Zaman kaybetmeden doktora gidin bence. 10 gün gecikme az değilHerkese merhaba, bugün gecikmenin 10.günü hala gelen giden bir sey yok, sabah gebelik testi yaptım ancak yine negatif
Adet belirtisi de yok hicbir sey yok ne oldu anlamadım
İnsan adet gelene kadar da hep icinde bi umut tasıyor ama testlerin negatif cıkması da tokat gibi carpıyor suratıma, ne düsünücem bilemedim
Değil ama yumurta kalitesi için çok önemli. Gebelik düşünmeyenler bile ruh hali için kullanmalı eksikliği ciddi yorgunluğa strese sebep oluyorKızlar d vitaminini eksikliği gebeliğe engel midir?
25 de pik olmuş sonraki gün çatlamış :)Yorumlayabilecek biri var mı sizce 25 de pik olmuş mu? Anlayamadım yardımcı olabilir misiniz Lütfen
Folik asit, b vitaminleri falan kullanıyorum ancak son aldığım folik asit bende çarpıntı, kalp sıkışması yapıyor. Ekstra bi rahatsızlıkta yok halbuki tetiklesin ancak iyi gelecekse kullanayım mantığıyla bırakamıyorum daGeçmiş olsun. Takviye vs kullanıyor musun aslında eksik bir değerin varsa onları tamamlamak ve yumurtlama günlerini kaçırmamak dışında pek yapacağımız bir şey olmuyorhsg çok iyi olmuş eğer doktor korunun demediyse ilk 3 ay gebe kalma oranı çok yüksek diye okudum
Canım tüp bebek ve aşılama fiyatlarını biliyor musun bu arada umarım herşey güzel gönlünce olurKızlar selamm ben de önümüzdeki ay aşılama ve tüp bebek sürecine başlıyorum.
Umarım her şey dilediğimiz gibi olsun.
Belki köprüden önceki son çıkısta bu ay doğal yolla gebelik olur diye bir ümit :)
Çok teşekkür ederim :)25 de pik olmuş sonraki gün çatlamış :)
Canım selamm teşekkür ederim. İzmir bahçeciye fiyat sordum. 93 bin tl dedi. İlaçlar dahil değil onlar da ortlama 30-40 bin tutarmış.Canım tüp bebek ve aşılama fiyatlarını biliyor musun bu arada umarım herşey güzel gönlünce olur
Anladım canım bu tüp bebek fiyatı dimi ya bende bu yaz olmazsa eğer düşünüyorum işte bakalım ama inşallah gerek kalmazCanım selamm teşekkür ederim. İzmir bahçeciye fiyat sordum. 93 bin tl dedi. İlaçlar dahil değil onlar da ortlama 30-40 bin tutarmış.
tabi arada başka seyler olursa onlar fiyata dahil değil rahim filmi, rahim dinlendirme, histeroskopi gibi işlemler. Genelde 160 bin falan tutuyormuş o merkezde.
Geberik geberik dolaşıyodum ortada demek bundanmışDeğil ama yumurta kalitesi için çok önemli. Gebelik düşünmeyenler bile ruh hali için kullanmalı eksikliği ciddi yorgunluğa strese sebep oluyor
Benim herşeyim normal aralıkta sadece ferritinim çok düşük doktor ona bile nasıl yürüyorsun diyor. Dikkat etmek lazımGeberik geberik dolaşıyodum ortada demek bundanmış
Merhaba dıpıll marka yaptığınız testin sonucu ne oldu aynı durumu yaşıyorum 2 gün önce kan vermiştim 2,00 çıkmıştıAyy bende şok oldum şuan insallah bebeğin sımsıkı tutunur sana cokk sevindim cokkkkk değerin cokmu düşük çıktı demekki gecnki yerlemse lekesiymis hemen git acile ya yinede
Benim 2 MayısKızlar bat 2-3 Mayıs olan varmı aramızda
Benimde 2 si görünüyor takvimde 2 yada 3 diyorum bende test yaptınız mı? Ovulasyonda ne zaman pik gördünüz kullandıysaniz negatif görmekten bıktım yapasım gelmiyor hiçBenim 2 Mayıs
Pardon yapmışsınız başka bir marka ilede deneyin benceKızlar Softec marka gebelik testi kullanıp yalancı pozitif çıkan var mı bugün sabah yaptığım testimde 5 dk içinde çok silik pozitif çıktı ama kötü yorumlar da var testle ilgiliEki Görüntüle 3584342
Zaman kaybetmeden doktora gidin bence. 10 gün gecikme az değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?