Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

E test falan yaptın mı peki pembe silik cıktıysa vardır benimki gölge gibi ama pembe değil bende yok büyük olasılık bugün olurum da sen hamilesin bence

E test falan yaptın mı peki pembe silik cıktıysa vardır benimki gölge gibi ama pembe değil bende yok büyük olasılık bugün olurum da sen hamilesin bence
İnşallah ben iki tane prodıctor yaptım özellikle pembe olup olmamasına baktım hatta eşime baktırdım özellikle pembe mi dedim evet dedi buraya da eklerim şimdi gölgeli olan çıplak gözle pembemsi ama days doctor negatif çıktı sonra da regl olmadım

Eklentiler

• 3EFCA4B1-7A70-41F4-A0AA-72225F6FF328.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_4033.webp
    104,2 KB · Görüntüleme: 80
Days doctor zaten önerilmiyo da prodoctor da pembeyse güvenebilirsin bence benim de ilk gebelik pembe silikti 20 küsür betayla öğrenmiştim. Yarın sabah yine tekrarla bence koyulaşma olmuştur bence

Beni de ekleyebilir misin SAT 17.03 / BAT 14.04

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var benim bata 6 gün var bugün çamur gibi bi leke geldi bu ne oluyo yerleşme kanaması olabilir mi hangi günlerde olur bilgisi olan var mı ne yapsam bilemedim

Merhabalar döngümün 16.gunu kasık hafıf kasıl ağrısı oldu birde bugün şeffaf akıntı var catlama olmusmudur hamilelik kalmak için çatlama günü mü değerlendirilmeli yumurtlama günümü baz alınmalı

Her ikisini de degerlendirmelisin genelde herkes öyle yapıyor

Kizlaaarrrr sizce heveslenmeli miyim markası days doctor başka yoktu

Eklentiler

• 1000034800.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 68
  • 1000034801.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…