Kuzum, olabilir. Soyledigin tarihlerde yerlesme kanamasi yasayanlar hep yazıyorlar.. insallah bebistendirKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var benim bata 6 gün var bugün çamur gibi bi leke geldi bu ne oluyo yerleşme kanaması olabilir mi hangi günlerde olur bilgisi olan var mı ne yapsam bilemedim
Canim takip yaptin mi testle falan. Seffaf akıntı oldugunda hemen yumurtlama olmuyor. Benim bu ay 4 gün falan sürdü mesela akıntı ondan sonra oldu yumurtlamamMerhabalar döngümün 16.gunu kasık hafıf kasıl ağrısı oldu birde bugün şeffaf akıntı var catlama olmusmudur hamilelik kalmak için çatlama günü mü değerlendirilmeli yumurtlama günümü baz alınmalı
Canm inanki burda sizlerin yazdıklarınızı okumak haricinde gebelik için bişi yapmıyorum çıkardım kafamdan rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diyip kendimi teselli ediyorum yani ovulasyon vs kullanmadım gelişi güzel iki günde bir üç günde bir oldu isteğe göre peki canm farzedelim ki bu yerleşme kanaması testi neye göre yapmalıyımKuzum, olabilir. Soyledigin tarihlerde yerlesme kanamasi yasayanlar hep yazıyorlar.. insallah bebistendirsen yumurtlama catlama görmüş müydün ne zamandı.
Canim takip yaptin mi testle falan. Seffaf akıntı oldugunda hemen yumurtlama olmuyor. Benim bu ay 4 gün falan sürdü mesela akıntı ondan sonra oldu yumurtlamam
Ay kuzum çok sağol, biraz rahatladımCanim laboquik markasi zaten öyle. Ben zamaninda baya coklu almistim ama rezaletti. Hep 2 çizgi var hep silik. Asla pik olmuyordu.
Burda arkadas yazmıştı 19 mm yumurtasi varken laboquik testte silik cizgi cikmis pik falan degilmis. En koyu oldugu günü pik kabul et canim sonrasinda da daha hassas testlerden al. Mesela innovita mesela birgebenin günlüğü gibi. Ben su an bir gebe kullaniyorum mesela oldukca hassas.
Ay gerçekten insanı strese sokuyor bu testler. 2 aydır laboquick yüzünden endişeliyim acaba yumurta olgunlaşmıyor mu diye. Umarım vardır bebişin. Ay inşallah pozitifleri görelim bu ay yaaa içimiz gönlümüz açılsınKızlar ovulasyon testine tam olarak güvenmeyin ben de bir kac aydir kullanıyorum ve hiç pik olmadi suan adetime 5 gün var normalde regl belirtileri yaşamam göğüs agrisi falan hiç olmadı bugüne kadar ama bugün göğüs hassasiyetim başladı hamilelik olabilir diye düşünüyorum 2 gün sonra test yapacağım
Canim yerlesme ise yine 7 günde falan cikar galiba. Bende yerlesme kanamasi ile alakali pek bilgi sahibi degilim. Yine ovülasyon biliyorum da.Canm inanki burda sizlerin yazdıklarınızı okumak haricinde gebelik için bişi yapmıyorum çıkardım kafamdan rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diyip kendimi teselli ediyorum yani ovulasyon vs kullanmadım gelişi güzel iki günde bir üç günde bir oldu isteğe göre peki canm farzedelim ki bu yerleşme kanaması testi neye göre yapmalıyım
Merhaba canim, oncelikle stres yapmamani tavsiye ederim stres yaptikca gecikmen olacaktır. Beta 2 geldiyse dış gebelik ve kimyasal olma ihtimali yok. Ama kan verdikten sonra olduysa onu da ogrenmek icin yine kan vermen gerekir betaya baktirman lazim veya evde bir test yap.Kızlar selam. Yumurtlama sürecimi hiç takip etmediğim için maalesef bilmiyorum, bu konuda tecrübelerinize ve desteğinize ihtiyacım var. SAT 25 Şubat, 10 Mart'ta lekelenme ve ağrı başladı. Lekelenme ve ağrılar tam 16 gün sürdü, 25 Mart'ta bitti. Dayanılmayacak gibi değil fakat zaman zaman artan (ağrı kesiciye ihtiyaç duyulan), zaman zaman ise hafifleyen/kaybolan bel ve kasık ağrıları bu süre içinde hep devam etti. Reglden 14 gün sonra başladığı için yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Ancak süre çok uzun geldi. Doktora gittim fakat net bir yorum yapamadı. Dış gebelik veya yumurtlama olduğunu düşünerek beta-hcg istedi. Pozitif çıkarsa tekrar gelirsin, negatif çıkarsa yumurtlamadır dedi. Sonuç negatif (2) çıktı, araya bayram da girince tekrar gidemedim. Henüz regl olmadım, reglimi hangi günden hesaplayacağımı da bilemiyorum. Sizce yumurtlayamama ya da yumurtamın çatlayamaması gibi bir durum olabilir mi? Veya dış gebelik, kimyasal gebelik tarzı bir şey? Benzer bir durum yaşayanınız oldu mu?
Ultrason görüntüsü de 17 Mart tarihine ait. Yani döngümün 21. günü. Belki USG ultrason görüntüsünden anlayan birileri çıkar
Eki Görüntüle 3569359
Tabi oluyor canm reglm düzenli çok şükür 5 gün kaldı işte evde kaset testim var laboquick yapsam mı acaba kanama kırmızıya dönmezseCanim yerlesme ise yine 7 günde falan cikar galiba. Bende yerlesme kanamasi ile alakali pek bilgi sahibi degilim. Yine ovülasyon biliyorum da.
Sen testle de deneyebilirsin kuzum aslinda. Yumurtlaman falan oluyor mu hic baktirdin mi yada daha once takip yaptin mi
Gebelik testi mi yapmayı düşünüyorsun canim. Bence erken biraz bekle net sonuc almak icin.Tabi oluyor canm reglm düzenli çok şükür 5 gün kaldı işte evde kaset testim var laboquick yapsam mı acaba kanama kırmızıya dönmezse
SabırsızımGebelik testi mi yapmayı düşünüyorsun canim. Bence erken biraz bekle net sonuc almak icin.
Bencede canim bekle sennnSabırsızımbakayım canm tabi beklesem daha doğru olur
Takıp yapmadım canım ya genel olarak hep beyaz yumurta akı gibiydı bugün şeffaf bende şeffaf olunca catlamıs diye biliyordum öyle değilmiymişKuzum, olabilir. Soyledigin tarihlerde yerlesme kanamasi yasayanlar hep yazıyorlar.. insallah bebistendirsen yumurtlama catlama görmüş müydün ne zamandı.
Canim takip yaptin mi testle falan. Seffaf akıntı oldugunda hemen yumurtlama olmuyor. Benim bu ay 4 gün falan sürdü mesela akıntı ondan sonra oldu yumurtlamam
Bence senin gebelik canım ya daha net ve pembe cunku senin çizgi. Ne zaman kan vermeyi düşünüyorsunYaaa demekki prodoctor yalancı pozitif çıkarmış benim de belim kopacak gibi ağırıyor normalde adetten önce böyle olmazdı
Valla canim aslinda benimde bugun catlama oldu. Bugunku akıntım biraz daha yapışkan gibi ve seffaf. Dedigin gibi catlama da olmus olabilir. Sen degerlendirdin miTakıp yapmadım canım ya genel olarak hep beyaz yumurta akı gibiydı bugün şeffaf bende şeffaf olunca catlamıs diye biliyordum öyle değilmiymiş
İnşallah öykedir ya days doctor negatif aklımı çok karıştırıyorBence senin gebelik canım ya daha net ve pembe cunku senin çizgi. Ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?