Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Bende bu takvimi kullanıyorum ve benim yumutlama günümle uyumlu değilmiş.ovulasyon testi ile fark ettim

Haklısın canm benim de eksikti ilk kez bu ay kullandım inşallah bende faydasını görürüm yukurtllama takip etmiyorum iki üç günde bir ilişki olarak ilerliyoruz bakalım hayırlısı bende ferrum kullandım canm

Kuzum daha yeniymiş ya sende Tabiki doktor kontrolünde olmak daha iyi ama bir sıkıntı yoksa sende ve eşinde de mutlaka olur bebişiniz... Aşılama tabi daha garantili... hele bakalım bu ayki sonuçlarımız nasıl olacak, bir bakmışsın sürpriz olmuş

Yaaa tebrikler sağlıkla kucağınıza alasınız
bende de şeffaf sulu akıntım oldu birde hafif sızı oldu o günlerde, ondan şüphelendim. Test de hafif koyulaşıp silikleşti. Bakalım bekleyecez. Biz yine de normal akışında devam ediyoruz denemelere. Ama belki de bu ay hiç olgun yumurtam olmamıştır

Ay çok sevindim hadi bakalım benim 2 tane testim kaldı onları da yapayım o zaman

Kuzum benim öncesinde bir kürtajım oldu. Kürtajdan sonra denemelere basladik iste 2 ay denedik bu 3.ayimiz. yasaklarimiz da bittikten sonra. Ah keske hemen nasip olsa yeniden.. keske saglikla gelse minigim.. hepimiz saglikla anne baba olsakk
Insallah hic aşılama falan gerek kalmadan kolaylikla olur bebeklerimiz
Ay çok sevindim hadi bakalım benim 2 tane testim kaldı onları da yapayım o zaman
Ay yap kuzum ama 2 de azmış yaa biter

Biliyorum canım kürtaj meselesini ama yine de sabret gelir bence bebiş keşke ilk denemelerde gelse ah ah...
Benim ovu testlerim de hala çok silik. 10 tane de yapsam koyu çıkacağını ummuyorum açıkcası. Bence benim yumurtlamamda sorun var

Selam kızlar ben hala regli olmadım bugun olmayı bekliyorum testte yaptım malesef negatif bayramdan sonra dr gidiyor olucam

Merhaba beni de ekler misin Sat 7 mart Bat 31 mart, daha regl olmadım bekliyorum. 3 gün once testim negatifti ama yumurta takibi yapılıyor ve çatlama olmuş progesteron 1.trimester aralığında cıktı

Insallah gelir bu denemelerimizde bebeklerimiz bize
Canim hemen regl bitince basladin mi testlere sen ? Reglden sonraki 4.gün yumurtladim ben onceki ay. Devam et istersen canim yine de testlere

Ya kızlar selam, benim döngüm 24 günde bir. Kasımda bir kürtaj geçirdim gelişimi durmuştu bebeğimin 9 haftalıktı. Denemeye başlayalı 2 ay oldu bugün bat günüm ve ne gelen var ne giden sarımsı hafif krem gibi akıntım var sadece. Testi de gün içinde yaptım ilk idrar değil

Eklentiler

• IMG_20250331_213655.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 42
Ben görüyorum canm markası ne ?

Sipsilik ince bir çizgi gözüküyor canım sabah idrarıyla tekrarla

Canım benim bat tarihini 15 mart olarak değiştirir misin ? 94bassuk Bugün çatlama oldu ovulasyonum öne geldi sanırım inositol işe yarıyor

Prodoctor canım ama beyaz gibi de ben anlamamış değilim, ilk gebeliğim çok net silikti sabah idrarıyla tabi. Bu gün içi idrar oldugu için de çıkmamış olabilir
Anladm canm varsa sabah ilk idrarla yap bekleyebiliyorsan bekle eğer gebeysen koyulaşma olur zaten ama bu marka bu günlerde herkeste silik çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…