Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Canım bende prodoctor biraz daha geç algılıyor. Başka marka yaparsan daha belirgin görürsün. Ben de bu ay 5 farklı marka denedim en silik olanı prodoctor du. Bence var hayırlı olsun
Hamile misiniz Benim 26 Nisan regl tarihim yani etken görmüş oldum baya o yüzden güvenemedim

Güzel haber alırsın inşallah beta yükselirse sıkıntı yok demektir. Bana tek kullanımlık toz ilaç veriyorlar bu çok etkili ilaç dedi doktor 5 kez kullandım fayda etmedi ilaç veremem bol su tüket dedi
Bana da verdi canim kullancam bugun bakalim. Insallah sifa olur sende bol su ic dikkat et Allahım hepimize sifa versin
Söylemişti

yat ve 12. Haftaya kadar hiç kalkma
Haklisin canim tam olarak dedigini yapcam galiba.
Canım naptın çıktı mı sonuç
Şükür canim ikiye katlamisiz nerdeyse. Insallah sorunsuz ilerler.

Canim cok teşekkür ederim çok amiiiin inşallah Allahım isteyen herkese nasip kismet etsin inşallah.. herkesin kucagi dolsun
O kadar çok sevindim ki senin adına burda her birimize ayrı ayrı destek oldun . Dilerim sağlıkla kucağına alırsın özel değilse ne kadar süredir deniyordun ben pcoluyum da böyle ayrı ayrı her birinizden fikir alıyorım

Yaa kuzumm cok sagol Allah razı olsun.. inşallah Allahım saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin bebegim tutunur insallah bana ve bizimle kalır darısı başına insallah pozitif olursun..
Amiiin kuzum amin inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıklıca kucağına alırsın ç bizede dua et bol bol Allah inşallah bu güzel heycanları bizede nasip eder aminnn

Canım benim gebelik zor geçiyor 4 ay 1 hafta oldu hayla birşey yiyip içemiyorum solunum yolu enfeksiyonu ve idrar yolu enfeksiyonu var yataktan çıkamıyorum
Ayy cnm benim ya nasıl bir enfeksiyonmus geçmek bilmedi Rabbim şifanı versin inşallah biran önce sağlığına kavusursun
Aminnnn insallah pes pese hamis oluruz ne kadar guzel olur. Allahim isteyen herkese nasip etsin.. sen yarin mi yaoacaksin tekrar test
İnşallah cnm sağlıkla gelsinler inşallah tek isteğim bu bilmyorum ki yapmiycam sanırım ateşten zaten takip ediyorum bakım düşmezse adet günü tekrsr yapcam sanırım ama yine var gibide hissediyorum hayırlısı olsun bakalım
Canım ben duymadım hiç ama çizgi görünüyor. Bir de erken gebelik mi denesen kasette böyleyse onda nettir.
Bende hic duymadım oyuzden dikkate almadım testi bir heves yapmak istedim sadce erkenle hiçbir farki yok cnm ikiside aynı algılıyor pek var gibide gelmyor regl bekliycem bakalım hayırlısı
Ayyy bide been eylül kasım topiğinden beri buralardayım umarım tez zamanda bizede nasip olur isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip olur
Yaa cnm benm insllah tez zmanda bizlerde güzel haberi alicaz inşallah bende Kasım'da denemeye başladım sadce aralık ayında deneme olmadı beklyorum bakalim hala
kasımdan beri burdayım sanırım daha çok kasım görcem gibi
Kasmdan kalma 3 kişiyiz sanırım rabbim bilir onu bakarsın hemencecik olmuş nasip işleri bu zamanı gelen geliyor sırayla

Canim cok sagol duygulandim sen boyle yazinca simdi Allahım sen dahil isteyen herkese hele de bu topiclerin basindan beri buralarda olan tüm güzel kizkardeslerime saglikla,saglikli evlatlar versin. Her zaman duamdaydiniz simdi daha com edicem
Insallah Allahım bize de saglikla bebegimize kavusmayi nasip etsin bende sizden dua istiyorum bebegim tutunsun saglikla ilerlesin gebeligim ve saglikla kucagimiza alalim inşallah

Senin sorunla birlikte gruptaki herkese kullandigim takviyeleri de soylemis olayim. Ben 2 aydir INOLAC kullaniyordum. Omega3 , d vitamini damla multivitamin seklinde seyler de kullanmakta fayda var ben onu da kullandim hep.
Ama pcosta en onemlisi inositol yüksek takviye kullanmak. Ben inolac kullandigimi dr.a soyledigimde kullan icerik cok güzel yumurta kaliteni destekler demisti. Bana picassos markasini da onerdi ve kendi dedi sonra icerik ayniymis sen istedigini kullan diye.

Amiiin kuzum amin inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıklıca kucağına alırsın ç bizede dua et bol bol Allah inşallah bu güzel heycanları bizede nasip eder aminnn
Canim benim aminnn Allah razi olsun insallah sana da isteyen herkese de Allahım nasip etsin en kisa zamanda. Hep dualarimdasiniz. Allahım isteyen herkesin sevindirsin inşallah

Ya niye yapmiyorsunnn. Ates durumlari nasil peki ?

Ben onu bütün yuttum canim artik ben haftaya yarim yarim içeyim
Öyle yap canım yarım iç pazartesi perşembe
Klomen de verdi 5 gun sabah akşam içicem bakalim insallah bu ay gebelik oluşur gecen sefer gittim doktor b12 falan eksikmiş hic bisey vermemiş insülün direnci cikti polikistik over cikti
Bende kullandım bu ay Klomen ama ilaç bitince gel vs demedi adetin gecikirse gel dedi sadece sana ne dedi canım

Canımsın ya oooo kadar sevindim ki anlatamam rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok güzel sağlıkla kolaylıkla hamilelik geçirmeni nasip etsin canım benim çok mutlu oldum

Canımsın ya oooo kadar sevindim ki anlatamam rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok güzel sağlıkla kolaylıkla hamilelik geçirmeni nasip etsin canım benim çok mutlu oldum
Kuzucum benim çok çok teşekkür ederim o kadar duygusalim ki anlatamam... amin kuzum aminnn. Allahım insallah saglikla bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsin vakti geldiginde
İnşallah darısı senin başına. En kisa zamanda sende hemen peşimden hamile kalırsın

Bana da verdi canim kullancam bugun bakalim. Insallah sifa olur sende bol su ic dikkat et Allahım hepimize sifa versin

Haklisin canim tam olarak dedigini yapcam galiba.

Şükür canim ikiye katlamisiz nerdeyse. Insallah sorunsuz ilerler.
Çok sevindim canım Rabb'im tamamını erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah

Amin sağol canım benim sende hayırlısıyla güzel haber alırsın inşallah

Canım öyle cok sevındımki konuşmuştuk senle dualaşmıştık rabbim sana meleğini yolladı şükürler olsun darısı tüm kalanların başına içini her daim ferah tut cok güzel cok tatlı bol keyfini cıkaracağım bir hamiş olucam de gerçektende öyle olursun alllahın izniyle kanamalar önemsiz olabılır ancak sen yinede dkktora git belki progwstwron başlarlar o kanamayı keser kullan zararı yok veriyolar gebelere zaten çoğu hamilede görülen bi durum nelki yerleşme kanaması yasıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…