Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Canımm çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla kucağına al sürecini anlatırmısın ne zamandır deniyorsunuz kaç yaşındaydın

Canımm çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla kucağına al sürecini anlatırmısın ne zamandır deniyorsunuz kaç yaşındaydın
Kuzum yıl olarak 30 ama ay olarak 29 yaşındayım 1.5 yıldır evliyiz ekimde dış gebelik geçirdim maalesef 3 ay korunduk şubatta tekrar başladık denemeye aslında çok dikkat etmedim ramazandan ötürü baya yoğun geçiyordu günler yumurtlamadan önce 2 gün arayla birliktelik oldu yarım saat yattım duşa girdim sadece bu kadar folik asit avokado ceviz fındık falan tüketiyorum. Çok teşekkür ederim darısı en kısa zamanda sana inşallah
Hadi hayırlısı kuzucumm haber bekliyorum
yarın mutlaka etiketlicem sonucu kuzum

Yaaaaa kuzummm çok çok sevindimmm kan sonucun çıkınca mutlaka etiketle beni de
Çok teşekkür ederim kuzumm mutlaka etiketlerim 16.00 gibi gidicemoruç meselesini sordum sana bırakıyorum sen karar ver dedi ne yapsam bilemedim bu konuyu bilen varsa beni bilgilendirebilir mi ? Anneme sorucam ama daha bilmiyor soramıyorum o yüzden

tatlım kan vermek orucu bozmaz sıkıntı olmaz onda ayrıca şuan bebişin ilk 3 ay sadece senin kanından besleniyor yani oruc tutup tutmaman onu etkilemez sen kendini iyi hissediyorsan tut tamamen senin durumuna baglı kuşum

tatlım kan vermek orucu bozmaz sıkıntı olmaz onda ayrıca şuan bebişin ilk 3 ay sadece senin kanından besleniyor yani oruc tutup tutmaman onu etkilemez sen kendini iyi hissediyorsan tut tamamen senin durumuna baglı kuşum
Anladımm kuzumm ya bi susuyorum çok sadece o kadar o zaman ben devam edeyim borçlar çoğalmasın

aynen aynen bak şanslısın seneye borcsuz girersin zaten son bir hafta kuzum bana da dua et bu ay bende hamile kalayım yıne aynı grupta oluruz
Ahh kuzum dayaaan başaak etmezmiyim kuzum heep ama hep aklımdasınız rabbim sağlıcakla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah aralık annelerinde olalım birlikte size çokk alıştımmmm
Kan vermek orucu bozar diye biliyorum araştırmasını yapar mısınz ?
bende olmaz diye biliyorum bir bakarım teşekkür ederim darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…