Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Aminn 19 nisan bat inşallah bende güzel haberler alırım

Kızlarr günaydınn freelynin kaset testi var elimde sahte olup olmadığını bilmiyorum ama geçen ay direkt negatif çıkartmıştı pekiii şuaaan
Canımm hayırlı olsuuuun çok çok sevindim valla. Bu gruba da tesadüfen denk geldim bakayım dedim seni görünce yazmadan edemedim. İnşallah kan da düzenli artış görürsün ,sağlıklı bir şekilde ilerler canım benim

Kızlar günaydın testlerimi yeniledim ilk fotoğraf bugünkiler (albi-awox) ikinci fotoğraf dün ki testlerim (freely-awox) erken gebelik aynı mı yoksa bir tık silik mi anlayamadım yorumlarmısınız

Eklentiler

• IMG_7406.jpeg
    84,4 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_7378.jpeg
    82,6 KB · Görüntüleme: 82
Ahhh seni görmeyeli uzun zaman olmuştu kuzumm çok ama çokk teşekkür ederim inşallah öyle olur senin nasıl gidiyorr hamilekik kaç aylık oldunyz cinsiyet belli mi

Kızlar günaydın testlerimi yeniledim ilk fotoğraf bugünkiler (albi-awox) ikinci fotoğraf dün ki testlerim (freely-awox) erken gebelik aynı mı yoksa bir tık silik mi anlayamadım yorumlarmısınız
Bu iş tamamdır kan sonuçları da geldi mi kesinleştirmiş olursunuz sağlıkla ilerlesin inşallah

Ahhh seni görmeyeli uzun zaman olmuştu kuzumm çok ama çokk teşekkür ederim inşallah öyle olur senin nasıl gidiyorr hamilekik kaç aylık oldunyz cinsiyet belli mi
Evet canım uzun zamandır görüşemedik.24 haftalık oldum ben ,zaman çok hızlı geçiyor cidden..Kızım olacak Allah izin verirse. Darısı başına artık . Sürecini buradan takiplerim artık ben

Evet canım uzun zamandır görüşemedik.24 haftalık oldum ben ,zaman çok hızlı geçiyor cidden..Kızım olacak Allah izin verirse. Darısı başına artık . Sürecini buradan takiplerim artık ben
Ahhh ne kadar büyümüşsünüzz ne zaman belli oldu belirtilerin nelerdi mide bulantın falan çok oldu mu ? Amiin kuzummm takip ett beni hahahah

Kızlar birşeyle görüyor musunuz bat tahmini 7-8 nisan takip yapmadığım için tam bilmiyorum.

Eklentiler

• IMG_4711.jpeg
    52,6 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_4710.jpeg
    42,8 KB · Görüntüleme: 66
İnşallah canım benim darısı sizlerin başına olsun
Aahhh ahhh çok tesekkır ederim duanız için benim bu ay da duphaston dan sonra bugün basladı yeni döngü çarşamba 3. Günü doktora bakalım geçen ay ilk kez ilaç kullanmıstım letu hiçbir gelişim olmamıstı bu ay ne yapacağız bakalım

Ahhh ne kadar büyümüşsünüzz ne zaman belli oldu belirtilerin nelerdi mide bulantın falan çok oldu mu ? Amiin kuzummm takip ett beni hahahah
Kız hiç bulantım olmadı benim. Çok rahat bir hamilelik geçirdim halen de geçiriyorum. Ne bulantı ne kusmadan eser yoktu. Valla en iyi belirtim adet gecikmesiydi galibi Haa bir de göğüs hassasiyetim vardı, sonra zamanla o da azaldı gitti. Cinsiyet de 14.haftada belli oldu kuzucum.. Sen ne yaptın verdin mi kan

Ahh inşallah benimde öyle geçer güzel zamanlarımız geçer inşallah yavrucuğumla verdim kuzum 16.00 da gidicem sonuç almaya

Kızlar selam 20 nisanda doktor randevum vardı yumurtamın çatladığını o günleri değerlendirmemi söyledi hafif de akıntım vardı.Biraz enfeksiyon var korunmaya başlayıp ilaç da kullanabilirsin dedi ben öncesinde bilmediğim için affedersiniz ilişkiye girmiştim ilaç kullanmadım ancak o günden sonra da enfeksiyon olasılığına karşı ilişkiyi kestim bugün test alsam gebelik varsa belli olur mu ona göre ilaç kullanmak istiyorum tekrar doktor randevusu aldım ancak ileri bir tarihte

Kuzucum daha belirgin duruyor bugün yaptığın ama erken olan testler zaten çok da hassas değil kasete baksana harikaaa
Kızlar birşeyle görüyor musunuz bat tahmini 7-8 nisan takip yapmadığım için tam bilmiyorum.
Kuzum sanki bir karartı var ordaa ama sen daha net görürsün var mı

Kuzucum daha belirgin duruyor bugün yaptığın ama erken olan testler zaten çok da hassas değil kasete baksana harikaaa

Ahh sen daha güzel haberler alasınnn canım benimm 1 saate sonuç belli olacak senide etiketlerim

Evet kuzum var orda birşeyler ben bembeyaz negatife odaklanmıştım ama böyle belirince biraz şaşırdım. Ay inşallah gerçektir test kurbanı olmam ama hemen belirdiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…