Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var benim bata 6 gün var bugün çamur gibi bi leke geldi bu ne oluyo yerleşme kanaması olabilir mi hangi günlerde olur bilgisi olan var mı ne yapsam bilemedim
Kuzum, olabilir. Soyledigin tarihlerde yerlesme kanamasi yasayanlar hep yazıyorlar.. insallah bebistendir sen yumurtlama catlama görmüş müydün ne zamandı.
Canim takip yaptin mi testle falan. Seffaf akıntı oldugunda hemen yumurtlama olmuyor. Benim bu ay 4 gün falan sürdü mesela akıntı ondan sonra oldu yumurtlamam

Canm inanki burda sizlerin yazdıklarınızı okumak haricinde gebelik için bişi yapmıyorum çıkardım kafamdan rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diyip kendimi teselli ediyorum yani ovulasyon vs kullanmadım gelişi güzel iki günde bir üç günde bir oldu isteğe göre peki canm farzedelim ki bu yerleşme kanaması testi neye göre yapmalıyım

Ay kuzum çok sağol, biraz rahatladım evet bir sonraki ayda bir gebenin günlüğünü alıcam bakalım

Ay gerçekten insanı strese sokuyor bu testler. 2 aydır laboquick yüzünden endişeliyim acaba yumurta olgunlaşmıyor mu diye. Umarım vardır bebişin. Ay inşallah pozitifleri görelim bu ay yaaa içimiz gönlümüz açılsın

Kızlar selam. Yumurtlama sürecimi hiç takip etmediğim için maalesef bilmiyorum, bu konuda tecrübelerinize ve desteğinize ihtiyacım var. SAT 25 Şubat, 10 Mart'ta lekelenme ve ağrı başladı. Lekelenme ve ağrılar tam 16 gün sürdü, 25 Mart'ta bitti. Dayanılmayacak gibi değil fakat zaman zaman artan (ağrı kesiciye ihtiyaç duyulan), zaman zaman ise hafifleyen/kaybolan bel ve kasık ağrıları bu süre içinde hep devam etti. Reglden 14 gün sonra başladığı için yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Ancak süre çok uzun geldi. Doktora gittim fakat net bir yorum yapamadı. Dış gebelik veya yumurtlama olduğunu düşünerek beta-hcg istedi. Pozitif çıkarsa tekrar gelirsin, negatif çıkarsa yumurtlamadır dedi. Sonuç negatif (2) çıktı, araya bayram da girince tekrar gidemedim. Henüz regl olmadım, reglimi hangi günden hesaplayacağımı da bilemiyorum. Sizce yumurtlayamama ya da yumurtamın çatlayamaması gibi bir durum olabilir mi? Veya dış gebelik, kimyasal gebelik tarzı bir şey? Benzer bir durum yaşayanınız oldu mu?

Ultrason görüntüsü de 17 Mart tarihine ait. Yani döngümün 21. günü. Belki USG ultrason görüntüsünden anlayan birileri çıkar

Eki Görüntüle 3569359

Canim yerlesme ise yine 7 günde falan cikar galiba. Bende yerlesme kanamasi ile alakali pek bilgi sahibi degilim. Yine ovülasyon biliyorum da.
Sen testle de deneyebilirsin kuzum aslinda. Yumurtlaman falan oluyor mu hic baktirdin mi yada daha once takip yaptin mi

Merhaba herkese
Artık son olarak bir kez daha katılmak istedim
Sat : 22 mart bat: 21 nisan
94bassuk beni de ekleyebilir misin

Umarım topic herkese ugurlu gelir

Bu ay laboquick ile takipte olucam ve doktorun verdigi duphastonun son ay kullanımına giriyorum bakalım bu ay neeler olacak, insallah hepimiz hayırlı haberler alırız

Hiç öyle düşünme en koyu olanı pik say. Çok araştırdım çünkü bu şekilde hamile kalan bircok insan var. Bakalım yarın sabah tekrar test yapacağım burdan da paylaşırım başlangıcı yapıyorum arkamdan gelin siz dee inşallah

Merhaba canim, oncelikle stres yapmamani tavsiye ederim stres yaptikca gecikmen olacaktır. Beta 2 geldiyse dış gebelik ve kimyasal olma ihtimali yok. Ama kan verdikten sonra olduysa onu da ogrenmek icin yine kan vermen gerekir betaya baktirman lazim veya evde bir test yap.
Yumurtlama oldugunu düşündüğün gün üstüne 14 gün eklediginde regl günün olur. Ama bazen yumurtlamasan bile regl olursun.
Ve tabiki yumurtlamama ihtimali ve yumurtlasan da catlamayip kist olma ihtimali var.
Usg den de bilemedim ne anlamaliyiz, çünkü dr yorumlamali onu bu gorseldeki yumurta mi kese mi ne diye bir yorum bir ölçü birsey vermis olmali sana. Dr senin kafani karistirmis bence. Sen bir test yapip bence regl olmak icin bitki caylari fln tuketebilirsin. Döngülerimiz bazen uzayip kisalabiliyor onu cok stres yapmamani tavsiye ederim

Tabi oluyor canm reglm düzenli çok şükür 5 gün kaldı işte evde kaset testim var laboquick yapsam mı acaba kanama kırmızıya dönmezse

Tabi oluyor canm reglm düzenli çok şükür 5 gün kaldı işte evde kaset testim var laboquick yapsam mı acaba kanama kırmızıya dönmezse
Gebelik testi mi yapmayı düşünüyorsun canim. Bence erken biraz bekle net sonuc almak icin.

Aman kizlar yaa bazen her haltı fazla kafaya takıyoruz gercekten. Bazen düşünüyorum da o kadar yanlış düşünüyor o kadar yanlis bekliyoruz ki... bugun cok kafam dağınık. Hic birseye karsi ne umudum var ne de garip bir sekilde istegim. Allah büyük ne diyeyim.

Takıp yapmadım canım ya genel olarak hep beyaz yumurta akı gibiydı bugün şeffaf bende şeffaf olunca catlamıs diye biliyordum öyle değilmiymiş

Takıp yapmadım canım ya genel olarak hep beyaz yumurta akı gibiydı bugün şeffaf bende şeffaf olunca catlamıs diye biliyordum öyle değilmiymiş
Valla canim aslinda benimde bugun catlama oldu. Bugunku akıntım biraz daha yapışkan gibi ve seffaf. Dedigin gibi catlama da olmus olabilir. Sen degerlendirdin mi

Merhaba hayırlı bayramlar öncelikle .Benim pcosum var ama adetlerim düzenlidir normalde Martin 22 sinde adet olmam gerekirken 28 inde lekelenmem başladı ve beş gundur sadece lekelenmem var kırmızıya dönmedi çok fazla kasık ve bel ağrım var karnimla göbeğimin arasında da sürekli nabız atyr gibi bazen midem bulanıyor ve başima anı agrilar giriyor umutlanmamak için test de yapmyrm böyle yaşayıp hamile olan var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…