Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Kızlar benim bugün regli gecikmemin 2. Günü. Dün yani regli gecikmemin 1. Günü test yaptım. Bebetime kaset test. İlk idrarla yapmadım. Negatifti. Hala regli olmadım. Gebelik olsa Bebetime çıkarırdı değil mi?

Kızlar ovu testi pik görmeden 2 gün önce en son ilişki olmuştu perşembe günü. Ctesi pik gördüm ama eşim operasyon oldu brdaha ilişki olamadı şans varmıdır bu ayı umutsuzca kapatayımmı

Ayy hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin çok sevindim bende
Canim cok teşekkür ederim insallah saglikla gelsin bebegim kasık agrisi karin agrisi ve akıntı yaşıyorum tedirgin oluyorum inşallah sorunsuz bir hamilelik gecirmek nasip olur Allahım sana da isteyen herkese de nasip etsin hamile kalmayi hemen inşallah

Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canim benjm çok sagol Allahım insallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin tedirginliklerle ilerliyorum napayim
Darısı başına canim benim inşallah sende en kisa zamanda kavus bebegine

Bence ovulasyon testiyle inositol kullan canım ben bu ay ve geçtiğimiz ay kullanmıştım hormonlarım iyi çıkmıştı

Babylove kız kaç gündür bakmıyordum dur girip bakayım belki pozitif olmuştur konuşmalara üç gün öncesinden başladım okumaya :)) ay hissetmişim çok sevindim daha konuşmalara ileri gitmedim umarım sıkıntı yok gebelik devam etmiştir. İnan kendimmiş gibi çok sevindim. Allahım inşallah tutunmuştur

Yaaa canim canim canimm kuzucum cok şükür pozitifi gördüm. Insallah bundan sonrasi da güzelce ilerler de degerim yukselir bebegim tutunmaya devam eder. Allahima sığındık bastan beri. Insallah Allahım sana da nasip etsin saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi insallah dualar bana cok iyi geliyor cok teşekkür ederim

İçini ferah tut canım bu güzel haberin tadını çıkar. Olumlama yap bebeğinle konuş seni bırakmasın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

İçini ferah tut canım bu güzel haberin tadını çıkar. Olumlama yap bebeğinle konuş seni bırakmasın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Agrim falan oluyor ama hep konuşuyorum bize gelecek inanıyorum insallah kuzum İnşallah

babylovee canım çok tebrik ederimmmmm <3 valla çok ama çok sevindim. doktora gittin mi kanama için? onu göremedim.
Sunsun9 valla 2 tane net pozitif, biri hatalı olsa diğeri doğdurdur. tekrar kan testi vermelisinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…