Hamile misinizCanım bende prodoctor biraz daha geç algılıyor. Başka marka yaparsan daha belirgin görürsün. Ben de bu ay 5 farklı marka denedim en silik olanı prodoctor du. Bence var hayırlı olsun
Bana da verdi canim kullancam bugun bakalim. Insallah sifa olur sende bol su ic dikkat et Allahım hepimize sifa versinGüzel haber alırsın inşallah beta yükselirse sıkıntı yok demektir. Bana tek kullanımlık toz ilaç veriyorlar bu çok etkili ilaç dedi doktor 5 kez kullandım fayda etmedi ilaç veremem bol su tüket dedi
Haklisin canim tam olarak dedigini yapcam galiba.Söylemişti
yat ve 12. Haftaya kadar hiç kalkma
Şükür canim ikiye katlamisiz nerdeyse. Insallah sorunsuz ilerler.Canım naptın çıktı mı sonuç
Canim cok teşekkür ederim çok amiiiin inşallahYaaaa o kadar sevindim ki sağlıkla tutunsunda kucağına al insallahhhh
O kadar çok sevindim ki senin adına burda her birimize ayrı ayrı destek oldun . Dilerim sağlıkla kucağına alırsın özel değilse ne kadar süredir deniyordun ben pcoluyum da böyle ayrı ayrı her birinizden fikir alıyorımCanim cok teşekkür ederim çok amiiiin inşallahAllahım isteyen herkese nasip kismet etsin inşallah.. herkesin kucagi dolsun
Ayyy bide been
Amiiin kuzum amin inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıklıca kucağına alırsın çYaa kuzumm cok sagol Allah razı olsun.. inşallah Allahım saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin bebegim tutunur insallah bana ve bizimle kalırdarısı başına insallah pozitif olursun..
kasımdan beri burdayım sanırım daha çok kasım görcem gibi
Ayy cnm benim ya nasıl bir enfeksiyonmus geçmek bilmedi Rabbim şifanı versin inşallah biran önce sağlığına kavusursunCanım benim gebelik zor geçiyor 4 ay 1 hafta oldu hayla birşey yiyip içemiyorum solunum yolu enfeksiyonu ve idrar yolu enfeksiyonu var yataktan çıkamıyorum
İnşallah cnm sağlıkla gelsinler inşallah tek isteğim bu bilmyorum ki yapmiycam sanırım ateşten zaten takip ediyorum bakım düşmezse adet günü tekrsr yapcam sanırım ama yine var gibide hissediyorum hayırlısı olsun bakalımAminnnn insallah pes pese hamis oluruz ne kadar guzel olur. Allahim isteyen herkese nasip etsin..sen yarin mi yaoacaksin tekrar test
Bende hic duymadım oyuzden dikkate almadım testi bir heves yapmak istedim sadce erkenle hiçbir farki yok cnm ikiside aynı algılıyor pek var gibide gelmyor regl bekliycem bakalım hayırlısıCanım ben duymadım hiç ama çizgi görünüyor. Bir de erken gebelik mi denesen kasette böyleyse onda nettir.
Yaa cnm benm insllah tez zmanda bizlerde güzel haberi alicaz inşallahAyyy bide beeneylül kasım topiğinden beri buralardayım umarım tez zamanda bizede nasip olur isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip olur
Kasmdan kalma 3 kişiyiz sanırım rabbim bilir onu bakarsın hemencecik olmuş nasip işleri bu zamanı gelen geliyor sıraylakasımdan beri burdayım sanırım daha çok kasım görcem gibi
Canim cok sagol duygulandim sen boyle yazinca simdiO kadar çok sevindim ki senin adına burda her birimize ayrı ayrı destek oldun . Dilerim sağlıkla kucağına alırsın özel değilse ne kadar süredir deniyordun ben pcoluyum da böyle ayrı ayrı her birinizden fikir alıyorım
Canim benim aminnn Allah razi olsunAmiiin kuzum amin inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıklıca kucağına alırsın çbizede dua et bol bol Allah inşallah bu güzel heycanları bizede nasip eder aminnn
Ya niye yapmiyorsunnn. Ates durumlari nasil peki ?İnşallah cnm sağlıkla gelsinler inşallah tek isteğim bu bilmyorum ki yapmiycam sanırım ateşten zaten takip ediyorum bakım düşmezse adet günü tekrsr yapcam sanırım ama yine var gibide hissediyorum hayırlısı olsun bakalım
Öyle yap canım yarım iç pazartesi perşembeBen onu bütün yuttum canim artik ben haftaya yarim yarim içeyim
Bende kullandım bu ay Klomen ama ilaç bitince gel vs demedi adetin gecikirse gel dedi sadece sana ne dedi canımKlomen de verdi 5 gun sabah akşam içicem bakalim insallah bu ay gebelik oluşur gecen sefer gittim doktor b12 falan eksikmiş hic bisey vermemiş insülün direnci cikti polikistik over cikti
Canımsın ya oooo kadar sevindim ki anlatamam rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok güzel sağlıkla kolaylıkla hamilelik geçirmeni nasip etsin canım benim çok mutlu oldumCanim cok sagol duygulandim sen boyle yazinca simdiAllahım sen dahil isteyen herkese hele de bu topiclerin basindan beri buralarda olan tüm güzel kizkardeslerime saglikla,saglikli evlatlar versin. Her zaman duamdaydiniz simdi daha com edicem
Insallah Allahım bize de saglikla bebegimize kavusmayi nasip etsin bende sizden dua istiyorum bebegim tutunsun saglikla ilerlesin gebeligim ve saglikla kucagimiza alalim inşallah
Senin sorunla birlikte gruptaki herkese kullandigim takviyeleri de soylemis olayim. Ben 2 aydir INOLAC kullaniyordum. Omega3 , d vitamini damla multivitamin seklinde seyler de kullanmakta fayda var ben onu da kullandim hep.
Ama pcosta en onemlisi inositol yüksek takviye kullanmak. Ben inolac kullandigimi dr.a soyledigimde kullan icerik cok güzel yumurta kaliteni destekler demisti. Bana picassos markasini da onerdi ve kendi dedi sonra icerik ayniymis sen istedigini kullan diye.
Kuzucum benim çok çok teşekkür ederimCanımsın ya oooo kadar sevindim ki anlatamam rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok güzel sağlıkla kolaylıkla hamilelik geçirmeni nasip etsin canım benim çok mutlu oldum
İnşallah oyleyimdirHamile misinizBenim 26 Nisan regl tarihim yani etken görmüş oldum baya o yüzden güvenemedim
İnşallah vardırİnşallah oyleyimdircuma kan verdim pzt ogrenicem sonucumu merakla bekliyorum. Benim 3 gün gecikti şu an reglim.
Çok sevindim canım Rabb'im tamamını erdirsin sağlıkla kucağına al inşallahBana da verdi canim kullancam bugun bakalim. Insallah sifa olur sende bol su ic dikkat et Allahım hepimize sifa versin
Haklisin canim tam olarak dedigini yapcam galiba.
Şükür canim ikiye katlamisiz nerdeyse. Insallah sorunsuz ilerler.
Amin sağol canım benim sende hayırlısıyla güzel haber alırsın inşallahAyy cnm benim ya nasıl bir enfeksiyonmus geçmek bilmedi Rabbim şifanı versin inşallah biran önce sağlığına kavusursun
İnşallah cnm sağlıkla gelsinler inşallah tek isteğim bu bilmyorum ki yapmiycam sanırım ateşten zaten takip ediyorum bakım düşmezse adet günü tekrsr yapcam sanırım ama yine var gibide hissediyorum hayırlısı olsun bakalım
Bende hic duymadım oyuzden dikkate almadım testi bir heves yapmak istedim sadce erkenle hiçbir farki yok cnm ikiside aynı algılıyor pek var gibide gelmyor regl bekliycem bakalım hayırlısı
Yaa cnm benm insllah tez zmanda bizlerde güzel haberi alicaz inşallahbende Kasım'da denemeye başladım sadce aralık ayında deneme olmadı beklyorum bakalim hala
Kasmdan kalma 3 kişiyiz sanırım rabbim bilir onu bakarsın hemencecik olmuş nasip işleri bu zamanı gelen geliyor sırayla
Canım öyle cok sevındımki konuşmuştuk senle dualaşmıştık rabbim sana meleğini yolladı şükürler olsun darısı tüm kalanların başınaKizlarrrsize müjdeli haberle geldim. Idrak edip yazmam zaman aldi.. kizlar ben pozitif gördüm Allahıma şükürler olsun testim pozitif beta da verdim şükür dogruladim yani
Ama sizlerden dua istiyorum çünkü aksam kanamam olduo kadar korktum ki bilenlerini var düşüğüm oldu bir bebegimi kaybettim. Kanama görünce o kadar caresiz kaldim ki. Ama daha cok yeni oldugu icin dr.a da gitmedim. Bugun gidecegiz acile yinede. Su an hala lekelenmem devam ediyor. Dün bayagi kirmizi kanamam oldu. Burada yasayan var mi boyle bir durumu. Nolur beni ferahlatin dualariniza ihtiyacim var kızlar dualariniza katin benide bebegimi de insallah tutunur da saglikla kucagimiza aliriz kanamam Dün yani regl gecikmesinin 4.günü oldu ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?