• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Ayy ben kaçırdım sağlıkla vardır kucağınıza alırsınız inşallah
Canim insallah vardir bebegim Allahım saglikla nasip eder kucagima almayi.. darısı başına olsun🙏🧿
Ayyyyy inanmıyorum cok güzel haber tatlım içini ferah tut herşey yolunda gidicek cok cok sevindim 🎉🎉🎉
Yaa kuzumm cok sagol Allah razı olsun.. inşallah Allahım saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin bebegim tutunur insallah bana ve bizimle kalır 🙏🧿 darısı başına insallah pozitif olursun..
Yaaa maşallah gözün aydın canımmmm sağlıkla kucağına al inşallah 😍😍😍❤️❤️❤️ bol bol dinlen moralini bozma inşallah lekelenmen gecer 🙏🏽❤️🧿🧿🧿🧿
Oy kuzum Allah razi olsun dualariniz o kadar yuregime ferahlik veriyor ki 🙏🙏🧿🧿 insallah gecer lekelenme de sağlıkla tutunur bebegim bana. Allahim sana da nasip etsin inşallah 🙏🧿🥲💗
Canım senin adına çok sevindim stres yapma oğlumda kanamam olmuştu ama bu gebeliğimde olmadı Allah'ın izniyle bebişin seninle 🥰
Yaa canimm🥲 oyle mi diyorsun olur mu normal mi 🥲 kalbim pır pır ediyor. Insallah allahim saglikla kucagimiza almayi nasip eder inşallah 🙏🙏 Allahima emanet sonra bize.. stres yapmamak cok zor..

İnşallah canım Rabb'im sanada isteyen herkese de bu güzel haberi almayı nasip etsin inşallah 🙏
Cnmm insallah rabbim isteyen bekleyen herkese tez zamanda sağlıkla basıp etsin inşallah senin neyin var geçmiş olsun cnm
Kuzummm senin de cok yakinda pozitifin geliyor bence bugunku teste bakilirsa. Allahim insallah nasip etsin sana da hemen arkamdan pozitifle mutluluktan aglamayi🙏🥲
İnşallah cnm bugünkü testi kayle almadım ama inşallah yakın zamanda peşinden gelirim bende🙏🏻😘

Canim insallah vardir bebegim Allahım saglikla nasip eder kucagima almayi.. darısı başına olsun🙏🧿

Yaa kuzumm cok sagol Allah razı olsun.. inşallah Allahım saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin bebegim tutunur insallah bana ve bizimle kalır 🙏🧿 darısı başına insallah pozitif olursun..

Oy kuzum Allah razi olsun dualariniz o kadar yuregime ferahlik veriyor ki 🙏🙏🧿🧿 insallah gecer lekelenme de sağlıkla tutunur bebegim bana. Allahim sana da nasip etsin inşallah 🙏🧿🥲💗

Yaa canimm🥲 oyle mi diyorsun olur mu normal mi 🥲 kalbim pır pır ediyor. Insallah allahim saglikla kucagimiza almayi nasip eder inşallah 🙏🙏 Allahima emanet sonra bize.. stres yapmamak cok zor..
Amin canım benim sen her ihtimale karşı hastaneye git

Cnmm insallah rabbim isteyen bekleyen herkese tez zamanda sağlıkla basıp etsin inşallah senin neyin var geçmiş olsun cnm

İnşallah cnm bugünkü testi kayle almadım ama inşallah yakın zamanda peşinden gelirim bende🙏🏻😘
Canım benim gebelik zor geçiyor 4 ay 1 hafta oldu hayla birşey yiyip içemiyorum solunum yolu enfeksiyonu ve idrar yolu enfeksiyonu var yataktan çıkamıyorum

Amin canım benim sen her ihtimale karşı hastaneye git
Gittim kuzum hastaneye beta bekliyoruz eve gectik sonuc cikinca tekrar gidicez. Heyecandan elim ayagim titriyor. Drlar malum azar cekiyor anca.. bana diyor ki sana su an gebesin diyemeyiz ki ben sana progestan baslayayayim diyor 🙄 vajinal muayene kabul etmedim diye biraz aksi gittiler bana.
Canım benim gebelik zor geçiyor 4 ay 1 hafta oldu hayla birşey yiyip içemiyorum solunum yolu enfeksiyonu ve idrar yolu enfeksiyonu var yataktan çıkamıyorum
Canim ya gecmis olsun Allah yardimcin olsun. Bende de hafif enfeksiyon gördü. Gebelikte monurol kullaniliyor degil mi ? Sen kullandin mi ?

Aminnnn insallah pes pese hamis oluruz ne kadar guzel olur. Allahim isteyen herkese nasip etsin.. 💜💜💜 sen yarin mi yaoacaksin tekrar test

Gittim kuzum hastaneye beta bekliyoruz eve gectik sonuc cikinca tekrar gidicez. Heyecandan elim ayagim titriyor. Drlar malum azar cekiyor anca.. bana diyor ki sana su an gebesin diyemeyiz ki ben sana progestan baslayayayim diyor 🙄 vajinal muayene kabul etmedim diye biraz aksi gittiler bana.

Canim ya gecmis olsun Allah yardimcin olsun. Bende de hafif enfeksiyon gördü. Gebelikte monurol kullaniliyor degil mi ? Sen kullandin mi ?
Güzel haber alırsın inşallah beta yükselirse sıkıntı yok demektir. Bana tek kullanımlık toz ilaç veriyorlar bu çok etkili ilaç dedi doktor 5 kez kullandım fayda etmedi ilaç veremem bol su tüket dedi

Canım çok geçmiş olsun bu süreçte antibiyotik alamazsın ama sana tut tavsiye ediyorum 1bucuk su bardağı suyu kaynat 1 yemek kaşığı beyaz tut kurusu at bir taşım kaynat iliga yakın iç hiç bir yan tesiri yok hamile iken içiliyor ve çok şifasını bulan oldu.

Söylemişti
Kizlarrr 🥰 size müjdeli haberle geldim. Idrak edip yazmam zaman aldi.. kizlar ben pozitif gördüm 🙏🧿🥲🙏🧿🥲 Allahıma şükürler olsun testim pozitif beta da verdim şükür dogruladim yani💗💗💗

Ama sizlerden dua istiyorum çünkü aksam kanamam oldu 🙁🙁 o kadar korktum ki bilenlerini var düşüğüm oldu bir bebegimi kaybettim. Kanama görünce o kadar caresiz kaldim ki. Ama daha cok yeni oldugu icin dr.a da gitmedim. Bugun gidecegiz acile yinede. Su an hala lekelenmem devam ediyor. Dün bayagi kirmizi kanamam oldu. Burada yasayan var mi boyle bir durumu. Nolur beni ferahlatin🙏 dualariniza ihtiyacim var kızlar dualariniza katin benide bebegimi de insallah tutunur da saglikla kucagimiza aliriz 🙏 kanamam Dün yani regl gecikmesinin 4.günü oldu ne diyorsunuz
yat ve 12. Haftaya kadar hiç kalkma

Canım çok geçmiş olsun bu süreçte antibiyotik alamazsın ama sana tut tavsiye ediyorum 1bucuk su bardağı suyu kaynat 1 yemek kaşığı beyaz tut kurusu at bir taşım kaynat iliga yakın iç hiç bir yan tesiri yok hamile iken içiliyor ve çok şifasını bulan oldu.
Biri daha tavsiye etmişti ben korkmuştum birşey olur diye onu da deniyeyim çok teşekkür ederim canım 🥰

Kızlar sabah test yaptım dıpıll adında bir test ilk defa gördüm ve yaptım minyatür değişik bir test silik çıktı kullanan oldumu bu testi bilen varmı
Canım ben duymadım hiç ama çizgi görünüyor. Bir de erken gebelik mi denesen kasette böyleyse onda nettir.

Back
X