Canımm çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla kucağına al sürecini anlatırmısın ne zamandır deniyorsunuz kaç yaşındaydınİnşallah kuzum inşallaaah değerlerimde düzgün artarsa içim çok daha rahatlayacakduaya devam anlayacağın
Yarın aile hekimliğine sabahtan gidicem kuzum kan verirken sorayım niyet etmeden gideyim dedim doktorlar pek tavsiye etmiyormuş zaten
0,728 çıktı canimoran kaç çıktı kuzum
Insallah Nisan ayı sana bebekle gelir sağlıkla canimBen dün regl oldum canım erken geldi bu ay 2 gün inşallah sende bebiş vardır
Yaa çok umutluydum senden bebişim ama kısmet diyelim, inşallah bu ay senin ayın olacakBen dün regl oldum canım erken geldi bu ay 2 gün inşallah sende bebiş vardır
inşallah sağlıkla artar kuzum çok stres yapma stres olası varsada oldurmaz0,728 çıktı canim
Kuzum yıl olarak 30 ama ay olarak 29 yaşındayımCanımm çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla kucağına al sürecini anlatırmısın ne zamandır deniyorsunuz kaç yaşındaydın
yarın mutlaka etiketlicem sonucu kuzumHadi hayırlısı kuzucumm haber bekliyorum
Ayy hayırlı olsun güzel haberleri tek tek alalım insallah böylece cok sevındım adınıza darısı başımıza allahım saglıkla kucagınıza aldırsınErken gebelikte yaptım baya belirgin var gibihayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin
Beni güncellermisinizz 24 martta adet oldum beklenen adet tarihide 21 nisanSat ve bat ları önceki topikte ki sabitleneni burayada sabitleyecegim akşama üzerine devam ederiz.
Çok teşekkür ederimAyy hayırlı olsun güzel haberleri tek tek alalım insallah böylece cok sevındım adınıza darısı başımıza allahım saglıkla kucagınıza aldırsın
Yaaaaa kuzummm çok çok sevindimmm kan sonucun çıkınca mutlaka etiketle beni deKızlarr günaydınn freelynin kaset testi var elimde sahte olup olmadığını bilmiyorum ama geçen ay direkt negatif çıkartmıştıpekiii şuaaan
Çok teşekkür ederim kuzummYaaaaa kuzummm çok çok sevindimmm kan sonucun çıkınca mutlaka etiketle beni de
tatlım kan vermek orucu bozmaz sıkıntı olmaz onda ayrıca şuan bebişin ilk 3 ay sadece senin kanından besleniyor yani oruc tutup tutmaman onu etkilemez sen kendini iyi hissediyorsan tut tamamen senin durumuna baglı kuşumÇok teşekkür ederim kuzummmutlaka etiketlerim 16.00 gibi gidicem oruç meselesini sordum sana bırakıyorum sen karar ver dedi ne yapsam bilemedim bu konuyu bilen varsa beni bilgilendirebilir mi ? Anneme sorucam ama daha bilmiyor soramıyorum o yüzden
Anladımm kuzumm ya bi susuyorum çok sadece o kadartatlım kan vermek orucu bozmaz sıkıntı olmaz onda ayrıca şuan bebişin ilk 3 ay sadece senin kanından besleniyor yani oruc tutup tutmaman onu etkilemez sen kendini iyi hissediyorsan tut tamamen senin durumuna baglı kuşum
aynen aynen bak şanslısın seneye borcsuz girersin zaten son bir hafta kuzumAnladımm kuzumm ya bi susuyorum çok sadece o kadaro zaman ben devam edeyim borçlar çoğalmasın
Kan vermek orucu bozar diye biliyorum araştırmasını yapar mısınz ?Anladımm kuzumm ya bi susuyorum çok sadece o kadaro zaman ben devam edeyim borçlar çoğalmasın
Hayırlı uğurlu olsun bebişinizdeKan vermek orucu bozar diye biliyorum araştırmasını yapar mısınz ?
Ahh kuzum dayaaan başaakaynen aynen bak şanslısın seneye borcsuz girersin zaten son bir hafta kuzumbana da dua et bu ay bende hamile kalayım yıne aynı grupta oluruz
bende olmaz diye biliyorum bir bakarım teşekkür ederimKan vermek orucu bozar diye biliyorum araştırmasını yapar mısınz ?
inşallah kuzucum isteyen herekese inşallahInsallah Nisan ayı sana bebekle gelir sağlıkla canim
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için balım hepimizn için en güzelleri olsun inşallahYaa çok umutluydum senden bebişim ama kısmet diyelim, inşallah bu ay senin ayın olacak