Canimm çok teşekkür ederim çokAy çok sevindimmmmm sağlıkla kucağına al inşallah canım benim içini ferah tut herşey güzel olucak Allah’ın izniyle bize de dua etmeyi unutma
Kuzummm ben kan vermiştim 0.6 gelmişti 2 gün sonra 7,81 geldi. Birden artmış olabilirYok henüz kan vermedim perşembe vermiştim işte 1 çıkmıştı tam normalde o laboratuvarda hep>0.6 çıkardı negatifken. Bugün regle 1 gün kala testim 3 dakika içinde bariz pozitif oldu. Yarın sabah tekrar test yapıp kan vereceğim sağlık ocağında3 günde nasıl 1 den bu kadar yükselmiş olabilir hala şaşkınım teste göre 25-30 beta olması lazım
Amin kuzum benim 8 embriyom başaramadı. Tek 3. gün embriyom kaldıBalımmmmdarısı regl sonrasi senin başına olsun inşallah Allahım saglikla kavustursun hepimizi evlatlarımıza cok sagol kuzuuum
Hadi inşallah canım sabah tekrar idrar testi yapıp öyle kan vermeye giderim sağlık ocağına. Ben de eşim de oğlak burcuyuz bi de bebiş olursa tam olurKuzummm ben kan vermiştim 0.6 gelmişti 2 gün sonra 7,81 geldi. Birden artmış olabiliryarın sabah kan ver teyit et bence çok sevindimmm maşallah oğlak burcu bebekleri gümbür gümbür geliyor
Çok teşekkür ederim canımAy çok şükür hayırlısı olsun inşallah
Canım atayım tabi. Üstteki kapağı açık renk olan softec, alttaki de prodoctor. Prodoctor çok silik, softec daha belirgin. Buraya yükleyince birazdaha soldu rengi bundan bir tık daha belirgin ikiside.Ya sizden bişey rica edebilir miyim sanırım prodoctor ile teste yapmıştınız atmadıysanız içini atabilir misiz.Benimde silik çıkardı 4 tane teste silik çizgi.Hiç emin olamıyorum var mı yok mu,daha teyit edemedim başka marka ile.
Çok sevindim ya 3 aydır burdayım her seferinde cevap verdiniz yazdınız motive ettiniz. bu sefer de olmadı galiba ara vericem dediğiniz günü dün gibi hatırlıyorum gerçekten kendim bu sonucu almış gibi sevindimBana da verdi canim kullancam bugun bakalim. Insallah sifa olur sende bol su ic dikkat et Allahım hepimize sifa versin
Haklisin canim tam olarak dedigini yapcam galiba.
Şükür canim ikiye katlamisiz nerdeyse. Insallah sorunsuz ilerler.
Teşekkür ederim biraz da olsa fikir oldu banada çok sağolunCanım atayım tabi. Üstteki kapağı açık renk olan softec, alttaki de prodoctor. Prodoctor çok silik, softec daha belirgin. Buraya yükleyince birazdaha soldu rengi bundan bir tık daha belirgin ikiside.
Kaçıncı günde oldun canım ? Sen inositole başladın mıAyyy kızlar ben sonunda regli oldum aylar sonraailk defa regli olduğuma sevindim regli yeni başlangıç yeni umutlar demek umarım önümüzdeki ayyy bende güzel haberler alırım
Sendende Allah razı olsun canım babylove cım aminn amin hep güzel düşün bundan sonra her anın tadını çıkar bından sonrası güzel olcak Allahın izniyle sabrın meyvesi tatlı olurmuş bakCanım hatirlamam mi seniçok teşekkür ederim Allah razı olsun. Insallah Allahım saglikla kolay bir hamilelik gecirip bebegimize kavusmayi nasip etsin elimden geleni yapcam sakin bir hamis olmak icin
Rabbim sana da bekleyen herkese de saglikla hemeeeen bebisler nasip etsin hep dualarimdasiniz
Sagol canim guzel dualarin icin de
Hayırlı olsun kuzum bu grubun şansına inanıyorum artıkKan sonucum geldi kızlar 11,7 çıktı çok şükür
Ay evde üç oğlak çok tertipli düzenli bir ev olcağı gibi hiç dagılmaz gibi duruyo düşününce herkesin görevini bildiği sorumluluk aldığı bir evHadi inşallah canım sabah tekrar idrar testi yapıp öyle kan vermeye giderim sağlık ocağına. Ben de eşim de oğlak burcuyuz bi de bebiş olursa tam olur
Insallah canim Allahım bebegimi bize bağışlasın inşallah. İnsan olumsuz tecrübe yasayinca daha tedirgin oluyor. Insallah bebde sorunsuz bir hamilelik yaşarım.Sendende Allah razı olsun canım babylove cım aminn amin hep güzel düşün bundan sonra her anın tadını çıkar bından sonrası güzel olcak Allahın izniyle sabrın meyvesi tatlı olurmuş bak
YaaÇok sevindim ya 3 aydır burdayım her seferinde cevap verdiniz yazdınız motive ettiniz. bu sefer de olmadı galiba ara vericem dediğiniz günü dün gibi hatırlıyorum gerçekten kendim bu sonucu almış gibi sevindim
Kuzucum 1 tane Altın yumurtan olsun. Fazla olmasi degil 1 tane olmasi yeterli. Insallah transferde de saglikla sana tutunacak bebegin buna sonsuz inanAmin kuzum benim 8 embriyom başaramadı. Tek 3. gün embriyom kaldı
Canım duphaston ile cok uzun süre sonra olabildim 2,5 ay kadar oldu son regli inositole başlamadım bu ay sadece ek olarak folbiotic adında folik asid kullanmaya başladım bakalım içerisinde b12 d vit folat hepsi var belki faydası olur ama bakalımKaçıncı günde oldun canım ? Sen inositole başladın mı
Amin kuzucum inşallah ocak annelerinde denk gelirizKuzucum 1 tane Altın yumurtan olsun. Fazla olmasi degil 1 tane olmasi yeterli. Insallah transferde de saglikla sana tutunacak bebegin buna sonsuz inantek yumurta tek sperm bir hayat demek
Hayırlı olsun canım benim darısı bizlerin başına inşallahKizlarrrsize müjdeli haberle geldim. Idrak edip yazmam zaman aldi.. kizlar ben pozitif gördüm Allahıma şükürler olsun testim pozitif beta da verdim şükür dogruladim yani
Ama sizlerden dua istiyorum çünkü aksam kanamam olduo kadar korktum ki bilenlerini var düşüğüm oldu bir bebegimi kaybettim. Kanama görünce o kadar caresiz kaldim ki. Ama daha cok yeni oldugu icin dr.a da gitmedim. Bugun gidecegiz acile yinede. Su an hala lekelenmem devam ediyor. Dün bayagi kirmizi kanamam oldu. Burada yasayan var mi boyle bir durumu. Nolur beni ferahlatin dualariniza ihtiyacim var kızlar dualariniza katin benide bebegimi de insallah tutunur da saglikla kucagimiza aliriz kanamam Dün yani regl gecikmesinin 4.günü oldu ne diyorsunuz
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun kuzum bu grubun şansına inanıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?