Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Ben de fazla yapmayayım diye almıyorum sonra pişman oluyorum evde test yok diye
Sen bensin su an bu ay yumurta takibi yaptırdım 15inde yumurtam gelişiyordu 12mm idi. 19unda gittiğimde 16 mm idi o ama çatlama olmuş görünüyor demişti doktor. 21 gün progesteron bakıldı 12 küsür çıktı 1.trimester aralığında. Su an ortalık cok karısı kafamda

Anladm canm varsa sabah ilk idrarla yap bekleyebiliyorsan bekle eğer gebeysen koyulaşma olur zaten ama bu marka bu günlerde herkeste silik çıkarıyor
Bi güvenilecek bu marka kalmıştı bu da gitti desene predictor bile kuruma cıkardı bende geçen ay. Artık beklemekten başka çare yok yarın da olmazsam oyle yapcam bi daha

Çatlamadan 13 gün geçmiş o zaman varsa sabah idrarıyla çıkar bence

Çatlamadan 13 gün geçmiş o zaman varsa sabah idrarıyla çıkar bence
Ya işte ne gün çatladı onu tam anlamadık ama olası çatlama günü 16 veya 17si ki üst üste 3 gün denedik sonrası da gün aşırı ama ilk gebeliğim çatlamadan 11 gün sonra net silik çıkmıştı

Insallah gelir bu denemelerimizde bebeklerimiz bize
Canim hemen regl bitince basladin mi testlere sen ? Reglden sonraki 4.gün yumurtladim ben onceki ay. Devam et istersen canim yine de testlere
Ya reglim bittikten 3-4 gün sonra başladım bu ay ama hep silikti sonra akıntım oldu şeffaf sulu, ondan 1-2 gün sonra da koyulaşır gibi oldu ama tabi pik değildi. Sonraki gün de zaten geri silikleşti. Son 2 gündür yaptıklarımsa neredeyse görünmeyecek kadar silik. Öbürleri buna nisbeten daha koyuydu. Arada düşünüyorum acaba testlerde sorun olabilir mi. Çünkü laboquick hep zaten C çizgisini de silik çıkarıyor. Yani kıpkırmızı hiç olmuyor... ama yine de bende sorun var bence, böyle olmamalıydı. Çünkü ben hiç pik görmedim, diğer markIarda da. Yumurtlama takibine gideceğim işte bakalım...

Merhabalar hepimizi güzel haberlerle geliriz inşallah Beni de ekleyebilir misiniz sat 10.03.25 bat 07.04.25

Canim laboquik markasi zaten öyle. Ben zamaninda baya coklu almistim ama rezaletti. Hep 2 çizgi var hep silik. Asla pik olmuyordu.
Burda arkadas yazmıştı 19 mm yumurtasi varken laboquik testte silik cizgi cikmis pik falan degilmis. En koyu oldugu günü pik kabul et canim sonrasinda da daha hassas testlerden al. Mesela innovita mesela birgebenin günlüğü gibi. Ben su an bir gebe kullaniyorum mesela oldukca hassas.

Kızlar ovulasyon testine tam olarak güvenmeyin ben de bir kac aydir kullanıyorum ve hiç pik olmadi suan adetime 5 gün var normalde regl belirtileri yaşamam göğüs agrisi falan hiç olmadı bugüne kadar ama bugün göğüs hassasiyetim başladı hamilelik olabilir diye düşünüyorum 2 gün sonra test yapacağım

Prodoctor canım ama beyaz gibi de ben anlamamış değilim, ilk gebeliğim çok net silikti sabah idrarıyla tabi. Bu gün içi idrar oldugu için de çıkmamış olabilir
Benimdw prodoctor da böyke çıktı iki testim daha sonra tekrarlayınca negatif çıktı ve hala regl olmadım bir arkadaşımızın yine bu şekilde çıktı noluyır prodoctor markasına ya

Bilmiyorum ben hep bundan alırdım anlayamadım başka bir topikde de bu güvenilir deniyordu
Ben de bilemiyorum ya normalde dün regl günümdü bugün olcak gibi ağrıyla kalktım yine sadece akıntı var beyazımsı sarımsı. Bugün de olmazsam yarın awox test alırım artık eczaneler kapalı malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…