Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

İnşallah baklim belli olur oynayınca daha net gözüküyor
Buraya yükleyince netlik gidiyor çarşamba günü taptıgım test net silikti ama buraya yükleyince gözükmüyor du bile hemen hemen seninkiyle aynı gibi inşallah vardır yarın veya bir sonrakı gün tekrar et balım inşşşah vardır rabbim yüzünü güldürsün

Kuzum yazdim yukarda, tekrar buraya da ekleyeyim

amin amin inşallah kuzum benim çarşamba betam 14.90 dı kan vermedim daha pazartesi vereceğim tekrar kimyasal dan korkuyorum
Canim neydi senin sat ? Korkma dur bakalim saglikla ilerler kanaman vs yoksa niye kimyasaldan suphe ettin ki

Ederim kuzum etmemmi innsallah bu defa sağlıkla kucağınada alırsın belki yerleşmeye çalışıyordur senin çatlama nezman olmuştu bu ay niye geç yerleşti acaba

Kuzum yazdim yukarda, tekrar buraya da ekleyeyim

Canim neydi senin sat ? Korkma dur bakalim saglikla ilerler kanaman vs yoksa niye kimyasaldan suphe ettin ki
17 Mart canım ama 1 nişanda catlama belirtisi yaşamıştım degerlendırdım ozman mı oldu ondan soralı beraberlikten mi bilmiyorum diğer birliktelikleri hatırlamıyorum not almamıştım bi kere daha kımyasal yaşadım onuda 10 gerle ögrenmiştim Buda düşük olunca bu da öyledir diye korkuyorum kanama vs bişey yok suanlık

Ayy evet bunlarda kötü gözüküyor anlamdım yaa insallah ama hiç var gibide gelmiyor bakalım kismet

Ederim kuzum etmemmi innsallah bu defa sağlıkla kucağınada alırsın belki yerleşmeye çalışıyordur senin çatlama nezman olmuştu bu ay niye geç yerleşti acaba
Aminnnn aminnn aminnn Allah razı olsun balım insallah rabbim nasip etsin saglikla kucagimiza almayi
Bende bilmiyorum ki kuzum ya bu kanama. 31inde yada 1inde oldu benim catlama ama yuksek ihtimal 31i. Aslinda o gun yasadigim yerlesme idi yuksek ihtimal. Ama aksam yasadigim neyin nesi bilmiyorum. Kese olusuyorsa belki diyorum. Kilcal damarlarla bütünleşme yasiyormus kese ve rahim icine kendini gömüyormus. O zaman kalinlasan rahim duvarinda kilcal damar kanamalari olabiliyormus. Yani dinledigim dr.lardan anladigim bu.
Bi umut kese olusmaya calisiyorsa diyorum

Pozitif düşünülim pozitif olsun canım sen yarın sabah bi erken gebelik testiylede tekrarla farklı marka olırsa en azından bilirsin

Kuzuuuuu yeni gördüm ya var bildigin. Erken gebelik yok mu elinde. Onunla kontrol etsene 2 gün nasil dayanacaksin.
Yok kuzum kaset aldım aynı ikiside ya 5 günüm var daha yalancı olma ihtimali yüksek hiç bilmediğim dıpıll adlı bir test bakalım belki yarında yaparım

Canim anca ama benim kuzenim ustune regl görmüş ikinci ay regline bir hafta fln kala beta 300 ile ogrenmis su an 6 aylik hamile. Endise etme. Hele de kanama birsey yoksa. Regl günün de gecmis kimyasal olsa kanaman coktan baslarsi sanki

Pozitif düşünülim pozitif olsun canım sen yarın sabah bi erken gebelik testiylede tekrarla farklı marka olırsa en azından bilirsin
İnşallah bakalım olmadı yarın elimdekiyle bir daha yaparım erkenle bunlarda aynı gosteriyor bnce ya yarında silik çıkarsa tekrar giderim test almaya

Yok kuzum kaset aldım aynı ikiside ya 5 günüm var daha yalancı olma ihtimali yüksek hiç bilmediğim dıpıll adlı bir test bakalım belki yarında yaparım
Erken gebelikler daha net çıkarıyor ama. Ben prodoctor ile yaptım daha dakkasinda cikti. Bilmiyorum simdi bazi testler bozuk bilerek mi yapiliyor ama ben 2024 yilinda almistim bu testleri. Benimde bilmedigim test cizgi cikarmadi mesela. Bozuktu muhtemelen.

Canim anca ama benim kuzenim ustune regl görmüş ikinci ay regline bir hafta fln kala beta 300 ile ogrenmis su an 6 aylik hamile. Endise etme. Hele de kanama birsey yoksa. Regl günün de gecmis kimyasal olsa kanaman coktan baslarsi sanki
İnşşşalah canım tek umudum kanama ne ağrılarımın olmaması inşşşaj saflıkla artar değerlerim

Canım beni de eklermisin sat 07.04 2025 bat 30.04 .2025

Aynen öyle cnm kiminin rahmi daha hassas olduğu için böyle kanamalar yaşayabiliyor sıkı sıkı tutunsun insallah minnoş beta kaç çıkmıştı peki cnm

Babylove reglime 12 gün var ama karın ağrısı var belirti başka birşey yok insallah bu sefer olur

Babylove reglime 12 gün var ama karın ağrısı var belirti başka birşey yok insallah bu sefer olur
Canim daha vaktin varmis ama karin agrisi benim icin gebelik belirtisi. Her bünye farkli. Kuzum dualarim seninle. Insallah bu ay olur rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin

Aynen canım haklısın ben kaset hatalımı acaba dıyerekten erken aldırmıştım onda net çıkar dedim hcg seviyem düşük olduğu için awoks algılamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…