Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Zaman kaybetmeden doktora gidin bence. 10 gün gecikme az değil

Yorumlayabilecek biri var mı sizce 25 de pik olmuş mu? Anlayamadım yardımcı olabilir misiniz Lütfen

Eklentiler

• 17459247699178102876507139604491.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar selamm ben de önümüzdeki ay aşılama ve tüp bebek sürecine başlıyorum.
Umarım her şey dilediğimiz gibi olsun.

Belki köprüden önceki son çıkısta bu ay doğal yolla gebelik olur diye bir ümit :)

Folik asit, b vitaminleri falan kullanıyorum ancak son aldığım folik asit bende çarpıntı, kalp sıkışması yapıyor. Ekstra bi rahatsızlıkta yok halbuki tetiklesin ancak iyi gelecekse kullanayım mantığıyla bırakamıyorum da

Canım tüp bebek ve aşılama fiyatlarını biliyor musun bu arada umarım herşey güzel gönlünce olur

Canım tüp bebek ve aşılama fiyatlarını biliyor musun bu arada umarım herşey güzel gönlünce olur
Canım selamm teşekkür ederim. İzmir bahçeciye fiyat sordum. 93 bin tl dedi. İlaçlar dahil değil onlar da ortlama 30-40 bin tutarmış.
tabi arada başka seyler olursa onlar fiyata dahil değil rahim filmi, rahim dinlendirme, histeroskopi gibi işlemler. Genelde 160 bin falan tutuyormuş o merkezde.

Anladım canım bu tüp bebek fiyatı dimi ya bende bu yaz olmazsa eğer düşünüyorum işte bakalım ama inşallah gerek kalmaz

Ayy bende şok oldum şuan insallah bebeğin sımsıkı tutunur sana cokk sevindim cokkkkk değerin cokmu düşük çıktı demekki gecnki yerlemse lekesiymis hemen git acile ya yinede
Merhaba dıpıll marka yaptığınız testin sonucu ne oldu aynı durumu yaşıyorum 2 gün önce kan vermiştim 2,00 çıkmıştı

Kızlar Softec marka gebelik testi kullanıp yalancı pozitif çıkan var mı bugün sabah yaptığım testimde 5 dk içinde çok silik pozitif çıktı ama kötü yorumlar da var testle ilgili

Hamisleri görünce bi heyecanlandım banada ugur getirir inşallah sat 7nisan bat 7 mayıs hadi uğurlu olsun #94bassuk

Zaman kaybetmeden doktora gidin bence. 10 gün gecikme az değil

Battan 1 gün önce doktora gitmiştim 11-12 gün önce yani, 3 aylık duphaston yazmıstı bitince gel demisti bu sebeple gitmistim, her sey yolunda yine bi 2 ay kadar kullan ilacı dedi tamam dedim
Normalde duphastonu bırakınca 3-4 gün icinde adetim baslardı simdi hic bir sey yok
Arada oldum sanıyorum tuvalete kosuyorum yogun bi akıntı gelmis oluyor, baska da hicbir sey yok
Gebelik olsa 10 gün gecikmeyle cıkardı diyorum ama belki de olabilir diyorum diyorum da diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…