- 30 Ekim 2016
- 490
- 244
- 103
- 28
Uygulamanızın adı nekızlar ovülasyon testlerimi yorumlar mısınız 27si pikti 28 silikleşmişti şimdi tekrar pik olmuş, sizce ikinciye mi yumurtladım?
Benim size tavsiyem fotoğrafları ilk beş dakikada çekin kuruyunca ne uygulama ne siz anlayamazsınız o pembeliğe göre pik mi çatlama mı anlaşıyor toplu çekmeyin ilk beş dakika çekin olmadı kolaj yapın en sonda daha sağlıklı olurkızlar ovülasyon testlerimi yorumlar mısınız 27si pikti 28 silikleşmişti şimdi tekrar pik olmuş, sizce ikinciye mi yumurtladım?
Ben de aynen böyle durumdayım. Yumurtlama akıntım var birebir üstelik hatta çatlama ağrısını bile hissettim diyebilirim. Ama testlerim hep çok silikti. Dün biraz koyulaşır gibi oldu, akşama bir daha yaptım yine silik... bilemiyorum.Canim reglden önce akıntı oluyor zaten. Ama su an yasadigim baya yumurtlama akıntısı ama testte göremiyorum piki. Garip geldi bana.
Bakalim canim ben gecen ay da gec yumurtladimO zaman sende gec yumurtlayabilirsin bu ay 3-4 gün oynayabilir canım normalmiş ama stres olma
Yaa sende mi aynisi ☹ cidden rahatsiz edici bir durum yaa.. önceki gece bildigin yumurtlama akintisi yasadim dolu dolu. Agrisini da cektim. Hatta dün sabah kalktim yine devam etti. Ama iki günde testler silik. Bugun de yapcam bakalim ne cikacak ama umudum pek yok. Zaten bayram surecinde de cok takip yapamam bu gunlerde yumrtlama olsaydi iyiydi.. biraz koyulasacak gibi oluyor sonra hop geri silik. Benimle dalga geciyorBen de aynen böyle durumdayım. Yumurtlama akıntım var birebir üstelik hatta çatlama ağrısını bile hissettim diyebilirim. Ama testlerim hep çok silikti. Dün biraz koyulaşır gibi oldu, akşama bir daha yaptım yine silik... bilemiyorum.
Yumurtlama takibine gitmeyi düşünüyor musun?
femometer canımUygulamanızın adı ne
aslında ilk 10dkda falan bakıyodum ama silik çıktıkları için uğraşmamıştım uygulamaya atmaya 27sinde sadecr yapıp evden çıkmam gerekti 28-29a 10 dk içinde baktım ama kolaj fikri evet daha doğru gösterir teşekkür ederimBenim size tavsiyem fotoğrafları ilk beş dakikada çekin kuruyunca ne uygulama ne siz anlayamazsınız o pembeliğe göre pik mi çatlama mı anlaşıyor toplu çekmeyin ilk beş dakika çekin olmadı kolaj yapın en sonda daha sağlıklı olur
Canım kan verdin miSonuç ne oldu peki ?
Yok canım ya net görmeyene kadar kan verme taraftarı değilimCanım kan verdin mi
Bende öyle ya ne zaman düşüncelere dalsam kendimi dinlesem o ay geç yumurtlama geç regl oluyorum. Biraz rahatlamakta başka şeylerle ilgilenmekte fayda var bence yapabilirsek tabiiBakalim canim ben gecen ay da gec yumurtladimamaan kafama takmiycam dedikce ben boyle degisiklikler oluyor ya o zaman cok huzursuz oluyorum...
Yumurta akına güvenmemek lazım. Benim 7-8-9 martta hep o akıntıdan vardı ama yumurtlamam 14-16 arası tarihte olmuş ve aksine o zaman sadece sulu beyaz akıntım vardı. Benim normalde 1-3 Mart arası yumurtlama görünüyordu takvime göre ama ben bu ay d vitamini ve demir başladım onun etkisi midir bilmem yumurtlamam 2 hafta ileri attı ve adet günümde yumurtlamış oldum ve tuttu bu ay. Özellikle D vitamininize baktırmanızı öneririmBen de aynen böyle durumdayım. Yumurtlama akıntım var birebir üstelik hatta çatlama ağrısını bile hissettim diyebilirim. Ama testlerim hep çok silikti. Dün biraz koyulaşır gibi oldu, akşama bir daha yaptım yine silik... bilemiyorum.
Merhaba bende bu ay D vitamini için ilaç kullandım siz hangi ilacı kullndınız acaba D vitamini düşük olması gebeliğe engeller miYumurta akına güvenmemek lazım. Benim 7-8-9 martta hep o akıntıdan vardı ama yumurtlamam 14-16 arası tarihte olmuş ve aksine o zaman sadece sulu beyaz akıntım vardı. Benim normalde 1-3 Mart arası yumurtlama görünüyordu takvime göre ama ben bu ay d vitamini ve demir başladım onun etkisi midir bilmem yumurtlamam 2 hafta ileri attı ve adet günümde yumurtlamış oldum ve tuttu bu ay. Özellikle D vitamininize baktırmanızı öneririm
İnşallah vardır başka test yaptınmıYok canım ya net görmeyene kadar kan verme taraftarı değilim
Yok canım yapmadım evde değilim şehir dışına çıktık bugün beklemedeyim umudum yok ama bakalımİnşallah vardır başka test yaptınmı
Benim öncedende vardı. Hatta d baya düşüktü benim ay başında sağlık ocağına gittim bir baktırayım dedim sonra takviye aldım D-colefor vermişti haftada 1 50.000 mg şeklinde. Bu ay hamile kalınca dedim acaba D vitamini etkisi miydi. Araştırınca eksikliğinin engel olduğunu gördüm. Belkide onun sayesinde kaliteli bir yumurta geliştirdim bu ay.Merhaba bende bu ay D vitamini için ilaç kullandım siz hangi ilacı kullndınız acaba D vitamini düşük olması gebeliğe engeller mi
Bugun pik gördüm şükür ben canim. Test yapmaktan vazgecme. Ben zaten bunu onceki ay test etmistim bir anda pik oluyor. Yumurtlama akintisini takip etmek önemli o yogun akintidan sonraki 2 3 gunde falan geliyor yumurtlama. Vazgecme testin varsa yapmatan canimBen de aynen böyle durumdayım. Yumurtlama akıntım var birebir üstelik hatta çatlama ağrısını bile hissettim diyebilirim. Ama testlerim hep çok silikti. Dün biraz koyulaşır gibi oldu, akşama bir daha yaptım yine silik... bilemiyorum.
Aynen kuzum valla takimca geciktiriyor muyuz neyiz.. bende bugun pik gördüm. Bi ara amaann beee dedim yapmiycaktim zaten temizlik yapmaktan bittim 1 haftadır bugun artik sonunu yapiyordum yoruldum o kadar sonra neyse dedim hadi yapayim ve pik gördüm. Test silikte olsa devam etmek lazim hele de belirti varsa.Bende öyle ya ne zaman düşüncelere dalsam kendimi dinlesem o ay geç yumurtlama geç regl oluyorum. Biraz rahatlamakta başka şeylerle ilgilenmekte fayda var bence yapabilirsek tabii
Gününüz geçti miYok canım yapmadım evde değilim şehir dışına çıktık bugün beklemedeyim umudum yok ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?