Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Ay çok sevindimmmmm sağlıkla kucağına al inşallah canım benim içini ferah tut herşey güzel olucak Allah’ın izniyle bize de dua etmeyi unutma
Canimm çok teşekkür ederim çok amin kuzum İnşallah hersey güzel olsun bir sıkıntı yaşamadan saglikla kavusayim bebegime..
Her zaman dualarimdasiniz Allahım sana da isteyen herkese de saglikla kolaylikla nasip etsin bi an evvel hamile kalmayi

Sabah test yaptım markası big kit büyük ihtimalle hamileyim ikinci çizgi ilk birkaç dakikada çıktı

Kuzummm ben kan vermiştim 0.6 gelmişti 2 gün sonra 7,81 geldi. Birden artmış olabilir yarın sabah kan ver teyit et bence çok sevindimmm maşallah oğlak burcu bebekleri gümbür gümbür geliyor

Kuzummm ben kan vermiştim 0.6 gelmişti 2 gün sonra 7,81 geldi. Birden artmış olabilir yarın sabah kan ver teyit et bence çok sevindimmm maşallah oğlak burcu bebekleri gümbür gümbür geliyor
Hadi inşallah canım sabah tekrar idrar testi yapıp öyle kan vermeye giderim sağlık ocağına. Ben de eşim de oğlak burcuyuz bi de bebiş olursa tam olur

Canım atayım tabi. Üstteki kapağı açık renk olan softec, alttaki de prodoctor. Prodoctor çok silik, softec daha belirgin. Buraya yükleyince birazdaha soldu rengi bundan bir tık daha belirgin ikiside.

Eklentiler

• 1000048627.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 47
Bana da verdi canim kullancam bugun bakalim. Insallah sifa olur sende bol su ic dikkat et Allahım hepimize sifa versin

Haklisin canim tam olarak dedigini yapcam galiba.

Şükür canim ikiye katlamisiz nerdeyse. Insallah sorunsuz ilerler.
Çok sevindim ya 3 aydır burdayım her seferinde cevap verdiniz yazdınız motive ettiniz. bu sefer de olmadı galiba ara vericem dediğiniz günü dün gibi hatırlıyorum gerçekten kendim bu sonucu almış gibi sevindim

Canım atayım tabi. Üstteki kapağı açık renk olan softec, alttaki de prodoctor. Prodoctor çok silik, softec daha belirgin. Buraya yükleyince birazdaha soldu rengi bundan bir tık daha belirgin ikiside.
Teşekkür ederim biraz da olsa fikir oldu banada çok sağolun

Sendende Allah razı olsun canım babylove cım aminn amin hep güzel düşün bundan sonra her anın tadını çıkar bından sonrası güzel olcak Allahın izniyle sabrın meyvesi tatlı olurmuş bak

Ay hamişimiz arttı kızlar tebrik ederim çift çizgiler artarak devam ediyor bu grup şanslı oldu bereketli oldu maşallah benimde inancım tam güzel sonuçlar alalım inşallah hepimiz

Hadi inşallah canım sabah tekrar idrar testi yapıp öyle kan vermeye giderim sağlık ocağına. Ben de eşim de oğlak burcuyuz bi de bebiş olursa tam olur
Ay evde üç oğlak çok tertipli düzenli bir ev olcağı gibi hiç dagılmaz gibi duruyo düşününce herkesin görevini bildiği sorumluluk aldığı bir ev

Sendende Allah razı olsun canım babylove cım aminn amin hep güzel düşün bundan sonra her anın tadını çıkar bından sonrası güzel olcak Allahın izniyle sabrın meyvesi tatlı olurmuş bak
Insallah canim Allahım bebegimi bize bağışlasın inşallah. İnsan olumsuz tecrübe yasayinca daha tedirgin oluyor. Insallah bebde sorunsuz bir hamilelik yaşarım.
Sende bekleyen herkeste pes pese hamilelik haberleri ile gelir hepiniz dualarimdasiniz

Yaa gözyaşım pıt çok teşekkür ederim gerçekten.. elimden geldigince bildiklerimi her zaman paylasmak bana da cok iyi geldi bir kisinin bile isine yarasa söylediklerim ne mutlu bana. Simdiden sonra da oyle yine burdayim olur ya birsey gelir akliniza herkesin tecrübesi farkli birbirimize destek olmak hepsinden güzel..
Çok teşekkür ederim darısı senin başına olsun insallahhhh

Amin kuzum benim 8 embriyom başaramadı. Tek 3. gün embriyom kaldı
Kuzucum 1 tane Altın yumurtan olsun. Fazla olmasi degil 1 tane olmasi yeterli. Insallah transferde de saglikla sana tutunacak bebegin buna sonsuz inan tek yumurta tek sperm bir hayat demek

Kaçıncı günde oldun canım ? Sen inositole başladın mı
Canım duphaston ile cok uzun süre sonra olabildim 2,5 ay kadar oldu son regli inositole başlamadım bu ay sadece ek olarak folbiotic adında folik asid kullanmaya başladım bakalım içerisinde b12 d vit folat hepsi var belki faydası olur ama bakalım

Hayırlı olsun canım benim darısı bizlerin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…