- 26 Şubat 2024
- 1.417
- 1.332
Rica ederim ekledimSat:20 Mart
Bat : 18 Nisan
Teşekkür ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim ekledimSat:20 Mart
Bat : 18 Nisan
Teşekkür ediyorum
Erken gebelik testi değil sanırım bende gördüm daha hassas test ile daha iyi çıkar sanırımKizlar 2. Dk içinde gözle görülür çıktı sizde goruyomusunuz doğrudur demi ovulasyon testide yapmıştım 1. Ovulasyon 2. Gebelik testi
Normal kaset test neredeyse 1 haftadır ovulasyon testi pik 2 3 gun önce gebelik testi yaptım onda yoktu.sabah yapicam erken gebelik testiyle inşallah sağlıkla vardır RabbımErken gebelik testi değil sanırım bende gördüm daha hassas test ile daha iyi çıkar sanırım
Peki düşmesi için bir tedavi vs yokmu acaba yaEn son ocak ayında baktırdım 14.95 çıktı
Evet görülüyor canımKizlar 2. Dk içinde gözle görülür çıktı sizde goruyomusunuz doğrudur demi ovulasyon testide yapmıştım 1. Ovulasyon 2. Gebelik testi
Evet görülüyor erken gebelik testi yaparsanız daha net cıkarKizlar 2. Dk içinde gözle görülür çıktı sizde goruyomusunuz doğrudur demi ovulasyon testide yapmıştım 1. Ovulasyon 2. Gebelik testi
Erken gebelik testi yaptım ilk 1. Dk içinde pembe çizgi çıktı sonra dagildi ya akşamki test bozuktu yada sabah yaptığım erken gebelik testiEvet görülüyor erken gebelik testi yaparsanız daha net cıkar
Ben ce var olmayınca silik bile cıkmıyor zaten ben de erken gebelik yaptım 12 saat arayla artış var mı sizceErken gebelik testi yaptım ilk 1. Dk içinde pembe çizgi çıktı sonra dagildi ya akşamki test bozuktu yada sabah yaptığım erken gebelik testi
Resim yuklenmedi galiba canimBen ce var olmayınca silik bile cıkmıyor zaten ben de erken gebelik yaptım 12 saat arayla artış var mı sizce
Resim yuklenmedi galiba canim
3 gün var ama kan vermedimBi tik koyulasma var kan verirseniz çıkar adete kac gun var
Daha vermedim vermeye korkuyorumBiraz daha koyu gibi görünüyor kan verdiniz mi?
Peki ikinci test sabah ilk idrar ile miDaha vermedim vermeye korkuyorum
Evet ilk idrar ama digeride cok koyuydu oruçluydumPeki ikinci test sabah ilk idrar ile mi
O zaman kan vermelisiniz eğer varsa kanda da çıkar zaten hayırlısıylaEvet ilk idrar ama digeride cok koyuydu oruçluydum
Kesinlikle değerlendirin bugünü de derim benKızlar sizce pik mi bugün dün akşam değerlendirmiştik bugün tekrar olmalı mı sizce?
Eki Görüntüle 3413475