Nolur beni ferahlatin dualariniza ihtiyacim var kızlar dualariniza katin benide bebegimi de insallah tutunur da saglikla kucagimiza aliriz kanamam Dün yani regl gecikmesinin 4.günü oldu ne diyorsunuz
Yaaa canim canim canimmBabylove kız kaç gündür bakmıyordum dur girip bakayım belki pozitif olmuştur konuşmalara üç gün öncesinden başladım okumaya :)) ay hissetmişim çok sevindim daha konuşmalara ileri gitmedim umarım sıkıntı yok gebelik devam etmiştir. İnan kendimmiş gibi çok sevindim. Allahım inşallah tutunmuştur
İçini ferah tut canım bu güzel haberin tadını çıkar. Olumlama yap bebeğinle konuş seni bırakmasın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Yaaa canim canim canimmkuzucum cok şükür pozitifi gördüm. Insallah bundan sonrasi da güzelce ilerler de degerim yukselir bebegim tutunmaya devam eder. Allahima sığındık bastan beri. Insallah Allahım sana da nasip etsin saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi insallah dualar bana cok iyi geliyor cok teşekkür ederim
Agrim falan oluyorİçini ferah tut canım bu güzel haberin tadını çıkar. Olumlama yap bebeğinle konuş seni bırakmasın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Canım hangi markayı kullandın acaba ?Bence ovulasyon testiyle inositol kullan canım ben bu ay ve geçtiğimiz ay kullanmıştım hormonlarım iyi çıkmıştı
Geçtiğimiz ay morlife ın kullandım hamile kaldığım ay ocean marka olanı canım. Tavsiye ederim pcosu olanlara ben bu kadar çabuk etki edeceğini düşünmüyordum. Tabi nasip işiCanım hangi markayı kullandın acaba ?
Günaydın canım bence kesin bu sefer var hemen kan testi ver canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?