Süper ya gerçekten çok sevindimmmtamamen duygusallık var üstümdee yarın gidicem kuzum okullar tatil ya eşime söylemedim bir kanı göreyim hem 1 nisan şakası niyetine umarım sağlıkla ilerler nolur dua et kuzum
kuzum takvime göre 5 ama erken yumurtladım diye düşünüyorum 3 gün falan kalmış olabilir
2 günde falan ilişkiye girdik kuzum görev gibi değilde keyif almaya baktım açıkcasıEtmez miyim kuzucumm inşallah bu sefer sağlıcakla devam eder
Hemencik anlat neler yaptığını bu ay, sanki çok değerlendirememiştin ya ramazandan dolayı
Birde belirtilerin boşa değilmiş bak
yarın vericem kuzum eşim evde yokken şimdi versem anlarSüper ya gerçekten çok sevindimmmkan verecek misin hemennn
Ayyyyy canımmmmm ya vallahi gördüm hem de silik milik değil baya var gibiErken gebelikte yaptım baya belirgin var gibihayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin
Evet canımm evettAyyyyy canımmmmm ya vallahi gördüm hem de silik milik değil baya var gibi
Bi süre sadece eşinle ikiniz bilin kuzum daha iyiiii, ay çok sevindim ya maşallah sağlıkla artsın2 günde falan ilişkiye girdik kuzum görev gibi değilde keyif almaya baktım açıkcasıramazandan ötürü gerçekten yaşantı olarak baya zorlandım yarım saat yatıp duşa girdim normalde sahurda girerim diye düşünüyordum ama uykum ağır geldi hep artı başka birşey yapmadım folik asit kullanıyorum zaten devamlı değerlerim iyi artarsa çok daha rahatlayacağım gerçekten değilmiş kuzum 2 damla kan beni daha da umutlandırmıştı zaten rabbim isteyen herkesede banada sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
yarın vericem kuzum eşim evde yokken şimdi versem anlarçarşamba cumada veririm ne uydursam iş yerine diye düşünüyorum şuan kalp atışı duymadan kimseye söylemeye niyetim yok pek bu kez
Amiiin amiinn kuzucum inşallah sağlıkla devam edecek sen içini ferah tut pozitif düşün2 günde falan ilişkiye girdik kuzum görev gibi değilde keyif almaya baktım açıkcasıramazandan ötürü gerçekten yaşantı olarak baya zorlandım yarım saat yatıp duşa girdim normalde sahurda girerim diye düşünüyordum ama uykum ağır geldi hep artı başka birşey yapmadım folik asit kullanıyorum zaten devamlı değerlerim iyi artarsa çok daha rahatlayacağım gerçekten değilmiş kuzum 2 damla kan beni daha da umutlandırmıştı zaten rabbim isteyen herkesede banada sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
yarın vericem kuzum eşim evde yokken şimdi versem anlarçarşamba cumada veririm ne uydursam iş yerine diye düşünüyorum şuan kalp atışı duymadan kimseye söylemeye niyetim yok pek bu kez
Öyle öyle kuzumm aksi bi durum olmazsa 15ne randevu aldım ondan sonra söylerizBi süre sadece eşinle ikiniz bilin kuzum daha iyiiii, ay çok sevindim ya maşallah sağlıkla artsın
içimdende bu kez oldu diye geçiyor biliyormusun o vajinamın üstündeki hafif ağrı ben burdayım diyor sanki allahım hayırlısını sağlıklısını versin inşallah hepimizeAmiiin amiinn kuzucum inşallah sağlıkla devam edecek sen içini ferah tut pozitif düşün
En güzel şekilde ilerlesin inşallahÖyle öyle kuzumm aksi bi durum olmazsa 15ne randevu aldım ondan sonra söyleriz
içimdende bu kez oldu diye geçiyor biliyormusun o vajinamın üstündeki hafif ağrı ben burdayım diyor sanki allahım hayırlısını sağlıklısını versin inşallah hepimizeoruç konusunu napıcam onu bilemedim ya bırakmalımıyım acaba
Elbette kuzumm etmezmiyimmmmEn güzel şekilde ilerlesin inşallahbizlere de dua et
Amin kuzummm aminnElbette kuzumm etmezmiyimmmmen kısa zamanda isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebek versin rabbim
Canım hsg ne kadar ödedin ve hangi hastanede çektirdin özel mi devlet mi yani, çok geçmiş olsunİnşallah canımHsg de iki tüpümdede hafif tıkanıklıklar varmış işlemde ikiside açıldı şükür. Kimyasal olmasa o hafif tıkanıklıkla dış gebelik olabilirdi Allah korusun. Her şerde bir hayır vardır
Ay çok şükür çok sebindimmmmmm hayırlı olsun kuzucummm bu sefer oldu kesinErken gebelikte yaptım baya belirgin var gibihayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin
AmiiinnÖyle öyle kuzumm aksi bi durum olmazsa 15ne randevu aldım ondan sonra söyleriz
içimdende bu kez oldu diye geçiyor biliyormusun o vajinamın üstündeki hafif ağrı ben burdayım diyor sanki allahım hayırlısını sağlıklısını versin inşallah hepimizeoruç konusunu napıcam onu bilemedim ya bırakmalımıyım acaba
Canım ben özelde yaptırdım 100$ verdimCanım hsg ne kadar ödedin ve hangi hastanede çektirdin özel mi devlet mi yani, çok geçmiş olsun
İnşallah kuzum inşallaaah değerlerimde düzgün artarsa içim çok daha rahatlayacakAy çok şükür çok sebindimmmmmm hayırlı olsun kuzucummm bu sefer oldu kesin
Yarın aile hekimliğine sabahtan gidicem kuzum kan verirken sorayım niyet etmeden gideyim dedim doktorlar pek tavsiye etmiyormuş zatenAmiiinn
Kuzucum ne desem bilemedim ama ben olsam bırakırdım rahat etmezdi içim, sen de içinden geldiği gibi yap bence
oran kaç çıktı kuzumKizlar bu ay adet olmamıştım dün yine kan verdim negatif ovulasyon testi yaptım bu 3.gun yaptığımın bugun baya koyu çıktı normalde dün ki de koyuydu ondan öncekide gebelik kan testi negatif ama belirtiler hala var kan testi yanlış ihtimal yoktur degilmi özelde yaptırdım gebelik testide yaptım anlamadım neoldugunu
Hadi hayırlısı kuzucumm haber bekliyorumİnşallah kuzum inşallaaah değerlerimde düzgün artarsa içim çok daha rahatlayacakduaya devam anlayacağın
Yarın aile hekimliğine sabahtan gidicem kuzum kan verirken sorayım niyet etmeden gideyim dedim doktorlar pek tavsiye etmiyormuş zaten
Ben dün regl oldum canım erken geldi bu ay 2 gün inşallah sende bebiş vardırInsallah istediğin olur canimbende geçen ay 26 sinda cektirmistim bu ay adet olmadım bakalim