Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

İnşallah kuzum inşallaaah değerlerimde düzgün artarsa içim çok daha rahatlayacak💕 duaya devam anlayacağın😘

Yarın aile hekimliğine sabahtan gidicem kuzum kan verirken sorayım niyet etmeden gideyim dedim doktorlar pek tavsiye etmiyormuş zaten 🥰
Canımm çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla kucağına al sürecini anlatırmısın ne zamandır deniyorsunuz kaç yaşındaydın 😊

Canımm çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla kucağına al sürecini anlatırmısın ne zamandır deniyorsunuz kaç yaşındaydın 😊
Kuzum yıl olarak 30 ama ay olarak 29 yaşındayım😂 1.5 yıldır evliyiz ekimde dış gebelik geçirdim maalesef 3 ay korunduk şubatta tekrar başladık denemeye aslında çok dikkat etmedim ramazandan ötürü baya yoğun geçiyordu günler yumurtlamadan önce 2 gün arayla birliktelik oldu yarım saat yattım duşa girdim sadece bu kadar 😍 folik asit avokado ceviz fındık falan tüketiyorum. Çok teşekkür ederim darısı en kısa zamanda sana inşallah😍
Hadi hayırlısı kuzucumm haber bekliyorum 😍
yarın mutlaka etiketlicem sonucu kuzum😘

Yaaaaa kuzummm çok çok sevindimmm kan sonucun çıkınca mutlaka etiketle beni de 😍🙏🏻
Çok teşekkür ederim kuzumm🥰 mutlaka etiketlerim 16.00 gibi gidicem😍oruç meselesini sordum sana bırakıyorum sen karar ver dedi ne yapsam bilemedim bu konuyu bilen varsa beni bilgilendirebilir mi ? Anneme sorucam ama daha bilmiyor soramıyorum o yüzden🙈

Çok teşekkür ederim kuzumm🥰 mutlaka etiketlerim 16.00 gibi gidicem😍oruç meselesini sordum sana bırakıyorum sen karar ver dedi ne yapsam bilemedim bu konuyu bilen varsa beni bilgilendirebilir mi ? Anneme sorucam ama daha bilmiyor soramıyorum o yüzden🙈
tatlım kan vermek orucu bozmaz sıkıntı olmaz onda ayrıca şuan bebişin ilk 3 ay sadece senin kanından besleniyor yani oruc tutup tutmaman onu etkilemez sen kendini iyi hissediyorsan tut tamamen senin durumuna baglı kuşum 😘

tatlım kan vermek orucu bozmaz sıkıntı olmaz onda ayrıca şuan bebişin ilk 3 ay sadece senin kanından besleniyor yani oruc tutup tutmaman onu etkilemez sen kendini iyi hissediyorsan tut tamamen senin durumuna baglı kuşum 😘
Anladımm kuzumm ya bi susuyorum çok sadece o kadar 🙈 o zaman ben devam edeyim borçlar çoğalmasın🙈

aynen aynen bak şanslısın seneye borcsuz girersin zaten son bir hafta kuzum 😁 bana da dua et bu ay bende hamile kalayım yıne aynı grupta oluruz 🙏😍
Ahh kuzum dayaaan başaak😂😍😍 etmezmiyim kuzum heep ama hep aklımdasınız❤️ rabbim sağlıcakla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah aralık annelerinde olalım birlikte size çokk alıştımmmm🥰
Kan vermek orucu bozar diye biliyorum araştırmasını yapar mısınz ?
bende olmaz diye biliyorum bir bakarım teşekkür ederim😍 darısı başına😍

X