- 24 Mart 2023
- 823
- 878
Ya maalesef baxı doktorlar 3 düşük diyor bende bir kimyasal bir de 11 haftalık düşük yaptım çok zor o yüzden iyi bir doktora gitmekte fayda var vüdumuzda hiçbişey boşa olmuyorSanırım ilk gebeliğim diye pek umursamadı doktor iyi bir şey aslında üzülme falan dedi o kadar ama bir yandan düşünüyorum ecoprin 100 lük kullansam mı diye ya mesela kan verdiğimde falan ilk 3-5 saniye bi kaç damla kan gelir durur sonra bi yerim kesildiğinde kanım çok yoğundur ve çok az kanar pıhtılaşma sorunu olabilir mi diye düşünüyorum ben de ama kafama göre de iş yapmak istemedim
Sat 20 mart bat 19 nisanSon adet ile birlikte gelecek dönemin başlangıç tarihini yazar mısınız
Moralim çok bozuldu gerçekten o kadar umudum vardı ki bu ay diyordum kesin var. Sabah bir baktım pıhtı gibi bişey düştü o kadar kötü oldum ki düşen ilk şeyde aynı rahim şekli gibi bişeydi içim bir garip oldu. Özel bir doktor önerdi arkadaşım çokta gebe kalan var önce Allahın izniyle sonra o doktor sayesinde. 8-9 yıldır 14 yıldır gebe kalamayan kadınlar gebe kalmış doktor paylaşım yapıyor. Bana çok güven verdi inşallah oraya gidicem olumlu bir sonuç alırım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBende öyleyim canım normalde pcos tan dolayı zaten hep gecikmeli başlardı dongum ama bu ara inadına hıc gelmemeye basladı ben hiç devlete gitmedim özele gidiyorum hatta daha karar verdiğimizde çocuk sahibi olmak istiyoruz dediğimizde dkh bırakmak için gitmiştim ama gecikmeler çok uzun olunca doktorum 10 gecikmeden sonra sonuçlar negatif ise duphastona başlatıyor sende bir git bu şekilde beklemek insanı herşeyden önce çok yoruyor
Testinin markası neydi? Hayırlı uğurlu olsun inşallahYaa sağlıkla ilerlesin inşallah çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese
Tebrik ederim güzel sonuçları bızımle de paylasın tabloda sizi de taçlandıralımMerhaba hayır tedavi görmedim test verdim öğleden sonra 45 çıktı test sonucum
Ecoprin başlayacağım sanırım ya aklımda takılı kalacak yoksa buYa maalesef baxı doktorlar 3 düşük diyor bende bir kimyasal bir de 11 haftalık düşük yaptım çok zor o yüzden iyi bir doktora gitmekte fayda var vüdumuzda hiçbişey boşa olmuyor
Ah kuzum yaa o da sıkıntı dediğin gibi geç geleceğine erken gelsin gerçekten.Güncelledim canım tarihlerini valla erken gelmesi bile bence iyi bişey çünkü bir sonraki döneme erkenden ulasıyorsun benim kısmen düzenli olan döngülerimden eser yok malum daha önce de yazdım benim yine gelmedi yine testler 10 gün bekle duphaston başla 10 gün ilacı kullan bugün son ilacı içtim şimdi 3 gün gelmesini bekle sonra başlayacakta 3 günü doktora gidilecek tahliller yapılacak geçen ay letu kullanmıstım (ilk kez ilaçla denedik gelişim falan olmadı) bu ay bakalım neler bekliyor bizi
Kuzum naptınn var mı gelişme bakamadım daha mesajlaraİnşallah canım ama hiç gebelik gibi hissetmiyorum bugün yine ovu. Testi yapacağım bakalım nasıl çıkacak
İlaç konusunda bişey diyemem, bende pıhtılaşma olduğunu öğrendik hamilelik olduğunda öğrendiğinde hemen gel iğne başlayacaksın dedi doktorumEcoprin başlayacağım sanırım ya aklımda takılı kalacak yoksa bu
Bir de folik asit başladım onu içiyorumİlaç konusunda bişey diyemem, bende pıhtılaşma olduğunu öğrendik hamilelik olduğunda öğrendiğinde hemen gel iğne başlayacaksın dedi doktorum
Bu ay tüm silahlarımı kullanıyorum valla hayıt tohumu+d vitamini+ecoprin+maxijuno hadi bakalımBir de folik asit başladım onu içiyorum
Satlarımız aynı
Ben bu sefer kendimi dinlemiyorum çok akışına bıraktım geçen ay çok dinlemiştim ovulasyon yaptm bu ay o süreç de bitti ama adete kadar yine gün aşırı devamBat 8 nisan ama şimdiden iki tane adet sivilcem çıktı bile yine olmadı galiba
Ay fark edilmiycek gibi değil ki çenemde iki tane kocaman rahatsız ediyor her adette mutlaka çıkarBen bu sefer kendimi dinlemiyorum çok akışına bıraktım geçen ay çok dinlemiştim ovulasyon yaptm bu ay o süreç de bitti ama adete kadar yine gün aşırı devamolasi varsa olur bakalim inşallah yumurtlamadan 4 gün geçti yoldadır umarım bebişim
Anladim canım bende de adet öncesi çıkıyor bazen hafif kasik ağrım oluyo şimdi arada ama çok onemsemiyorum umarim senin de olur bu ay canimAy fark edilmiycek gibi değil ki çenemde iki tane kocaman rahatsız ediyor her adette mutlaka çıkarbende aslında dinlemiyorum kendimi hsg çekildim yumurtlama takip etmedim akışa bıraktım
İnşallah canım hepimizin olurAnladim canım bende de adet öncesi çıkıyor bazen hafif kasik ağrım oluyo şimdi arada ama çok onemsemiyorum umarim senin de olur bu ay canim
Prodoctor. Amiin inşallah teşekkür ederimTestinin markası neydi? Hayırlı uğurlu olsun inşallah