Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Süper ya gerçekten çok sevindimmm kan verecek misin hemennn

Kızlar bişey soracağım ya kimyasal gebelikten sonra yumurtlama günleri değişir mi yaşayan var mı benim kanamam biteli 4 gün oldu normalde döngüm 30 gün, 15. Günde pik görüyordum. Bu ay değişir mi sizce bilen var mı

Etmez miyim kuzucumm inşallah bu sefer sağlıcakla devam eder
Hemencik anlat neler yaptığını bu ay, sanki çok değerlendirememiştin ya ramazandan dolayı
Birde belirtilerin boşa değilmiş bak
2 günde falan ilişkiye girdik kuzum görev gibi değilde keyif almaya baktım açıkcası ramazandan ötürü gerçekten yaşantı olarak baya zorlandım yarım saat yatıp duşa girdim normalde sahurda girerim diye düşünüyordum ama uykum ağır geldi hep artı başka birşey yapmadım folik asit kullanıyorum zaten devamlı değerlerim iyi artarsa çok daha rahatlayacağım gerçekten değilmiş kuzum 2 damla kan beni daha da umutlandırmıştı zaten rabbim isteyen herkesede banada sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Süper ya gerçekten çok sevindimmm kan verecek misin hemennn
yarın vericem kuzum eşim evde yokken şimdi versem anlar çarşamba cumada veririm ne uydursam iş yerine diye düşünüyorum şuan kalp atışı duymadan kimseye söylemeye niyetim yok pek bu kez

Bi süre sadece eşinle ikiniz bilin kuzum daha iyiiii, ay çok sevindim ya maşallah sağlıkla artsın

Amiiin amiinn kuzucum inşallah sağlıkla devam edecek sen içini ferah tut pozitif düşün

Bi süre sadece eşinle ikiniz bilin kuzum daha iyiiii, ay çok sevindim ya maşallah sağlıkla artsın
Öyle öyle kuzumm aksi bi durum olmazsa 15ne randevu aldım ondan sonra söyleriz
Amiiin amiinn kuzucum inşallah sağlıkla devam edecek sen içini ferah tut pozitif düşün
içimdende bu kez oldu diye geçiyor biliyormusun o vajinamın üstündeki hafif ağrı ben burdayım diyor sanki allahım hayırlısını sağlıklısını versin inşallah hepimize oruç konusunu napıcam onu bilemedim ya bırakmalımıyım acaba

En güzel şekilde ilerlesin inşallah bizlere de dua et

Kizlar bu ay adet olmamıştım dün yine kan verdim negatif ovulasyon testi yaptım bu 3.gun yaptığımın bugun baya koyu çıktı normalde dün ki de koyuydu ondan öncekide gebelik kan testi negatif ama belirtiler hala var kan testi yanlış ihtimal yoktur degilmi özelde yaptırdım gebelik testide yaptım anlamadım neoldugunu

Eklentiler

• 20240331_161931.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 30
  • 20240331_162456.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 31
Canım hsg ne kadar ödedin ve hangi hastanede çektirdin özel mi devlet mi yani, çok geçmiş olsun

Amiiinn
Kuzucum ne desem bilemedim ama ben olsam bırakırdım rahat etmezdi içim, sen de içinden geldiği gibi yap bence

Ay çok şükür çok sebindimmmmmm hayırlı olsun kuzucummm bu sefer oldu kesin
İnşallah kuzum inşallaaah değerlerimde düzgün artarsa içim çok daha rahatlayacak duaya devam anlayacağın
Amiiinn
Kuzucum ne desem bilemedim ama ben olsam bırakırdım rahat etmezdi içim, sen de içinden geldiği gibi yap bence
Yarın aile hekimliğine sabahtan gidicem kuzum kan verirken sorayım niyet etmeden gideyim dedim doktorlar pek tavsiye etmiyormuş zaten

oran kaç çıktı kuzum

Hadi hayırlısı kuzucumm haber bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…